سلام
دوستان چند روز وقت پيش در جزيره كيش پارك پرندگان و دلفين ها در ورودي آن نوشته شده بود" ورود دوربين عكاسي و فيلمبرداري حرفه اي ممنوع مي باشد".!!!!
ملاك تشخيص هم همان دربان ها و كنترل كنندگان بليط و ... مي باشد. اگر لنز بزرگ داشته باشي و با هود خلاصه اگر ابعاد دوربين و لنز كمي به چشم آنها درشت بياد مي گويند كه حق بردن به داخل را نداريد . سئوال اينجاست آيا در همه جاي دنيا به اين صورت عمل مي شود يا در اين نقطه از كشور سليقه اي . من شنديده ام كه در تايلند پارك پرندگان و گل وجود دارد و هيچ ممنوعيت هم براي ورود دوربين نيست ؟ البته به نقل از برخي از دوستان كه مشرف شده اند به آنجا ؟ براي ورود برخي از موزه ها هم براي ورود دوربين بايد پول جداگانه پرداخت كرد البته در اروپا برخي نقاط به اين صورت بودو يك برچسب مي دانند كه به دوربين نصب شود و در مكانهاي هم كه نمي شود عكاسي كرد در واقع ممنوع بود با تابلو راهنما هشدار داده بودند چه با فلاش و چه بدون فلاش عكاسي ممنوع !!! (به دليل قدمت و ... ) . فقط در موزه ها به اين صورت بود من در هيچ كجاي ديگر نديدم .
من براي عكاسي با آنها در كيش صحبت كردم گفتند كه اگر مجوز داشته باشم مي توانم براي عكاسي از پرندگان اقدام كنند ولي مكان آن را براي گرفتن مجوز اعلام نكردند . به سازمان منطقه اي كيش مراجعه كردم آنها هم اظهار بي اطلاعي كردند و اصلا" در باغ نبودند و اعلام كردند آنجا مربوط به بخش خصوصي مي باشد و به ما مربوط نيست به شركت مربوطه هم مراجعه شد و اعلام كردند كه مجوزي داده نمي شود اگر هم داده شود اين شركت قرارداد جديد با شركت هاي تبليغاني جديد نمي بنددصبر كنيد تا مزايده كه اعلام خواهد شد شركت كنيد و ... . هرچه گفتيم ما شخص هستيم و براي خودمان عكاسي مي كنيم قبول نكردند ؟ حالا سئوال اينجاست چي بايد كرد آيا اين طرز برخورد و اعمال سليقه اصولا" درست مي باشد ؟؟ موزه ها به دليل نور و فعل و انفعالاتي كه ممكن است بر روي اجسام رنگ و .. به وجود بيايد ممنوعيت دارد ولي محيط باز و حيات وحش هم آيا شامل مي شود .
اصلا" ماده قانوني وجود دارد يا خير ؟؟ دوستان اگر مي دانند راهنمايي كنند چون اين رفتار براي من كه خيلي سنگين آمد هم پول بدهم و هم كلي توي صف باشيد و دست آخر هم چون دوربين دستت است حق ورود نداري . :confused: