سلام
دوستان نظرشان در مورد LG IPS226V چیست؟ پانل IPS و سایز 21.5 اینچ با قیمت حدودی 350 هزار تومان !
Printable View
سلام
دوستان نظرشان در مورد LG IPS226V چیست؟ پانل IPS و سایز 21.5 اینچ با قیمت حدودی 350 هزار تومان !
درود
مدل بسیار خوبیه . با توجه به اینکه پانل IPS و LED داره ، واقعا کیفیتش عالیه . به ریویو های مختلف اینترنتی اگر مراجعه کنید ، به راحتی می تونید به کیفیت عالی این مدل پی ببرید . یکی از برجستگی های این مدل ، Full HD بودنشه که با وجود کابل HDMI و خروجی هدفون ، کاملا برای کارهای مالتی مدیا مناسبه . زمان پاسخ دهی این مدل هم مثل باقی امکاناتش خوبه . چیز دیگه ای که در این مدل توجهم رو جلب کرده ، ظاهر فوق العاده شیک و باریکشه که می تونه با محیطش کاملا هماهنگ بشه .
در کل من این مدل رو با توجه به قیمتی که فرمودین کاملا مناسب می بینم . پیشنهاد می کنم به این مقایسه و همین طور به امکانات LG IPS226V در این لینک توجه داشته باشید .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
calligrapher جان کارت گرافیکم ردیفه (GTX 570).
یه مدل 23 اینچش هم هست. توی سایت های ایرانی و حتی سایت خود ASUS بررسی کردم ولی فقط عنوان IPS را دیدم (P-IPS نبود). اینظور که معلومه ASUS سنگ تمام خودش را توی 24 اینجش (LCD ASUS PA246Q) گذاشته (P-IPS panel with 98% Adobe RGB coverage and 178° wide viewing angle).
اون LG هم با توجه به ترکیب IPS و LED باید کیفیت خوبی داشته باشه ولی در هر صورت از سری P-IPS نیست و دقت رنگش از ASUS PA246Q کمتره.
به نظرم ASUS PA246Q با توجه به P-IPS بودن و ریویوهای بسیار خوب و قرارگیریش در موقعیتی که به عنوان اهرم قدرتنمایی ASUS رو شده و در عین حال قیمت مناسبش و رقابتیش (در بین IPSهای حرفه ای)، گزینه بسیار خوبیه...
دوستان نظراتتون؟؟
لظفا نمایندگی و مرکز فروش معتبر هم معرفی کنید...:)
سلام دوستان
پیشنهاد می کنم دوستانی که اطلاعات کافی دارند، برای رنج های قیمتی مختلف بهترین گزینه ها رو معرفی کنند تا تصمیم گیری برای خریداران راحت تر باشد.
مثلاً :
200-250 تومن : ....
250-300 تومن : ....
300-350 تومن : ....
350-500 تومن : ....
سلام دوستان.
میخواستم بدونم مانیتور هایی که دارای سطح شفاف (bright LCD) هستن مانند مانیتور بعضی از لپ تاپ ها..تصویری که ارائه میدن واقعی تر هست و برای کار چاب بهتر هست یا مانیتور هایی که سطح مات دارن؟..مثل اکثر مانیتور های معمولی توی بازار..
من قصد خرید یه مانیتور 21 تا 23 اینچ رو دارم. با قیمتی تا سقف 450 تومان.( اگه کمتر باشه چه بهتر)
توی نت که گشتم به ایسوس مدل PA238Q بر خوردم که نمی دونم الان توی بازار هست یا نه. اگر هست و کسی از قیمت اطلاعی داره لطفا بنویسه.
من اصلا گیم بازی نمی کنم اما کار فتوشاپ انجام میدهم . و فیلم هم می بینم .
برام مهم هست که از زوایای مختلف دید خوبی داشته باشه .
توی این رنج قیمتی پیشنهاد شما چیه .
این لینک ایسوس :
http://in.asus.com/Display/LCD_Monitors/PA238Q/
سلام
ظاهراً دوستان التفاتی به پست عام المنفعه شماره 634 ما نداشتند! ...
به هر حال در کنار آن یه سئوال هم داشتم؛ در مورد استفاده از 2 مانیتور همزمان برای کارهای فتوشاپی، نظر دوستان چیست؟ از جنبه فنی چگونه امکان پذیر است ؟ این کار چه قابلیت ها و مزایای دارد؟
سلام
من اون قسمتو میسپرم به دوستان دیگر ،
برای استفاده از دو مونیتور کنار هم تقریبا تمام کارت گرافیک ها که دو خروجی دارند قابل استفاده هستند.از هر کدام خزوجی ها برای یکی از مونیتور ها استفاده می کنید و بسته به سیستم عامل تنظیماتی ساده رو انجام می دید .
این که فایده داره یا نه بستگی داره ، من معمولا تو مونیتور دوم برنامه دیگه ای مثل Bridge رو باز دارم (گرچه تو خود Photoshop امکان داشتن دو View از یک عکس رو دارید، مثلا در حالی که روی نقطه ای از عکس کار می کنید در مونیتور دیگر کل عکس رو ببینید) .
Lightroom هم توانایی استفاده از دو مونیتور را دارد. همان آیکانی که در حالت عادی پایین سمت چپ موجود است . در حالت عادی وقتی بزنید پنجره ای کوچک به عنوان مونیتور دوم باز می شود. اگر مونیتور دوم باشد به آن انتقال پیدا می کند.
سوال منم بی زحمت جواب بدهید . دو تا پست بالاتر
این مانیتور ایسوس مدل خوب کار آمد و بسیار زیبایی هست.منتها کمی سخت پیدا میشه.
اگر مایل به هزینه کمتر هستید ین مدل ال جی با قیمتی در حدود 300 تا 320 گزینه بسیار خوبی هست
LG IPS226V
ممنون بابت راهنمایی شما.
راستش من هر چیز جدیدی که می خواهم بخرم با قیمت جهانی مقایسه می کنم . و اکثرا از وب سایت newegg کمک می گیرم که از نظر وسعت و قیمت یه جورایی وب سایت مرجع لوازم کامپیوتر و الکترونیک هست .
lg اینجا قیمتی حدود 320 داره توی newegg قیمتش 220$ هست یعنی اینجا 60 تومان گرون تر:( با دلار 1200 تومان)
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824005230
ایسوس اگه گیر بیاد فکر کنم اینجا 460 تومان یا چیزی همین حدود ها باشه که توی newegg قیمتش 280$ هست یعنی 120 تومان گرون تر:
http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16824236201
از نظر قیمت lg به قیمت جهانی نزدیک تر هست . اما تفاوت این دو مدل از نظر کیفیت چقدر هست ؟
این مدل ایسوس رو چند تن از دوستان تهیه کردن و بسیار راضی هم هستن.اما فکر میکنم با توجه به پنل آی پی اس ال جی و جدیدتر بودنش همینطور خدمات پس از فروش بهتر در کشور ما خرید ال جی معقولتر باشه.
مورد دیگری که متاسفانه توی بازار گیر نمیاد مانیتور ایکس ال 2370 سامسونگ هست که اگر این رو پیدا میکردید عالی بود.
px2370 رو یکی توی نمایشگاه کامپیوتر شیراز 315 تومان با یکی از فروشندگان طی کردم.موجود هم داشت( نمایشگاه دیروز تمام شد)
اما این Led ظاهرا NT هست و زاویه دیدش با اونچه من انتظار دارم فرق داره. و فکر نمی کنم از نظر کیفیت بتونه با اون دو مدل LG و ASUS رقابت کنه. نظر بقیه چیه ؟
یه مانیتور از سری گرافیک شرکت ویو سونیک VG2028wm تو بازار موجوده از دوستان کسی این مانیتور و تهیه کرده و یا اطلاعاتی در مورد این مانیتور داره ؟
کلا می خوام بدونم که ips226 Lg بهتره یا VG2028wmویو سونیک !؟
http://www.viewsonic.com/products/vg2028wm.htm
حواسم به ال ایکس نبود .
اما همین ال ایکس هم چک کردم TN بود ولی توی CNET امتیاز خیلی خوبی گرفته بود. حتا همین PX2370 هم ریویو خیلی خوبی براش نوشته بودند. و برای PA246Q خیلی چیز های خوبی ننوشته بود و تقریبا اونرو در رده PX2370 قرار داده بود.( با اینکه این مانیتور جز سری حرفه ای ایسوس هست با پنل IPS و PX2370 سامسونگ دراون سطح نیست و پنلش TN هست )
با اینکه می گن IPS ها کیفیت بالاتری دارند ولی عجیبه که برخی از TN ها اینجور امتیاز هایی می گیرند .
سلام
مانیتور Dell U2711 با پنل IPS fi به قیمت 1.100.000 تومان از یکی از شرکتهای داخلی قابل تهیه هست.با توجه به قیمت 950 دلاری در شرکت سازنده قیمت مناسبی به نظر می رسه.
مشخصاتش هم به نظر من خوب هست.
Incredible performance & clarity: Enjoy up to 2560 x 1440 (WQHD) resolution, 1.07 billion colors, 16:9 widescreen aspect ratio, 109 pixels per inch, 6-millisecond (typical)1 gray-to-gray response time and 80,000:1 maximum dynamic contrast ratio.
Amazing color accuracy: PremierColor delivers factory-tuned AdobeRGB and sRGB modes, a Custom Color mode for tech-savvy users and an outstanding color gamut.
Myriad of connectivity options: HDMI, DisplayPort with audio, DVI-D (HDCP), USB and VGA ports.
Designed for comfort: Height-adjustable stand, capacitive touch switches, intuitive controls, anti-glare screen and a comfortable design for ease of viewing.
با توجه به قیمت و مشخصات و قیمت قابل رقابت با اپل هست و ارزش خرید رو داره؟
اطلاعت در سایت کارخانه:
در مورد پنلهای IPS:کد:http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&l=en&sku=224-8284
کد:http://www.dell.com/content/topics/topic.aspx//global/products/monitors/includes/en/ultrasharpmonitor_ips?c=us&cs=04&l=en&s=bsd
مانیتورهای جدید Thunderbolt Display اپل در اکثر تستها برتر از U2711 هستند:
http://www.anandtech.com/show/4832/t...splay-review/6
http://www.anandtech.com/show/4832/t...splay-review/5
در عوض برخی مدلهای Dell مانند 2408 و 2707 برتر از مانیتورهای اپل هستند.
مانیتور Asus مدل Pa246q توانست Cnet Editor's Choice 2011 رو بگیره و اگه ویدئو مربوط به اون رو ببینید خود Eric Frankin شدیدا ازش راضی هست و تحت تاثیر قرار گرفته.
مانیتور سامسونگ مدل PX2370 یا همون PX23720 داخلی ایران هم مانیتور خوبی هست ولی این دو برای مخاطبین کاملا متفاوتی هستند.
سلام
با سرچهایی که کردم برای رسیدن به رزولوشن WQHD 2560 x 1440 یا باید کارت گرافیک دو خروجی DVI داشته باشد(که نوت بوکها معمولا آن را ندارد) یا از پورت دیسپلی استفاده کرد.
نوت بوک من یک پروت مینی دیسپلی دارد و مانیتور پرت دیسپلی.هر چه در بازار پایتخت گشتم کابل مینی دیسپلی به دیسپلی را نداشته و بعضا با نام این پرتها هم آشنایی نداشتند.
با تبدیل مینی دیسپلی به DVI و یا کابل HDMI نیز رزلوشن از FULL HD بالاتر نمیرود.
دوستان اگر تجربه ای دارند یا جایی کابل تصویری که در یک سمت به پورت دیسپلی و در سمت دیگر به مینی دیسپلی قابل اتصال باشد را سراغ دارند ممنون میشوم راهنمایی بفرمایند.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/419kTM6xbLL.jpg
http://estore.circuitassembly.com/pr...66454_zoom.jpg
کابل HDMI من این مدل هست
http://www.belkin.com/IWCatProductPa...duct_Id=372713
با یک مدل معمولی هم تست کردم که جواب نداد.
ظاهرا با HDMI بالاتر از فول اچ دی را نمایش نمی دهد!
http://support.dell.com/support/edoc...mal Resolutionنقل قول:
Set the screen resolution to 2560 x 1440 (DVI and DisplayPort) or 2048 x 1152 (VGA) or 1080p (HDMI, Component)
باید به فکر همان کابل باشم.
من خودم هم دارم از hdmi برای 1920 در 1200 استفاده میکنم که به هر حال بزرگتر از Full HD هستنقل قول:
HDMI 1.4 increases the maximum resolution to 4K × 2K, i.e. 3840 × 2160p (Quad HD) at 24 Hz/25 Hz/30 Hz or 4096 × 2160p at 24 Hz (which is a resolution used with digital theaters)
http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI
مسعود جان با کابل های HDMI پدر و مادر دار و با سرتیفیکیت ! ورژن بالا به راحتی تا رزلوشن های بالاتر از Full HD می رسید.
در زمینه کابل سازی مارک DAIYO یکی از مارک های خیلی با کیفیت ژاپنیست. که خوشبختانه یه نمایندگی تو جمهوری و در نزدیکی پاساژ علاءالدین داره.
خودم این کابل رو گرفتم و کاملاً ازش راضیم.
نقل قول:
- Supreme Class Series
- High Speed HDMI 1.4 Cable with Ethernet
- Ideal for 3D Video Formats
Features
3D:
Defines input/output protocols for major 3D video formats, paving the way the way for true 3D gaming and home theater applications with resolutions up to 1080p in 3D.
4K Support:
Enables video resolutions for beyond 1080p, supporting next generation displays that will rival the digital cinema systems used in many commercial movie theatres.
HDMI Ethernet Channel:
Adds high-speed networking up to 100MHz bi-directional transfer rate to HDMI link without a separate ethernet cable for internet connecting. Home entertainment and networking.
Audio Return Channel:
Allows HDTV with built-in tuner to send broadcast audio to surround system or audio receiver, eliminating the need for separate audio cable.
مسعود 1.3c ضعیفه.به نظرم برو روی ورژن 1.4 .کلا 1.3 رزلوشن های 2K و 4K رو ساپورت نمی کند.
و کارت های سری M اصولا با پورت HDMI ماکزیمم رزلوشن شان احتمالا همان 1080i باشد.
http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI
سلام دوستان
من مانیتور ASUS ML239H رو چند روزیه که خریدم. تو تحقیقات و ریویوهایی که قبلش خوندم به مقاله ای از سایت TFT CENTRAL برخورد کردم که بررسی های کاملی روی مانیتورها انجام می ده. در مورد این مانیتور هم توی کالیبره کردنش به این نتیجه رسیده بود که با کمی تغییر تنظیمات دیفالت مانیتور میشه به نتیجه دلخواه و استاندارد رسید، مثلاً :
Brightness = 30
Contrast = 100
RGB = 100,92,99
Standard Mode
حالا سئوالم اینه که میتونم انتظار داشته باشم با اانجام همین تنظیمات، مانیتورم کالیبره بشه (البته در حد قابل قبول) و دیگه نیازی به تنظیمات نرم افزاری یا سخت افزاری خاصی نداشته باشه ؟
قاعدتاً باید شرایط استانداردی برای این کار در نظر گرفته بشه! مثلاً در تاریکی و بدون نور اضافی یا ...!نقل قول:
ambient light اتاق شما با اتاق شخص دیگه متفاوت هست و تصور نمیکنم با این روش بشه دقیق مانیتور رو کالیبره کرد.
از طرف دیگه هم شرایط نوری یک اتاق که همیشه و در تمام ساعات شبانه روز که یکسان نیست !
منتظر راهنمايي اساتيد در خصوص پست 664 هستيم ... ! :::whistling:::
سلام
دوستان کسی میدونه این apple 27 display رو تو تهران کجا میشه با قیمت خوب پیدا کرد؟ دیگه نمیخوام از 1600 بیشتر بشه
بجز مسئله ای که دوستمون Bijan اشاره کردند ( که خیلی مهمه ) حتی اگر نور لامپهای اتاق شما بهیچ عنوان تغییر نکند و پنجره ای هم نداشته باشد که نورهای متفاوتی رو در طول روز به مونیتور شما بتابونه، حتی بازتاب نور مونیتور از روی پیراهن شما با توجه به رنگ پیراهن، متفاوت بوده و شرایط کالیبراسیون را بهم میزند، مگر اینکه همیشه همان رنگ پیراهنی را که زمان کالیبراسیون بر تن داشته اید، استفاده کنید ... کالیبراسیون و کلاً مقوله ی مدیریت رنگ (از ثبت تا چاپ و ارائه)، مقوله ای بسیار حساس و در سطح حرفه ای، بسیار پر خرج است ... :::whistling:::
از نظر پر خرجی !
برای داشتن یک CMS حداقل چند میلیون تومانی باید خرج کرد!
و اینکه به قول یک بنده خدایی در یک کارگاه مدیریت رنگی :
خوب مونیتور کالیبره شد ! که چی ؟
شاهد اش هم همین جناب بیاتی عزیز...
lol دقیقاً .... خب مانیتورمون کالیبره شد ... واقعاً که چی ؟ وقتی دوربین ما با واقعیت صحنه کالیبره نبود ! یا پرینتر کالیبره نبود، کالیبره بودن مونیتور چه دردی از روال CMS دوا خواهد کرد ؟ ( هیچ ! )
Color Management System یا همون CMS باید در سه مرحله ی اصلی ( Capturing, Processing, Printing/Displaying ) کاملاً هماهنگ و همخوان رعایت بشه ... این سه مرحله، مثل سه تا پایه های یک سه پایه هستند که اگر یکیشون نباشه، سازمان ( همون CMS ) سرنگون میشه ...
هر کدومش هم با اجازه، خرج میذاره رو دست ما ...
Capturing از حداقل 99$ ( چارتهای رنگی با قابلیت تولید پروفایل )
Processing حداقل از 300$ (کالیبراتور های مرغوب مونیتور)
Printing هم که حداقل،مقوله ی MiniLab ( و پیشرفته تر از آن ) رو پیش میکشه که در کشور ما، در افق تقریباً بعیدی واقع میشه ...
حداقل، دو مقوله ی اول را میشود با 2400$ (متوسط) به جاهای قابل قبولی رسانید ... ولی برای دومی باید بصورت موردی، مشتری یک چاپخانه ی خوب شد و امیدوار بود که اپراتورش، شناخت کافی از تجهیزاتش داشته باشه + یک جو وجدان کاری ...
ضمن اینکه بقول یه بنده خدائی در یک کارگاه مدیریت رنگ : شانست بزنه به اوایل تعویض متریال چاپ اون چاپخونه گذرتون بهش بیافته ... یا سر صبح که دیگ چاپخونه هنوز گرم نیست، گذرتون به اونجا نیافتد :::whistling:::
مقوله ی نیاز به CMS بعد از علاقه مند شدن و شروع عکاسی، مصداق بارز "الا یا ایها الساقی ...... ولی افتاد مشکلهاست" است :think:;
سلام
با توجه به اولویت هام:
1. وب گردی
2. فیلم دیدن
3.ادیت عکس های شخصی (نه به صورت حرفه ای)
و بودجه ام (250-350 تومن حداکثر دیگه زیر 400 در صورت گزینه مناسب)
و ترجیحاتم:
از برندهایی مثل ال جی و سامسونگ و نه AOC و ویو سونیک و .... (البته اگر اشتباه می کنم لطفا بگید!)
دو گزینه رو برای خرید مد نظر دارم
یکی LG ips226v به دلیل LED بودن؟!( نفهمیدم بالاخره LCD هست یا LED)، کنتراست و کیفیت رنگ بهتر و .....
و Samsung p2770H به دلیل اندازه بزرگتر
حالا میخوام نظر دوستان رو بدونم مخصوصا در مورد مانیتور انتخابی سامسونگ
ممنون
سلام
کلا lcd ها نسبت یه crt ها ضعف و قوتهایی دارن بهترین پنل lcd که ips هستش هم از نظر عمق رنگ مشکی و کنتراست و زمان پاسخگویی به پایه crt که هیچی به پای tn-panel هم نمیرسه و فقط کیفیت رنگ و زاویه دیدش بهتر از tn-panel هستش ولی تا چند وقته دیگه اوجوبه ای به نام OLED ها به بازار میان که هیچ ایرادی ازشون نمیشه گرفت
رنگ مشکی و mothin blure حتی از plasma هم بهتره کیفیت رنگها و زاویه دید بسیار بالاتر از ips ها و مصرف برق کمتر و روشنایی بالاتر نسبت به led ها و همچنین جایگیری تعداد پیکسل بالاتر در هر اینچ که باعث میشه مثلا در اینده مانیتور 23 اینچ با رزولشون 2560x 1600 داشته باشید, دیگه واقعا چی میخواین؟؟؟:::angry::: . البته مشکل عمر پیکسل هاشون هم دارن رفع میکنن وگرنا زودتر از اینا میومدن
ولی سونی چند وقتی هست یک مانیتور 25 اینچ 10 بیتی oled با تولید کم داده ولی فعلا جز وسایل فوق لوکس به حساب میاد چون 3600 دلار قیمت داره ولی کم کم با تولید شرکتهای دیگه در بازار oled قیمت میرسه به همین u2711
sony-pvm-2541
http://syntex.sk/media/produkty/1331...m-2541-002.jpg
اگه مایل باشید جایی رو میشناسم که Dell u2711 داره فقط اونا تو ایران دارن.ضمن اینکه همه جوره با Apple قابل رقابته و قیمتش پایین تر.
قیمت 1100 رو خدا بیامرزه الان باید 1300 براش پول بدی با این دلار
یه مدل ال جی 24 اینچ هست با پنل ips قیمتش زیر 400 تومنه از مادیران بپورس
فایل پیوست 20510فایل پیوست 20511
به نظرم واسه این قضیه باید دنبال مانیتوری باشه که پنل IPS داره.
IPS . این تکنولوژی جدیدا در صفحه نمایش دستگاه ها و نوت بوکهای گران قیمت دیده میشود.مزایا : افزایش زاویه دید تا 178 درجه در هر دو جهت.نمایش واقعی تر رنگها و افزایش تعداد رنگهای قابل نمایش.نمایش بهتر تصاویر زیر نور آفتاب و ضد انعکاس نور.با استفاده از این مانیتورها دقیقا همان خروجی را خواهید داشت که در مانیتور میبینید.
سوال دیگه در این زمینه باشه در خدمتم
بسیار مانیتور خوبی هست.منتها واقعا به قول شما غول بی شاخ و دمی هست برای خودش.من دنبال 2311 هستم که این هم اصلا پیدا نمیشه انگار.تعجب میکنم همین رو هم گیر آوردید.
از راهنماییت ممنونم
دوستان ايا crt ميتونه برام كار راه انداز باشه يا نه
منظورم اينه كه رنگ ها رو نزديك به چاپ نشون ميده؟
دوستان كسي نمي تونه كمكم كنه؟
مانيتور هاي سي ار تي ايا مي تونند كمكم كنند كه رنگ رو واقعي به چاپ نشون بدند؟
با اینکه به عنوان طراح گرافیک تو زمینه گرافیک نشریات فعالم و هر ماه یک مجله و کلی کار دیگه برای چاپ میفرستم و از هر دو نوع مانیتورهای LCD و CRT استفاده میکنم اما معتقدم اینکه مانیتوری بتونه رنگها رو واقعی تر و نزدیکتر به چاپ نشون بده رابطه مستقیمی به چاپخونه و یا چاپگری که کار رو برای پرینت روی اون میفرستید داره. تو این زمینه آقای قبادی هم قبلا توضیح دادن. اگر مقصد چاپ، چاپخونه های معمولی باشه که خیلی ربط به دستگاهشون و مواد مصرفی و چاپچی و ... داره که کلا زیاد نمیشه انتظار داشت کار خوبی ازشون بشه تحویل گرفت مگر اینکه کاری برای چاپ در تیراژ بالا (مثل پوستر) داشته باشین و خودتون موقع چاپ چند تا چاپ تستی بگین براتون بگیرن و رنگها رو بالا پایین کنین تا به رنگ مورد نظرتون (و یا یه رنگی نزدیک به اون) برسید. اما اگر مقصد چاپ، پرینتر خونگی باشه که اوضاع بهتر میشه و میشه با کالیبره کردن مانیتور و پرینتر به نتایج خوبی رسید.
اینجا تازه مانیتورهای CRT خودشون رو نشون میدن. مانیتورهای این دسته یه تفاوت اساسی با ال سی دی ها دارن و اونم اینه که رنگها اون شفافیتی که در ال سی دی هست رو ندارن و کمی کدر تر دیده میشن. نمیدونم منظورمو چجوری برسونم اما این همون دلیلی هست که رنگهایی که نشون میده با رنگهای چاپ شده روی کاغذ بسیار به هم نزدیکن. روی کاغذ اثذی از نوری که از پشت کاغذ بخوره و رنگها رو روشن نشون بده نیست و توی CRT ها هم همچین حالتی هست. از اونجا که کار با CRT ها باعث درد سر و اشک ریزی چشمهام میشه و البته سایز و رزولوشن پایینی هم دارن من با ال سی دی کارمو انجام میدم و قبل از پرینت و یا خروجی روی اون رنگها رو چک و تنظیم نهایی رو انجام میدم.
چرا یه u2711 نمیگیری خیالتو راحت کنی.زمان پاسخگویی و تعداد رنگش از cinema 27 applle بهتره و قیمتش خیلی پایینتره
پیشنهاد میکنم به جای اینکه 2 میلیون هزینه کنی،1300 هزینه کنی و u2711 بگیری که همه جوره با cinema 27 apple قابل مقایسه است و تو بعضی موارد مثل زمان پاسخگویی یا تعداد رنگی که ارائه میده برتره.با تو جه به قیمت 900 و 950 دلاری که تو سایت خورده قیمت 1300 یا 1250 خیلی منطقی به نظر میاد
سلام به همه
خب من تا همین چند وقت پیش همچنان از مانیتور CRT استفاده میکردم. تا اینکه یه بار به مانتیورم نگاه کردم و گفتم چه خوب کار کرده ده ساله داره کار میکنه... فرداش سوخت! :::whistling:::الان هم با مانیتور قرضی روزگار میگذرونم. این تاپیک رو خوندم اما چیز زیادی دستگیرم نشد( با توجه به وضعیت امروز بازار البته عرض میکنم.) واقعیتش اینه که هزینه ام بسیار محدوده و حداکثر بتونم 400 تومن برای مانیتور بذارم و خب نمیدونم چی بخرم که نه به اندازه این مانیتور ال جی محل کارم L1755SE به درد نخور باشه و نه اینکه اونقدر گرون و حرفه ای مثل مدلهای مک و دل که اینجا صحبتش شده.
عکاسی حرفه ی من نیست اما به هرحال لازمه که وقتی دارم عکسم رو ادیت میکنم توی مانیتور رنگهای خیلی بی ربطی نبینم. حالا ممنون میشم اگه از راهنمایی های خودتون من رو بی نصیب نذارید..:::love2:::
با توجه به مواردی که فرمودید من LG IPS226V پیشنهاد میکنم.مانیتور خوبی هست و از محدوده قیمتی شما هم ارزانتره(در حدود 300 هزار تومان) چند روز پیش هم یکی از دوستان عکاس یک عدد از این مانیتورها رو خریداری کردن و بسیار هم راضین.
http://www.maadiran.com/ProductDetails.aspx?ProID=785
من 2تا از این مانیتور های اسوز دارم و به شخصه خیلی ازشون راضیم، یه مود S-RGB هم داره که رنگ و نور رو مشابه حالت چاپ میکنه، سری های IPS با تغییر زاویه نسبت به مانیتور تغییری در نور و رنگ به وجود نمیاد، کیفیت تصویرش فوق العادست (یه سامسونگ T1900 هم دارم که نسبت به این افتضاحه و کلا رنگ هارو اشتباه نشون میده:think:;)
دوستان تعریفی که از مانیتور های IPS میشه بیشتر مربوط به پنل های 10 بیت هست نه هر پنلی
مسلما IPS ها زاویه دید مناسبتری ارائه میکنند ولی فقط کلاس PA از Asus برای کارهای گرافیک مناسب هستند
که Pa238q با فضای رنگی SRGB برای گرافیک وب طراحی شده
و
Pa246q که مدل 10 bit هست و قابلیت ساپورت 98% از فضای adobe rgb رو داره و برای کار چاپ مناسب هست
بله سری های PA مخصوص کارهای گرافیکی هستند اما با قیمتی که دوستمون می خواد نمی خونه، سری ML از ASUS فضای SRGB داره و کیفیت بسیار مناسبی رو ارائه میده و قابل مقایسه با مدل های مشابه LG و SAMSUNG نیست.
من LG IPS226V پیشنهاد میکنم.
http://www.maadiran.com/ProductDetails.aspx?ProID=785[/QUOTE]
این مانیتور رو که دوست عزیزمون آقای عقیلی فرمودند چند روز پیش تو بازار کامپیوتر ایران دیدم که سری جدیدش (با همین ظاهر) مخصوص کارهای گرافیکیه
خیالتون رو راحت کنم خانم تفرشی که هیچ کدام از مانیتورهای درست و حسابی ایسوس توی بازار تقریبا پیدا نمیشن(منظورم بیشتر با ips هاست) یکی دو ماه تقریبا تمام ایران رو برای U2311 زیر رو کردم اما پیدا نشد.مانیتوری ارزان اما واقعا نسبت به قیمت عالی.بعد یکدفعه اون غول 27 اینچی رو یکی ازدوستان آدرس دادن که از هیچ جهتی مناسب من نبود.اگر یک جستجویی هم برای ips231 ال جی داشته باشید بد نیست.و به نظر من از همه این گزینه ها بهتر هست.
به این بررسی ها هم یک نگاهی بندازید ضرر نداره:;)
Dell U2312HM Review
LG IPS231P Review
Asus ML239H Review
Asus MS246H Review
پ.ن:این رو هم بگم که کلا طرفدار برند ال جی نیستم ولی وقتی محصولی خوبه خوبه دیگه! چرا پیشنهادش نداد؟!...
آقاي احمدي لطفا نظرتون رو در مورد ال سي دي ips 266 p هم بفرماييد ممنون
یوسف جان حقیقتش اینه که این مدل رو نمیشناسم.اگر پنل ips باشه و در بازار ایران هم پیدا بشه با توجه به 26 اینچ بودنش فکر نمیکنم زیر 800 -900 هزار تومان باشه.
از میون ال جی هایی که میشناسم و از نزدیک دیدم به نظرم اون دو مدلی که گفتم ارزش پرداخت مبلغ رو داره.
ولی مانیتور dell u2311 رو هم خیلی خوب میدونم که با توجه به قیمت مناسب دلاری(300 دلار یا کمتر) اگر داخل ایران گیر بیاد در خریدش شک نکنید.
ممنونم آقاي احمدي والا من با مانيتور لب تابم خيلي مشكل داشتم براي همين تو فكر خريد يه مانيتور خوب بودم كه به ال جي ips 266p رسيدم و ٣١٠ خريدمش و توي كاتالوگش زده بود كه از تكنولوژي ال سي دي هاي اپل تو ساختش استفاده شده سايزش هم ٢٢ اينچه
عجیبه! معمولا دو رقم اول سایز مانیتور هست!
اگر پنل آی پی اس هست که قیمت خوبی داره.مانیتورهای لپ تاپ هم معمولا نا امید کننده اند!
البته مدتی پیش یک لپ تاپ لنوو دیدم که مانیتور خیلی خوبی داشت!...
من هم مدل ASUS ML239H رو چند ماه پیش خریدم و راضی هستم (380000 تومان)
راست اش را بخواهید مدت ها قبل من در مورد سری ML ایسوس نظرم را گفته بودم ( حدود یک سال پیش که ML را خریدم در فروم هم عرض کردم ) به هیچ وجه ( به نظر بنده ) مناسب کار عکاسی نیست.برعکس چیزی که دوستان به آن رسیده اند.