من با مانیتور پیشنهادی نوید کار کردم کیفیت خوبی داره
Printable View
آقا نوید میشه لطف کنید مزیت ها و برتری های Samsung 2253BW رو نسبت به مانیتورهای معرفی شده قبل بگین و توضیح بدین به چه دلیل این مانیتور رو پیشنهاد دادین. :confused:
ممنون
:::happy:::
من هم مشخصاتش رو در لیک زیر دیدم به لحاظ اطلاعاتی که نوشته شده چندان برتر از بقیه مانیتور ها نیست چه برسه به w2261v lg
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2647&ukey=product&did=34&view=printable
شب همگی خوش
امروز رفتم که مانیتور w2261v lg رو بگیرم 2و3 مغازه داشتن و گفتن که این مدل 1 هفته است که تولید نشده و فقط چند تا در بازار باقی مانده و به همین دلیل قیمتش 34 تومان افزایش یافته و الان به قیمت 274 تومان به فروش میرسه ( قابل توجه جناب مداح)
از طرفی مدل های سامسونگ رو هم دیدم همه فروشنده داشتن سعی میکردند که رای من رو در مورد ال جی بزنن و می گفتن سامسونگ بگیر . از این حرف ها گذشته 3و4 مدل جدید سامسونگ هم به گفته فروشندگان هفته دیگه وارد میشه مثل p22700 و p22500 که کنترایتشون 1.50000 ، زمان پاسخگویی تصویر 2ms ، وضوح تصویر 1920 در 1080 ( فول اچ دی ) ، فرمت تصویر 16 به 9 و دارای ورودی dvi هست.
ضمنا t220p هم فعلا برای فروش موجود نبود.
خلاصه نمی دونم چه کار کنم نخریدم فعلا ولی نمی دونم چه کنم شاید ال جی تولید بشه و قیمتش پایین بیاد شاید هم دیگه تولید نشه و همین چند دانه موجود در بازار هم تمام بشه .
از طرفی نمی دونم مشخصات سامسونگ های جدید که نوشتم خوب هست یا نه .؟
چون عدد و رقم نمود خوب بودن مانیتور نیست. در بروشور ها کنتراست 1.50000 چاپ میشه اما من در اینتر نت سرچ کردم و 1.15000 بود. ( در مورد مدل های sn 2243 , 2233 ) خلاصه نمی دونم منتظر بمونم یا ال جی رو که گرانتر شده بخرم.
اینکه بیشتر فروشنده معتقد هستند سامسونگ بهتر از ال جی است پر بیراه نیست و در اکثر موارد کیفیت سامسونگ بهتر از ال جی ست.برای بنده هم در عمل اینگونه بوده است.
سلام
در مورد کیفیت ساخت مانیتورهای سامسونگ شکی نیست ولی وقتی بحث استفاده حرفه ای از مانیتور پیش میاد باید تمام ویژگی های مانیتورها رو در نظر بگیریم تا بتونیم بهترینش رو انتخاب کنیم. الان در بین مانیتورهای سامسونگ و ال جی موجود در بازار که من نظرم رو گفتم و همچنان همون نظر رو دارم. هر چند که t220p رو هم که میگن پیدا نمیشه و تنها موردی که برای انتخاب باقی می مونه همون ال جی w2261v-pf هست.
این مانتیورهای p22700 و p22500 که خانم تهرانی معرفی کردند وجود خارجی نداره! (برای هر کدوم یک صفر اضافه گذاشتند) و میشه مدل های p2270 و p2250 که از بین این دو هم p2250 روشنایی بهتری داره و بقیه مشخصاتشون مثل هم هست. الان تو بازار مانیتورهای با کنتراست بالا خیلی زیاد شده که نمونه اش همین دو مانیتور هستند. من تجربه عملی کار با این مانیتورها رو ندارم ولی اونجور که تو رویوها نوشتند کنتراست ها خیلی خوب شده و رنگهای تیره و روشن رو به خوبی نشون میدن. ولی یک مسئله دیگه هست و اون هم پوشش دامنه رنگی این مانیتورها است که زیاد جالب نیست و این ویژگی برای دوستان این انجمن خیلی مهم است و نمیشه از خیرش گذشت به فقط به کنتراست بالا توجه کرد.
سلام
من که از خودم حرف نزدم کاتالوگش رو به من دادند. و از این مدل ها تعریف کردند و گفتند که هفته دیگه میاد. حالا اگر فقط صفر بهشون اضافه شده به من ارتباطی نداره. من که نخواستم دوستان رو گول بزنم.
منم منتظرم ببینم این هفته w2261v lg به بازار میاد و ارزونتر میشه یا نه؟؟اگر نیومد به همان قیمت گران تر اون رو خریداری میکنم.
سلام
می خواستم از دوستان در باره مانیتورهای LED و کیفیت کارشون برای استفاده در ویرایش دیجیتال و کیفیت آنها سوال کنم آیا کسی تجربه ای در این باره داره و مطلب بعدی مانیتور AOC V22 که یک مانیتور ال ای دی که در ایران نیز موجود است آیا برای کار ویرایش مناسب است یا خیر؟
سلام
به توصیه فرساد تصمیم گرفته بودم که من هم یک LG 2261 بگیرم, ولی بلافاصله این مانیتور در بازار نایاب شد و اغلب نمایندگی ها اظهار میکنند این مدل دیگر قدیمی شده و تولید نمی شود (یعنی منتظر توزیع آن در بازار نباشید) و مدل 2284 با کنتراست بیشتر جایگزین آن شده, قیمت هم حدود 275 فکر کنم ... :::confused2:::
یک نفر هم به من توصیه کرد قبل از خرید مانیتور, حتما ً LED های AOC را از نزدیک ببینم و کیفیت و وضوح بسیار متفاوتی با LCD دارند و .... با همین حدود قیمت 275
:confused:
البته در مورد مانيتورهاي ال اي دي سه نكته منفي وجود دارد كه اولي نفوذ نورسفيد از مناطق روشن به مناطق تاريك كه در بعضي از موارد موجب نارضايتي كاربر مي شود و دومي وجود هاله آبي رنگ در مناطقي كه بايد كاملا سياه باشد و سومين مورد مشكل زاويه ديد است كه در مانيتورهاي ال سي دي تا حدودي حل شده بود.مانيتورهاي ال اي دي در واقع همان مانيتورهاي ال سي دي هستند كه در آنها به جاي لامپ فلورسنت از ال اي دي ها براي نوردهي به پيكسلها استفاده مي شود كه مزيت آن خاموشي پيكسلها به طور جداگانه و توليد رنگ سياه واقعي است هرچند مشكلاتي كه ذكر كردم همچنان وجود دارد.
نسل بعدي كه در تعداد محدود توسط سوني و ال جي و يك شركت ديگر كه الان خاطرم نيست OLED هست كه مجموعاي از ال اي دي ها به عنوان پيبكسل به كار ميروند و خبري از نور سفيد در پشت پيكسلها نيست.
وحید جان این مانیتور که گفتی فول اچی دی نیست. اکثر مانیتورهای ال سی دی ۲۲ اینچ بازار 1680x1050 هستند ولی اون مانیتور 2261 ال جی و t220p سامسوگ فول اچ دی بودن که نایاب شدن. الان مانیتور فول اچ دی چند مدل دیگه تو بازار هست ولی هیچکدوم ورودی dvi نداره و تنها مدلی که ورودی dvi داشته باشه 2250 سامسونگ هست. البته این مانیتور 2261 ال جی یک امکان دیگه داشت اون هم ورودی hdmi بود که تا جایی که من میدونم تو هیچ مدلی از مانیتورهای بازار وجود نداره.
من جسارتا این بخش از گفته دوستمون رو تصحیح کنم:
LED بکلایت مزایای مختلفی داره که یکی از اونها خروجی رنگی بهتر مانیتور هست (طیف رنگی گستردهتر). به خصوص در بکلایتهایی که از LED های RGB استفاده میکنند (یعنی در حقیقت ترکیب ۳ LED برای تولید نور سفید). در این سیستم به این دلیل که طیف رنگ خروجی ترکیب RGB کاملا قابل کنترل هست، این طیف بسیار نزدیک به فیلترهای رنگی پیکسلهای LCD تنظیم میشه و در نتیجه خروجی رنگی نهایی بسیار مطلوب تر خواهد بود.
نکته بعدی که کاملا به اون بخش قرمز شده مرتبطه: خاموشی پیکسلها به صورت جداگانه ارتباطی به بکلایت LED نداره. شما به ازای هر پیکسل یک LED برای بکلایت ندارید(تعدادشون بسیار کمتره) که به صورت جداگانه برای هر پیکسل کنترل بشه. ولی سیستمهایی که دارای کنترل داینامیک بکلایت هستند میتونند به صورت منطقهای نسبت به تصویری که نمایش داده میشه، نور بک رو هم تنظیم کنند و مثلا در منطقهای که سیاه هست، کلا بکلایت اون منطقه هم خاموش میشه و باعث ایجاد رنگ کاملا سیاه میشه (در سیستمهای دیگه بخشهای سیاه هم کمی روشن هستند). من نمیدونم که آیا تمام نمایشگرهای دارای بکلایت LED از این سیستم داینامیک استفاده میکنند یا خیر.
http://dvice.com/pics/LED_DynamicBacklight.jpg
و در نهایت یکی از مزایای دیگر LED بکلایتها مصرف پایین اونهاست که به خصوص در لپتاپها بسیار مهم هست.
و البته این بدان معنی نیست که کلا هر مانیتور LED بکلایتی از CCFL ها بهتر است! CCFL ها هم از نظر وسعت طیف رنگی بسیار بهینه شدن و بسیاری از LCD های دارای پانل IPS یا PVA نیز که گستره رنگی بالایی دارند از CCFL بهره میگیرند.
موفق باشید. :)
با درود
یه سوالی که مدتی هست برام پیش اومده اینه که یک مانیتور باید دارای چه خصوصیاتی باشه که به عنوان مانیتور حرفه ای به حساب بیاد ؟ یا در عکاسی چه مانیتوری را با چه مشخصاتی حرفه ای به شمار می آورند ؟
بطور مثال مانیتور من و مشخصاتش به شرح زیر هست :biggrin: ، آیا می شه مانیتور حرفه ای به حسابش آورد :think:;؟ :
Samsung Wide BW1953
Dynamic Contrast : 8000:1
Resolution : 1440 x 900
سلام دوستان
می خواستم یک مانیتور LCD خوب بهم معرفی کنید که این مشخصاتو داشته باشه
مانیتور قبلیم که 3 سال داشتمش با اینکه lcd بود اما واقعا عالی بود و میترسم نتونم مثل اونو گیر بیارم مدلش سامسونگ
syncmaster 172x narrow & slim color TFT بود که ساخت مالزی بود و دست کمی از CRT ها نداشت گرونم خریده بودمش و خدائیش نمونش و ندیدم تو بازار
1-از 19 اینچ به بالا
2- ترجیحا سامسونگ اگه مثلا ال جی هم مدل خوبی باشه مشکلی نیستاما سام مقدمه
3-رزولوشن و کنتراست بالا
4- خصوصا توی دو رنگ سیاه و سفید ( منظور موهای سیاه تو عکسهاست)
5- زمان پاسخگوئیشم به تصویر بد نباشه (بازی دیگه)
6- ورودی DVI داشته باشه
7- نسل جدید LED ها چطورا من کارشونو ندیدم
لطفا مدلها با ذکر قیمت وعکس باشن اگه مقدوره که انتخاب راحت تر باشه تشکر
گرافیکمم Gforce 9500gt GDDR3 128bit 512MB مدل Calibre P-950 هست
قیمتش نسبتا زیاد برام مهم نیست کیفیتش ارجحیت داره
ممنون میشم
من هفته پیش همین مشکل رو داشتم
اینترنت رو یکمی بالا و پایین کردم که یکنفر خیلی زیاد از HP 2207 تعریف کرده بود. یک شرکتی به نام کرسی رایانه اینارو وارد میکنه، مارک خودش رو میزنه میفروشه. چون گفتم شاید این طرف ویزیتوری چیزی باشه، یک زنگ زدم شرکتش، ازش پرسیدم که تو مشهد هم نمایندگی دارن یا نه، گفت آره، رفتم دیدم و الان هم دارم با اون مانیتور کار می کنم. راستش رو بخواین از ال جی خیلی خیلی بهتره
ساسونگ هم که مدتی هست مهندساش دیگه خدا رو بنده نیستن میرن هرچی که حال می کنن از چین و ماچین می خرن میارن، اصلا بسیاری از مدلها در سایت رسمی سامسونگ موجود نیست
به عنوان مثال F2380 که جدیدترین مدل هست، با گذشت 3 ماه هنوز یکدونش رو هم سام سرویس نیاورده، احتمالا چون هنوز داره اون مدل های آشغالش رو با اعداد نجومی 150000 و ...خوب می فروشه
خلاصه این مانیتور HP2207 مانیتور خوبی هستش (22 اینچ)
گارانتی و خدماتش هم خوبه، حتی اگر یک پیکسل سوخته هم داشته باشه عوض میکنه، برعکس سامسونگ که تا سه عدد طبیعی هست.
برو نمیاندگش نگاه کن 249000 تومن
مخصوصا قیافش از سامسونگ خیلی بهتره
عکس ها و یک بحث خوب راجع به مانیتور
http://www.lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=2082
تنها مشکلش (البته به نظر من) اینه که صفحش Bright هست. منظورم براقه، من خودم شخصا از معمولی بیشتر حال میکنم ولی الان اکثر شرکت ها رفتن سمت این Bright. دلیلش هم اینه که در صفحه سیاه، عکس خودت و درو دیوار رو در صفحه می بینی.
در بین سامسونگ ها هم در نبود F2380 فکر میکنم T220 در شرایط فعلی بهترین باشه که متاسفانه گیر نمیاد
شهریار
سلام اقا شهریار
لطف کنید ادرس نمایندگی مشهد رو اعلام فرمایید(برای بنده)
با سلام به تمامی دوستان
من نیاز به یک مانیتور خوب دارم برای ادیت عکس
و کار نسبتا سنگین گرافیکی
اطلاعات بسیار زیاد با توجه به بازار محدود در ایران جمع کردم و بکلی گیج و مردد شدم
رنج قیمتی تا حدود 600 تومن
دوستان لطف کنید و مرا راهنمائی بفرمائید
با تشکر و سپاس فراوان
سلام بر دوستان به تازگي بنده يك مونيتور فول اچ دي 23 اينچ با ورودي dvi به قيمت 300 گرفتم با كنتراست 1 به 50000 به نظرم بد نباشه مدل acer p235h
سلام دوستان ميخوام يه مونيتور غير وايد بخرم... نظرتون در مورد اين مونيتورها چيه؟؟؟
AOC TFT 17" 177Sa
AOC 19" 197Va
Samsung BM1943
LG L1755TQ
اگه مدل بهتري از اينا سراغ داشتين كه بهتر باشه لطف بگين ممنون ميشم...
با تشکر از شما جناب امدادی
من هم این مانیتور دیدم و جائی هم برای خرید پیدا کردم ولی بدون گارانتی
نمیدونم مسئله گارانتی چقدر در مورد این مانیتورها لازمه ؟
شرکت های وارد کننده محصولات hp بعلت تحریم و عدم داشتن بازار فروش پایدار دیگه مانیتورهای Hp رو وارد نمیکنند و فقط وارد کننده های شخصی برای این محصول پیدا میشه
من تا به اینجا رسیدم
یک سوال دیگه هم که پیش میاد ایا انقدر هزینه برای مانیتور کار درستی هست یا فکر منطقی تری هم
پیشنهاد میشود ؟
با تشکر
یک نفر لطف کنه بگه مانیتورهای hp , dell رو از کجا میشه خرید
سلام
:::happy:::
من قصد حرید مانیتور W2261VP ال جی رو داشتم. گشتم و در یکی از شهرستانها ۳ عدد پیدا کردم. برادرم فردا برای خرید به اون شهرستان میره. از دوستان اگر کسی این مانیتور رو میخواهد لطفا حداکثر تا فردا با پیغام خصوصی با من هماهنگ کند.
:::yess:::
یکیش که مال خودمه میمونه دو تا دیگه :biggrin:
سلام
به تازگي(2-3 روزي ميشه) يه LG M2794DP گرفتم كه هم مانيتوره و هم تلويزيون كه من به عنوان مانيتور استفاده مي كنم.
قبلاً LG 1950S داشتم و الان احساس مي كنم چشمم زودتر خسته ميشه، نمي دونم به خاطر افزايش سطح كار از 19 به 27 اينطوري ميشه يا مشكل ديگه اي در كاره!
كسي از دوستان با اين مدل يا چيزي شبيه به اين كار نكرده كه تجربه اش رو در اختيارم بذاره؟
ممنونم
فاصله چشمتون تا این "مانیتور - تلویزیون" اندازه همان فاصله ای است که با مانیتور 19 داشتید؟
من خودم تجربه داشتم با افزایش سایز مانیتور فاصله ام رو هم از مانیتور افزایش دادم تا مشکلم رفع شد.البته تنظیمات مانیتور هم دخیل هست !
مانیتور 27 اینچ :::waw::: :eek::::waw:::
نه فاصله ام بيشتره
الان فاصله ام تقريباً 80 سانته
واقعاً كار در اين سايز لذت بخشه اميدوارم قسمت همه دوستان بشه
(من براي داشتن اين مانيتور، 2 تا 19 اينچ + 240 تومن دادم و فكر مي كنم ارزشش رو داشته:::love2:::)
سلام بر دوستان بلاخره من هم مانیتور خریدم . 2261 ال جی رو گرفتم البته این مانیتور رو دیگه مادایران تولید می کنه برای همین یه کم شک داشتم بگیرم و خواستم 20700 سامسونگ رو بگیرم اما تا قبل از اینکه مغازه دار فاکتور 20700 رو به من بده ازش پرسیدم سامسونگ ها که ایرانی نیست ؟، گفت چرا همه شون ایرانیه و من چون دیدم که سامسونگ ها هم مثل 2261ال جی در ایران مونتاژ میشه ، تصمیم گرفتم 2261 ال جی رو بگیرم و به قیمت 227 تومان.
خریدید؟ قیمت چند؟نقل قول:
من قصد حرید مانیتور W2261VP ال جی رو داشتم. گشتم و در یکی از شهرستانها ۳ عدد پیدا کردم. برادرم فردا برای خرید به اون شهرستان میره. از دوستان اگر کسی این مانیتور رو میخواهد لطفا حداکثر تا فردا با پیغام خصوصی با من هماهنگ کند.
سلام به دوستان
قصد خرید مانیتور دارم ولی با خواندن این تاپیک بازم نفهمیدم بهترین انتخاب کدام است.
تو رنج قیمت 250 الی 270 می خوام خرید کنم.
چند تا رو اسم می برم ببینید نظرتون چیه (البته قیمت بعضی ها رو نمی دونم هنوز
AOC V22
1:10000 2ms 1680x1050 280 cd/cm2 HDMI صفحه نمایش براق واید LED قیمت 259000 تومان پاساژ ایران
AOC 22330FM
مثل بالایی به جز LED نیست ولی DVI-D داره کنتراست 1:20000 روشنایی 300cd/cm2 قیمت رو نمی دونم
گارانتی هر دو ماد ایران
LG هم :
W2252TQ کنتراست 1:10000 2میلی ثانیه روشنایی 300 و واید مثل اون دوتای دیگه
W2261V هم که گویا دیگه پیدا نمی شه درسته؟
W2284F
کنتراست 1:30000 و 2 میلی ثانیه DVI فول اچ دی هم که نیست
در باره این HP2207 هم یک نگاهی کردم : 5میلی ثانیه و کنتراست 1:1000 :think:; والا نمی دونم
مانیتور های Dell و سامسونگ رو هم نمی شناسم اگر کسی مدلی معرفی کنه ممنون میشم.
من تو این این زمینه اطلاعات کمی دارم مثلا نمی دانم که HDMI دقیقا به چه دردی می خورد یا تفاوت 2 میلی ثانیه و 5 میلی چقدر است یا فول اچ دی بدرد عکس هم می خوره یا فقط برای فیلم است !!! یک شایعه ای هم هست که میگه مانیتور 20 به بالا باعث خستگی چشم میشه !
مانیتور رو برای ویرایش عکس نیاز دارم که عکس ها عمدتا پرتره است و باید برای چاپ آماده بشه.
سلام
من هم مدتی قبل به دنبال مانیتوری با حداکثر همین قیمت بودم که به توصیه فرساد تصمیم گرفتم LG 2261 را بگیرم؛ دقیقا ً همان موقع نایاب شد :cool: و با هزار بدبختی توانستم از بجنورد بخرم, 265 تومان (اگر اشتباه نکنم) و ساخت اندونزی
مانیتور بسیار خوبی است, خوش ساخت و شیک است, زاویه دید عمودیش خوب نیست, اما افقیش نسبتا ً خوب است, در مورد نمایش رنگها هم نمیتوانم فعلا ً نظری بدم چون درست کالیبره نشده.
در ضمن مانیتورهای AOC هم مانیتورهای خیلی خوبی به نظر میرسند, من مانیتورم را کنار مانیتور AOC 931Fwz دوستم که مقایسه کردم, حتی اینطور احساس کردم که زاویه دید افقی آن بهتر است.
______________________________کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1080&ID=139#
فقط چیزی که هست اینه که چون تا قبل از آن مانیتور CRT داشتم, مدتی زمان برد تا به تغییر رنگ (که با تغییر زاویه دید در LCD به وجود میاد) عادت کنم, و اینکه اگر سیستمتان مثل سیستم من خیلی به روز نیست, مانیتور فول اچ.دی یا کلا ً رزولوشن بالا؛ میتواند خودش یک دردسر هم باشد, یعنی سیستمم کشش پخش فیلم بصورت روان در حالت Full HD را ندارد.
برای استفاده از بهترین وضوح و عملکرد هم چون باید رزولوشن را روی حداکثر گذاشت, فونتها و آیکونها بسیار کوچک و ریز میشوند که تا مدتها بسیار آزار دهنده بود , اگر هم رزلوشنی غیر از رزولوشن max را انتخاب کنید, دیگر آن کیفیت قبلی را ندارد و انگار حروف سایه دار دیده میشوند.
ضمنا ً در سایز یکسان, تصویر در مانیتوری که رزولوشن بیشتری دارد کوچکتر دیده میشود (که طبیعی است) به همین دلیل به نظر من شاید مانیتور Full HD به کار همه نیاید و رزولوشنهای کمتر گاهی مفید تر هم باشند.
* البته موارد بالا ایراد LCD ها شاید نباشند, ولی خواستم دوستانی که قصد خرید LCD را دارند, اینها را در نظر بگیرند.
:)
سلام
این مدل 2261 پس از آن دوره کمیابی گویا مجددا در بازار (مشهد را اطلاع دارم ) یافت میشود :::happy:::
سلام
مانیتور 2261 را من دارم و بسیار راضی هستم من احساس می کنم نیاز به کالیبره نداره.این مانیتور را چندی پیش (فکر کنم هفته گذشته)خانم تهرانی خریداری کرده بودند.قیمت مناسبی هم داشت فکر کنم تو حدود 240 یا کمی پایین تر خریداری کرده بودند .
پایدار باشید
یا حق
سلام
الان اين مانيتور رو مادايران مجددا توزيع كرده و در بازار به وفور يافت ميشود. تو يك ساعت گذشته چندين فروند از اين مانيتورها رو تو بازار ديدم. قيمت رسمي مادايران 250 هست كه اصولا بايد بشه تا 20 تومن زير اين قيمت تو فروشگاه ها پيدا كرد.
البته اين مانيتورهاي توزيع شده جديد مونتاژ ايران هستند ولي سري قبل مانيتورهاي موجود در بازار وارداتي بودند. هرچند كه اصولا نبايد فرقي بكنند :think:;
چه خوب :::happy:::
پس همون 2261 خوبه؟
یعنی از کنار نگاه کنی خوبه اما از بالا نه چندان؟نقل قول:
زاویه دید عمودیش خوب نیست, اما افقیش نسبتا ً خوب است
مشکلی نیست در هر حال قراره یک نفر با این مانیتور کار کنه.
سیستمی که قرار به این مانیتور وصل قوی و خوبه قرار در آینده قوی تر بشه چون الان کیسش قرضیه! و باید پسش بدم.
آقای مداح شما از این مانیتور تو منزل استفاده می کنید یا تو استدیو؟ برای کار8 9 ساعت در روز مناسبه؟
LED ها مگه این مشکلات رو ندارند؟ یا پیشنهاد دیگری هم هست؟نقل قول:
البته موارد بالا ایراد LCD ها شاید نباشند, ولی خواستم دوستانی که قصد خرید LCD را دارند, اینها را در نظر بگیرند.
سلام
جناب میلانی
من از این مانیتور در منزل استفاده می کنم .البته حداقل روزی 8 یا 9 ساعت ازش استفاده می شود.در خصوص دید افقی و عمودی من با این مانیتور مشکلی ندارم بدلیل اینکه یک بار درست روی صندلی نشستم (به قولی خودمو تنظیم کردم)متناسب با دیدم مانیتور را تنظیمش کردم و حالا هیچ مشکلی ندارم .
اما من پیشنهاد می دهم جناب میلانی برای خرید , بیشتر تحقیق کنید به مانیتور های سامسونگ هم نگاهی داشته باشید.
پایدار باشید
یا حق
سلام خدمت دوستان
اخیرا ال جی مانیتور w2286L معرفی کرده (کنتراست 2.000.000:1)از نوع LED به قیمت 315000 تومان البته FULL HD نیست.می خواستم نظر دوستان رو بدونم که اصولا برای ویرایش عکس رزولیشن مهمتره یا کنتراست؟
همچنین نظرتون راجب این مانیتور چیه؟
سلام
جناب مداح
با تشکر از توضیحات، سؤالی داشتم؛ مانیتور SAMSUNG 22500 به شکل اجباری :::whistling::: برای دفتر خریداری شده که قابلیت پیادهروی روی مخ را داراست :::angry::: به عنوان مثال هرجوری تنظیمات را دستکاری کردم، نتوانست رنگ پوست را درست نمایش دهد! چیزی در حد فاجعه تا آن جا که برای کارهای حساس مجبور به استفاده از CRT هستم. شما با مانیتور فعلی چنین مشکلی ندارید؟
ممکنه یکم بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
مانیتور 2261 را من دارم و بسیار راضی هستم من احساس می کنم نیاز به کالیبره نداره...
هرجور حساب و کتاب میکنم برای ویرایش عکس، مانیتورهای با پنل TN دستوپا گیر هستند و عذاب. کنتراستهای فضایی 1 به n صدهزار اینها هم به درد بازی و فیلم میخورد و به نوعی دشمن شماره یک عکاسان!
در کل به نظرم با رعایت قیمت و قرار دادن ویرایش عکس در اولویت اول برای انتخاب، حداقل باید به HP LP2275w فکر کرد:confused:
کد:http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/13133_na/13133_na.pdf
سلام جناب روز بهانی
منظورم از جمله بالا این بود که, من هر گاه مانیتوری می خرم ان را باتوجه به چاپ پرینترم تنظیم می کنم .ولی خب این مانیتور را که خریدم نیاز به تنظیم نداشت .از طرفی در قسمت های تیره عکس مشکلی با کنتراست شدید و ازبین رفتن جزئیات ندارم .به نظرمن در خصوص نشان دادن تیرگیها و روشنیها نمایش خوبی دارد.
پایدار باشید
یا حق
سلام
جناب مداح
ممنون از پاسخ شما
لطف میکنید راجعبه قسمت اول هم توضیحی بفرمایید که در نشان دادن محدوده رنگی پوست Skin Range Hue مشکل دارد یا خیر؟
سپاس از حوصله شما
سلام جناب روزبهانی
من مشکلی ندارم .البته عکس ها اغلب کمی ته رنگ دارند که مانیتور بخوبی ان را نشان می دهد و در قسمت Match color من ان را تنظیم می کنم .
پایدار باشید
یا حق
سلام از راهنمایی دوستان تشکر می کنم.
امروز یک دستگاه مانیتور LG 2261VP خریداری کردم. گویا اون P آخر نشان پرشیا و مونتاژ ایران است.
قیمت 233000 تومان نمایندگی پاساژ ایران
قبل از خرید به توصیه آقای مداح سامسونگ ها رو هم بررسی کردم. مدل 22500 قیمتش 230000 بود مدل 22700 قیمتش 260000 و مدل 23500 هم 260000 بود.
مدل های سری 500 و 700 از نظر امکانات و موارد فنی کاملا یکسان هستند . فقط سری 700 طرح بدنه اش عوض شده (به نظر من همان 500 بهتره) و اینکه کم مصرف است. به قول یارو طرح ال ای دی است! و باریک تر هم هست.
سامسونگ ها هم خوب بود در حد همین ال اجی ها بودند فقط ورودی HDMI ندارند که اونم تا جایی که من فهمیدم فقط به درد ایکس باکس میخوره که بتونی از مانیتور خروجی صدا هم بگیری. وگرنه تو بازار تبدیل HDMI به dvi بود که می شه باهاش لوازمی که کابل HDMI دارند رو به ورودی dvi انیتور وصل کرد.
البته یک مساله دیگه هم هست گویا dvi پهنای باند (یا یک همچین چیزی) کمتری دارد از HDMI . من زیاد سر در نمیارم از این چیزا ال جی رو هم نهایاتا با شیر یا خط انتخاب کردم (خط اومد و ال جی شد) :::evilvsangel:::
به چشم همراهم سامسونگ کیفیت بهتری داشت به چشم من ال جی بهتر بود :drunk:
طرف رو مجبور کردیم تنضیمات رو هم عوض کند! اما خوب دلیل نمی شه . . .
ال جی گویا خدمات پس از فروش بهتری هم دارد (تعمیر در محل)
این مدل 22 AOC که ال ای دی است هم بررسی کردم و همان اول بیخیالش شدم کنار ال جی و سامسونگ چیز دندانگیری نبود. انعکاس صفحه اش هم درد سر ساز بود.
دوستانی که قصد خرید مانیتور دارند
فکر کنم بد نباشه چند روزی صبر کنند و از نمایشگاه الکامپ بازدید کنند بعد تصمیم بگیرند
تاريخ برگزاري: 7-3 آذرماه 1388
امروز برای انتخاب LCD سری به بازار زدم. سرانجام LG 2261 vp را پسندیدم. اما سوالی برایم به وجود آمد.
اینکه آیا مانیتورهای واید، قابلیت نمایش عکس در ابعاد اصلی را دارند یا عکسها را کش میدهند تا با ابعاد LCDمطابقت پیدا کنند؟
من فقط با مانیتورهای قدیمی کار کرده ام و شاید این پرسش، ابتدایی به نظر برسد. اما به هر حال دوستان آگاه در کنار پاسخ این پرسش، اگر در مورد این LCD و بطور کلی مانیتورهای جدید، راهنمایی و سفارشی دارند، لطف کنند و بگویند.
بستگی به رزولوشن انتخابی دارد, اگر رزولوشنهایی را انتخاب کنید که با نسبت رزولوشن واقعی مانیتور همخوانی داشته باشد, تغییر در نسبت ابعاد تصویر نخواهید داشت , اما اگر مثلا ً برای مانیتور LG 2261V (که رزولوشنش 1080×1920 است (نسبت 16:9)) رزولوشنی انتخاب کنید که نسبت 4:3 یا ... داشته باشد, آنوقت تصویر دفرمه خواهد شد.
عکسهای ما اغلب نسبت 3:2 دارند.
آیا مانیتور مورد نظر نمیتواند بخشی از کادر را خالی بگذارد و عکسها را در ابعادی با چنین نسبتی نمایش بدهد تا تصویر بقول شما دفرمه نشود؟!
همین حالا من با مانیتور قدیمی ام که نسبت 3:2 ندارد میتوانم عکسهایم را به درستی ببینم. (بالا و پایین کادر، سیاه میماند.)
منظور بنده رزولوشن انتخابی در عکس نبود, منظور رزولوشنی است که در قسمت properties ویندوز انتخاب میکنید.
در مانیتوری که نسبت تصویرش 16:9 است, اگر عکسی با نسبت 3:2 را بخواهید بصورت فول اسکرین ببینید, دو طرف راست و چپ مانیتور سیاه می ماند (چون مانیتور وایدتر از عکس است).
با سلام
کسی مانیتور DELL Ultrasharp 2408WFP سراغ داره ؟؟
کلا" جای سراغ دارید که مانیتور دل داشته باشن ؟
http://i.dell.com/images/global/prod..._overview1.jpg
سلام،
آرش جان، یه زمانی شرکتی که ادعای نمایندگی دل را میکنه و تقریبا همه هم به خاطر لپتاپها میشناسنش خیلی به روز و خوب مانیتورهای دل را وارد میکرد. ولی بیشتر از سه یا چهار ساله که دیگه هیچ مدلی وارد نمیکنه. حتی من حدودا پنج ماه پیش باهاشون صحبت هم کردم گفتند دیگه قصد وارد کردن مانیتور را ندارن.
مطمئنید دقیقا همین مدل بود؟
چون مدلهایی که من در این مدت در پایتخت دیدم همگی فاقد ارزش بودند.
سلام...
به نظر میرسد که مانیتور samsung p2370 از لحاظ کیفیت رنگ مدل بسیار خوبی از کار در امده است ...این دو review را ببینید:
http://www.digitalversus.com/article-357-5568-36.html
http://www.prad.de/en/monitore/revie...l#Introduction
هردو سایت در نقد و بررسی خود امتیاز بسیار خوبی به این مانیتور در"کیفیت رنگ" داده اند سایت pard.de رویوی نسبتا کاملی از این مدل ارائه داده است ... اما نکته جالب توجه اینجاست که ادیتور digital versus امتیاز 5 ستاره را به این مانیتور از لحاظ کیفیت رنگ داده است و اذعان نموده که تا بحال هیچگاه 5 ستاره کامل به هیچ مانیتوری از لحاظ کیفیت رنگ نداده است......البته مطمئنا این مانیتور مانند اکثر مانیتورهای همرده ی خود ضعفهایی هم دارد(مانند زاویه دید و...) ... اما به نظرمیرسداین مدل برای افرادی که "کیفیت نمایش رنگها و طبیعی بودن ان" برایشان از هر چیزی مهمتر است و در ضمن نمیخواهند متحمل هزینه ی زیادی برای خرید مانیتورهایی با پنلهای مرغوب تر شوند انتخاب بسیار مناسبی است...
سلام
من دیگه واقعا از دست مانیتورم خسته شدم (یه CRT سامسونگ هست) :::angry:::
تو این مدت که سفر بودم با لپ تاپ عکسهام رو ویرایش می کردم. امروز که برگشتم و با مانیتور خونه دیدمشون دیدم کنتراست بسیار بالاست و ته رنگ زرد هم دارند!
قبلا هم چند بار کالیبره کردم ولی مثل اینکه کارساز نیست.
خلاصه تصمیم دارم یه مانیتور خوب و حرفه ای با تفکیک رنگ بالا بخرم.
اولین و اساسی ترین سوالم اینه که برای کار ما (ویرایش عکس و ...) LCD بهتره بگیرم یا LED؟
اگر مدلی هم پیشنهاد دارید لطف کنید بگید.
ممنونم:::love2:::
سلام،
دوستان این اشتباه را نه در این جا بلکه متاسفانه در بین اطرافیان بسیار زیاد میبینم، حتی متاسفانه بین برخی دوستان فنی!
ما مانیتور یا تلویزیونی به نام LED نداریم! تمام اینها همان LCD است که چون برای نور پسزمینه (backlight) از نور لامپهای LED استفاده شده به آنها LCD با بکلایت LED میگن.
این واژه LED شده یک ابزار تبلیغاتی مناسب برای این شرکتهای دزد که خیلی راحتتر بتونن کلاه سر ملت بذارن.
فکر کنم همه تبلیغات گسترده سامسونگ را در اطراف خودتون دیده باشید! همین چند روز پیش جمهوری بودم باید میدیدین چقدر راحت دروغ میگفتن به ملت بخت برگشته؛ که اینهای دیگه LCD نیست و LED است، برای همین اصلا مدل دیگهای نخرید!! :::waw::: تازه صرفا داشتن نور بکلایت LED هم شرط لازم و کافی برای مورد تایید بودن یک مانیتور و یا تلویزیون نیست. خود تکنولوژی نور پسزمینه LED به دو یا سه نوع تقسیم میشن.
جالبه اینو بدونید، من جایی خوندم (لینک خبرشو لازم شد قرار میدم) که انگلیس به موجب قانون حمایت از مصرفکنندشون استفاده از واژه LED TV را برای تمامی شرکتها ممنوع کرده و گفته که میبایست اگر قراره از کلمه LED به عنوان تبلیغ استفاده بشه حتما باید گفته بشه که فقط نور پسزمینه LED است.
مجتبی خان راستش من در این مورد پرس جو کردم و بیشتر جاها ( منظورم فروشنده ها نیست ) مشکل تمایل رنگ مشکی را بیان کرده بودند
اگر لینکی در نت موجود هست ممنون میشم به اشتراک بگذارید تا من هم از این سر درگمی خارج شم
آقای ناظمی سلام: خاطرم هست جایی کسی که در این مورد تبلیغ میکرد از ویژگی Dual Lamp بودن اینگونه LED ها یا صحیح آن LCD صحبت میکرد. این مورد ویژگی خاصیست یا این هم یک نوع تبلیغ در بازاریابی است؟
البته جالب بود که LCD هایی که LED در آنها بکار برده شده بود بطور محسوسی باریک تر از نمونه های پیشین بودند
ممنون
حمید عزیز، راستش باید دید اینکه گفتن رنگ مشکی متمایل به آبی هست، تحت چه شرایط تستی بوده؟! این احتمال وجود داره که مثلا تولیدات یک سال از یک برند فرضا اختلاف تراز سفیدیشون زیاد بوده و به این صورت کاملا به چشم میومده. خب این دلیل نمیشه تعمیم داد به اینکه تمام مانیتورها با بکلایت LED اینطور هستند.
تازه با پیش فرض اینکه اگر یک مانیتور تراز سفیدی درستی نداشته باشه کاملا امر طبیعیه، برای همینه که میبایست تمام مانیتورها کالیبره بشن.