-
پاسخ: مانیتور - راهنمای خرید ، پرسش و پاسخ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
آقای ناظمی سلام: خاطرم هست جایی کسی که در این مورد تبلیغ میکرد از ویژگی Dual Lamp بودن اینگونه LED ها یا صحیح آن LCD صحبت میکرد. این مورد ویژگی خاصیست یا این هم یک نوع تبلیغ در بازاریابی است؟
البته جالب بود که LCD هایی که LED در آنها بکار برده شده بود بطور محسوسی باریک تر از نمونه های پیشین بودند
ممنون
سلام افشین عزیز،
ببخشید من پست آخر را زدم، دیدم پست شما رو ولی باید جایی میرفتم اونجا هم هر کاری کردم نتونستم لاگین کنم.
افشین جان من مطمئنم شما اینهارو بهتر از من میدونی با این حال برای دوستانی که شاید اطلاع نداشته باشند: بکلایتهای LED به صورتی کلی بر دو نوعه: یا مثل قبل (مثلا بکلایتهای CCFL) توسط چند تیوب رشتهای نور تامین میشود که تقریبا اکثر LCD های موجود در بازار از همین روش استفاده میکنند و یا به صورت local dimming هستند. یعنی هر تعداد مشخصی پیکسل توسط یک منبع نوری LED روشن میشه. که بدون شک هرچقدر تعداد پیکسلها کمتر باشه تعداد منبع نور بیشتر در نتیجه کنترل نور هر قسمت بیشتر پس خروجی تصویر ما بهتر خواهد شد. حالا همین local dimming هم به دو نوعه. یا منبع تشکیل دهنده نور سفید یک LED سفید است یا از تشکیل چند LED رنگی نور سفید خواهیم داشت که به RGB LED معروفند. ولی لزوما سه تا نیستند. مثلا یکی از شرکتها برای خروجی بهتر از تشکیل دو سبز + آبی و قرمز به نور سفید رسیده. تمام شرکتهای تولید کننده هم فقط یک یا به ندرت دو سری از مدلهاشون که همیشه جزو تاپترین مدلهاشون هم هست از RGB LED استفاده میکنند.
حالا، یکسری دیگه هم (در دسته اول که بالا عرض کردم قرار میگیره) داریم که فکر نمیکنم در مانیتورها از اون استفاده بشه، اون هم بکلایتهای Edge-type LED است، که اسمش گویا است. تیوب روشن کننده در دور تا دور پنل قرار دارد و پشت آن نیست که حاصل این میشه اون مدلهایی که بسیار نازک هستند و شما در بازار دیدید.
حالا من واقعا نمیدونم کدام یک از اینها dual Lamp میتونه باشه؟!! حالا اگر هم باشه آیا واقعا تاثیر مثبتی هم داره؟!
پ.ن: افشین جون، قربونت برم جناب ناظمی کیه؟! من اگر همسن شما نباشم بیشتر هم نیستم. :biggrin:
فرهاد خان راست میگن این فامیل را از امضاء باید برداشتا.
-
من که دو مدل lg و aoc رو که led هستند رو در نمایشگاه الکامپ و پاساژ ایران با نمونه های معمول مقایسه کردم تفاوتی در تصویر ندیدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahsafar
من که دو مدل lg و aoc رو که led هستند رو در نمایشگاه الکامپ و پاساژ ایران با نمونه های معمول مقایسه کردم تفاوتی در تصویر ندیدم
اصولا اینطور نیست. نمایشگرهایی که با عنوان LED در بازار موجود هستند، کنتراست بیشتری دارند. (1:2000000 در مقابل 1:50000) اگر به رنگ مشکی در این مانیتورها نگاه کنید ، بور نیست و کاملا مشکی (اصطلاحا پر کلاغی ) است.
برخی از فروشگاهها متاسفانه مانیتورهای خود را به یک دستگاه پخش کننده ضعیف متصل می کنند و کیفیت پخش تصاویر پایین می آید (ناخواسته ضد تبلیغ انجام می دهند) احتمالا شما هم این مانیتور ها را در چنین فروشگاههایی دیده و مقایسه کرده اید.
متاسفانه مدلهای FULL HD این مانیتورها در بازار کم است( دلیلش رو نفهمیدم).:::confused2:::
-
سلام،
من دنبال یک مطلبی میگشتم به پستهای خودم را در صفحه قبل رسیدم. با عرض پوزش بسیار از همگی من در پست 421 یک اشتباه کردم. نمیدونم اون لحظه به چی فکر میکردم باعث شده قاطی کنم! :think:; البته اصلا توجیه نیست، بدون شک این وظیفه منه که قبل از ارسال پست با دقت کامل بخونم و بعد ارسال کنم.
من باید به جای تراز سفیدی از عبارت نقطه سفیدی (white point) استفاده میکردم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ATalebi
اصولا اینطور نیست. نمایشگرهایی که با عنوان LED در بازار موجود هستند، کنتراست بیشتری دارند. (1:2000000 در مقابل 1:50000) اگر به رنگ مشکی در این مانیتورها نگاه کنید ، بور نیست و کاملا مشکی (اصطلاحا پر کلاغی ) است.
برخی از فروشگاهها متاسفانه مانیتورهای خود را به یک دستگاه پخش کننده ضعیف متصل می کنند و کیفیت پخش تصاویر پایین می آید (ناخواسته ضد تبلیغ انجام می دهند) احتمالا شما هم این مانیتور ها را در چنین فروشگاههایی دیده و مقایسه کرده اید.
متاسفانه مدلهای FULL HD این مانیتورها در بازار کم است( دلیلش رو نفهمیدم).:::confused2:::
سلام...
کنتراستهایی که شما اشاره نموده اید کنتراست داینامیک هستند که با کم کردن نور پس زمینه ظاهرا باعث عمق رنگ مشکی میشود اما در عین حال روشنایی رنگهای دیگر را هم به همان نسبت کاهش میدهد و خب میدانیم که دیگر اسم این حالت را نمیتوان کنتراست بالا گذاشت چون بهر حال نسبت تضاد رنگها با تغییر نور پس زمینه باز هم ثابت میماند....... بهر حال ان منبع نوری که در پشت پنل کار Illumination را انجام میدهد برای همه ی پیکسلها یکسان است حال میخواهد کنتراست 3000 باشد یا 2000000!!! ....
LED Backlight ها بصورت تئوری خیلی عالی هستند! در عمل برای پایین آوردن هزینه ساخت و بهتر کردن Response Time .... اما تفاوتشون با CCFL ها به بیشتر از چند درصد نمی رسه...چرا که در اینجا استفاده از نوع پنل مطرح میشود که در LED Backlight هایی هم که در حال حاضر در بازار موجود هستند از پنلهای TN استفاده میشود...و میدانیم که در پنلهای tn میزان رنگی که برای هر پیکسل در نظر گرفته میشود 6bit است وهمین موضوع باعث ناتوانی این پنلها در نمایش گسترده ی طیف رنگها (وهمینطور رنگ مشکی ) میشود حال میخواهد منبع نور CCFL باشد یا LED backlight...نکته ی مهم در اینجا نوع پنل است...
با این پنل های TN رسیدن به این نسبت های کنتراست (حتی در LED ها) مثل رسیدن به سرعت 200 کیلومتر در ساعت با ژیان می مونه با اینکه شاید در سرعت سنجش 200 کیلومتر در ساعت رو نوشته باشه. برای این کنتراست ها تکنولوژی های دیگه ای نیازه که اگه قرار باشه ازشون استفاده بشه فرضا مانیتور 22 اینچ ما قیمتش 3 برابر میشه همونطور که برای رسیدن به سرعت 200 کیلومتر در ساعت به زانتیا نیازه...
بهترین راه برای رسیدن به کنتراست بالا استفاده از OLED ها است که از منبع نور استفاده نمیکنند.. در صفحه های LCD و LED backlight مسئله کنتراست حتی در پنل های S-IPS و AMVA هم کاملا حل نشده و نخواهد شد...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Payman87
سلام...
کنتراستهایی که شما اشاره نموده اید کنتراست داینامیک هستند که با کم کردن نور پس زمینه ظاهرا باعث عمق رنگ مشکی میشود اما در عین حال روشنایی رنگهای دیگر را هم به همان نسبت کاهش میدهد و خب میدانیم که دیگر اسم این حالت را نمیتوان کنتراست بالا گذاشت ...
ممنون. پس با توضیحات شما، فکر می کنم اسم این حالت رو رسماً میشه کلاه برداری سازمان یافته تجاری گذاشت.
فعلاً از LED ها نا امید شدم.:(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ATalebi
ممنون. پس با توضیحات شما، فکر می کنم اسم این حالت رو رسماً میشه کلاه برداری سازمان یافته تجاری گذاشت.
فعلاً از LED ها نا امید شدم.:(
سلام...
بله ... شاید بتوان به نوعی اسم این مساله را کلاهبرداری گذاشت....شاید در خوشبینانه ترین حالت میتوان اینطور برداشت کرد که سازنده ها دروغ نمیگویند اما همه ی حقیقت را هم نمیگویند...
نسبت کنتراست داینامیکی از طریق تغییرات Luminance قبل از رسیدن به پنل های LCD بدست میاد (همین مسئله خودش باعث بدتر شدن Respone Time میشه...!)، که بهینه ترین حالت ممکنش رو در مشخصات مانیتورها می نویسند. رسیدن به اون اعداد (اون هم با این Response Time ها) موقع استفاده خیلی بعیده!!(بخوانید غیر ممکنه )...
همین مساله ی اعداد وارقام بسیار ایده ال و اغراق امیز در مورد response time هم صدق میکند...
در مورد Response Time، سازنده ها شاید دروغ ننویسند ولی همه واقعیت رو هم نمی نویسند. این 2 میلی ثانیه و 5 میلی ثانیه ای که روی مانیتور ها می بینیم Respone Time پیکسل هاست و جزو Specification پنل به حساب میاد در حالی که Response Time واقعی مانیتور به چندین عامل دیگه هم بستگی داره !!!
Response Time ای که کمپانی ها ادعا میکنند جزو Specification پنل هاست که در بهینه ترین حالت بدست میاد. تصویری که از خروجی کارت گرافیک ارسال میشه چندین مرحله رو طی می کنه تا به چشم ما برسه که هر کدوم از این مرحله ها در کار تاخیر می اندازند و Response Time مخصوص خودشون رو دارند.
مشخصه ای که روی مانیتورها نوشته میشه صرفا مربوط به آخرین مرحله کار هست که در بهینه ترین حالت فیلتر ها بدست میاد. کمپانی دروغ نگفته درباره این مسئله که مدت زمانی که از حالت یک چهارم Intensity نور (آبی، قرمز، سبز مساوی!!!!) به سه چهارم Intensity مثلا 2 میلی ثانیه یا 5 میلی ثانیه طول می کشه ولی این چیزی نیست که ما به عنوان Response Time روش حساب می کنیم....
البته این اعداد اغراق امیز فقط در مورد مانیتور ها نیست...مثلا PMPO مخفف Peak Music Power Output اصلا حساب و کتاب نداره وقتی سامسونگ توی یه مدل میزنه 10 هزار؛ LG توی مدل بعدی میزنه 15 هزار. معمولا منبع تغذیه ی اینها رو نگاه کنید 15 وات هم نمیتونن تامین کنند.
الان یک آمپی فایر که وات واقعی داشته باشه با قیمت 1 میلیون تومن دو تا حروجی 125 وات داره معمولا . که البته اسپیکری هم که از خجالتش در بیاد هم 3 میلیون حداقل!
متاسفانه هیچ راهی برای اثبات عدم راستگویی این کمپانی ها وجود نداره ...البته سازمانهای به صورت NGO وجود دارن که کارشون حمایت از حقوق مصرف کننده هست و مردم به صورت داوطلبانه باهاشون همکاری میکنن. اینها گاهی اوقات که ادعای شرکتها خیلی غیرواقع باشه از طریق تنظیم پرونده های شکایت گروهی (Class Action) ماجرا رو پیگیری میکنن. البته این سازمانها هم بیشتر با مسائل مربوط به سلامتی سر و کار دارن. مثلا اگر شرکتی ادعا کنه آبمیوه ش طبیعی هست ولی مصنوعی باشه و از طعم دهنده استفاده شده باشه اینها پیگیری میکنن. یکی از معدود مواردی که یک شرکت کامپیوتری به خاطر ادعای خلاف واقع دچار مشکل شد ماجرای دو سه سال پیش اپل بود. این شرکت توی تبلیغات iMacها که مثل همین مونیتورهای TN ما از پنل شش بیتی استفاده میکنند ادعا کرده بود که «قابلیت نمایش میلیونها رنگ را دارند» ولی پنلهای TN فقط 262 هزار رنگ رو میتونن نمایش بدن و پنلهای IPS و PVA که 8bit هستن میتونن 16.7 میلیون رنگ رو نمایش بدن. به خاطر همین سازمان غیرانتفاعی حمایت ازحقوق مصرف کننده از اپل شکایت کرد. اما آخرش به جایی نرسید!!!
-
سلام
دوستان از بین مدلهای 22 اینچ موجود در بازار کدوم مدل رو پشنهاد میدین؟
تو فروم ها که از این دو مدل خیلی تعریف میکنن: Samsung T220p, LG W2261VP
ولی با اطلاعاتی که دوستان در مورد پنلها دادن واقعا مردد موندم بخصوص که تا بحال با CRT کار کردم
موارد مورد نظر من دقت و گستره رنگ و بالطبع کنتراست و داشتن HDMI و 1080P بودنشه
مسئله اساسی یادم بودجه بین 200تا 300
و اینکه آرزو بر جوانان عیب نیست :
کد:
http://www.lacie.com/us/products/range.htm?id=10016
منتظر راهنمایی عزیزان هستم
-
سلام...
در مورد دقت و گستردگی طیف رنگها انتظار زیادی از TN ها نداشته باشید.... اما تنها گزینه ی موجود با توجه به بودجه ی شما و امکاناتی که در نظر دارید ( HDMI , 1080P ) ال جی w2261vp است...t220p هم full hd است اما hdmi ندارد....
-
سلام
میخواستم بدونم با بودجه 1 میلیون تومن بهتر از Xl20 چه مونیتوری رو پیشنهاد میکنید ؟
ممنون
-
سلام دوستان، مي خواستم چند تا از بهترين مانيتورهاي 19 يا 20 اينچ رو تا حدود قيمت 230 هزار تومان كه تقريبا يك قيمت بالاتر از متوسط در اين سايز هست معرفي كنيد.
نظر خودم روي p20700 از سامسونگ بود ولي نكته جالب اين هست كه نمي خوام FullHd باشه.
-
با اجازه دوستان ' ' SAMSUNG P23700 گرفتم که خدا قسمت همه دوستدارانش کنه.:::love2:::
-
من دو روز پيش يك P23500 خريدم و از كاركرد آن تا به حال راضي هستم
در ضمن روي اين مانيتور يك قاب عكس 7 اينچ ديجيتال سامسونگ هم داده ميشود
-
من در مورد گرفتن قاب عکس به مشکل برخوردم
از کجا گرفتی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nejatinezhad
من در مورد گرفتن قاب عکس به مشکل برخوردم
از کجا گرفتی؟
از كاوش
تا آنجا كه ميدانم نماينده هاي فروش رسمي سام سرويس كارتون را همان جا باز ميكنند برگ مخصوصي كه براي گرفتن قاب و جود دارد با مشخصات شما و سريال قاب عكسي كه به شما ميدهند در آن مينويسند سپس قاب را به شما تحويل ميدهند .
شما از نمايندگي خريد كرديد؟ كارت مخصوص تحويل قاب ديجيتال در جعبه موجود بود؟ از كجا و به چه قيمتي مانيتور را خريديد ؟
-
من متاسفانه به علت دور بودن از شهر:biggrin: مجبور شدم از واسطه خرید کنم.
البته کارت تو جعبه هست و به مبلغ 272000 خریداری شده.
-
شما به قيمت بدون قاب خريداري كرديد چون قيمت مانيتورشما با گارانتي سام سرويس و قاب 310000 تومان ميباشد.طبق پرينت ليست قيمت سام سرويس كه دو روز پيش گرفتم.
بعضي نماينده ها در صورت تمايل شما قاب را به قيمت 30 35 برميدارند كه قيمت اصلي قاب 75000 تومان است .
-
نه.کارتن پلمپ سام سرویس بود و داخلش کارت تخفیف 100% قاب عکس دیجیتال و کارت قرعه کشی ویژه سام سرویس
این رو به روش زیر فروشی نماینده ها خریدم که به صورت مدت داراز سام سرویس میگیرن و به صورت نقدی زیر قیمت خرید میفروشند.
-
سلام
دیروز برای خرید یک عدد مانیتور 22 اینچ به بازار رفتیم. گزینه های ما بین 2261vp ال جی و p22500 سامسونگ بود. این قدر قیمتهای مختلفی میدادن که آدم شاخ در میاورد. کمترین قیمت 2261 با گارنتی مادایران 225 هزار تومان و P22500 با گارانتی سام سرویس 228 هزار تومان بود. از اونجایی که هر دو در یک رنج قیمت بودند و الان یک عدد 2261 داریم و با توجه به اینکه طبق تحقیقاتی که کردم دیدم P22500 ظاهرا باید مانیتور خوبی باشه دل رو به دریا زدیم و همین سامسونگ رو گرفتیم تا دو تا مانیتور رو کنار هم بگذاریم و با هم مقایسه کنیم و نتیجه رو خدمت دوستان اعلام کنیم. (! :::love2::: Just for you)
طبق تست های سایت xbitlab این مانیتور سامسونگ دامنه رنگی خیلی خوبی داره که میتونید در لینک زیر ببینید.
کد:
http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/samsung-touchofcolor2_5.html#sect0
در مورد انتخاب بین 22500 و 22700 هم باید بگم که از نظر کیفیت تصویر با هم برابر هستند و فقط چند جا در اینترنت خواندم که 22500 به مقدار خیلی جزیی از 22700 بهتر است. سری 23 اینچ این مانیتور ها هم به علت بزرگتر بودن اندازه پیکسل هاشون توصیه نمیشه و لبه های تصویر رو خراب میکنند.
و اما مقایسه دو مانیتور با هم:
در حالت تنظیمات کارخانه مانیتور سامسونگ تصویر روشن تر و سردتری داشت و بر عکس مانیتور ال جی تصویر کمی تیره تر و گرم تر. از نظر من گرمی رنگ مانیتور ال جی بیشتر از سردی رنگ مانیتور سامسونگ بود!
سعی کردیم با تنظیم رنگ و نور ، تصویر هر دو مانیتور رو به هم نزدیک کنیم. پس از تنظیم دقیقا تصویر دیده شده در مانیتور ال جی با تصویر مانیتور سامسونگ یکی بود و فقط در برخی عکسهای خاص به میزان خیلی کم کنتراست بیشتر مانیتور سامسونگ خودش رو نشون میداد. البته تست ما با مانیتور 2261v بود که کنتراست داینامیک 1:20000 داشت در صورتیکه مدل 2261vp کنتراست 1:50000 داره که کنتراستش با 22500 دقیقا یکیست. یعنی اصولا از این نظر هم بین مانیتور P22500 و 2261vp هیچ اختلافی نباید وجود داشته باشه.
در کل از نظر من هیچ فرقی بین این دو مانیتور وجود نداره و برای خرید بین این دو مدل میتونید به شکل ظاهری و تعصب برندی خودتون توجه کنید! :biggrin: و هر کدوم رو که دوست داشتید بخرید.
:::happy:::
-
سلام، من هم در مورد همين مانيتورها تحقيق كردم، P2250 داراي شدت روشنايي 300 كندل مي باشد ولي P2270 مقدار روشنايي 250 كندل هست، در مورد بزرگ بودن پيكسلها بايد گفت هرچند بزرگ هستند ولي بايد دقت كرد حدود دو ميليون پيكسل در 23 اينچ باز هم دانسيته بالايي از پيكسل رو به وجود مياره، آقا فرساد شما خودتون 23 اينچها رو ديديد؟ اگر ديديد چجوري ارزيابي مي كنيد؟
اينجا ريويوي تخصصي از اين دو مانيتور هست (البته 23 اينچ سامسونگ)، طبق اين ريويو اگرچه رنگها در سامسونگ قبل از كاليبراسيون داراي انحراف از معيار بيشتري بودند ( نسبت به ال جي) ولي بعد از كاليبراسيون اين مقدار كمتر از ال جي شد، كتراست ال جي 1:1320 و كنتراست سامسونگ 1:950 اندازه گيري شده (كنتراست ها استاتيك هستند)
ال جي:
کد:
http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-lg-w2261vp.html
سامسونگ:
کد:
http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-samsung-p2370.html
-
نقل قول:
ر مورد بزرگ بودن پيكسلها بايد گفت هرچند بزرگ هستند ولي بايد دقت كرد حدود دو ميليون پيكسل در 23 اينچ باز هم دانسيته بالايي از پيكسل رو به وجود مياره، آقا فرساد شما خودتون 23 اينچها رو ديديد؟ اگر ديديد چجوري ارزيابي مي كنيد؟
بله اتفاقا همین دیروز هم دیدم ولی متاسفانه اونجا کیفیت تصاویری که در مانیتورها نمایش میدادن پایین بود. و نمیشد مقایسه خیلی دقیقی انجام داد. ولی این مورد رو در یک متن نمایش داده شده در دو مانیتور بررسی کردم و بزرگ بودن پیکسل ها در مانتیور 23 اینچ به مقدار بسیار اندک مشهود بود. شاید هم جو گیر شده بودم و تحت تاثیر معلومات قرار گرفته بودم و پیکسل ها رو بزرگ می دیدم. :cool: ولی نظر شخصی خودم اینه که حتی اگه قرار باشد فقط اندکی کیفیت تصویر پایین تر باشه 1.5 اینچ تصویر بزرگتر ارزش کم شدن کیفیت رو نداره.
یک نکته دیگه رو هم که فراموش کردم بگم در مورد زاویه دید دو مانیتور بود که باز هم هیچ تفاوت مشهودی با هم نداشتند.
-
با عرض سلام
بین سه گزینه سامسونگ P20500 و ال جی W2053S و سامسونگ t1900 دوستان کدوم رو توصیه می کنن؟ و با توجه به اختلاف قیمت p20700 و p20500 کدومشون ارزش خرید دارن؟
از راهنمایی عزیزان ممنونم
موفق باشید
-
امروز در تهران رخ داد
سامسونگ T220 یافت و به قیمت 242هزار تومان خریداری شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Canon!
امروز در تهران رخ داد
سامسونگ T220 یافت و به قیمت 242هزار تومان خریداری شد
مباركه، ميشه بپرسم چي شد كه اين مانيتور به P22700 يا P22500 ترجيح داده شد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_ab
بین سه گزینه سامسونگ P20500 و ال جی W2053S و سامسونگ t1900 دوستان کدوم رو توصیه می کنن؟ و با توجه به اختلاف قیمت p20700 و p20500 کدومشون ارزش خرید دارن؟
در مورد این مدل ال جی نظری ندارم (استفاده نکرده ام) ولی P20500 به مراتب از T1900 بهتره، در ضمن سری 500 و 700 سامسونگ فقط تفاوت ظاهری دارند و ازپنل یکسان استفاده می کنند (مدل 700 فقط یک ورودی دارد).
-
در مورد سامسونگ T220
این مانیتور، تنها مانیتوریست که رزلوشن عمودی آن، بجای 1080 (که متداول است) 1200 است.
علاوه بر این، طبق گفته آگاهان، برای کار گرافیک از گزینه های مناسب در بین ال سی دی های پانل NT میباشد.
ضمن اینکه شکل و شمایلش را بیشتر از بقیه مدلها می پسندم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farsad
سلام
دیروز برای خرید یک عدد مانیتور 22 اینچ به بازار رفتیم. گزینه های ما بین 2261vp ال جی و p22500 سامسونگ بود. این قدر قیمتهای مختلفی میدادن که آدم شاخ در میاورد. کمترین قیمت 2261 با گارنتی مادایران 225 هزار تومان و P22500 با گارانتی سام سرویس 228 هزار تومان بود. از اونجایی که هر دو در یک رنج قیمت بودند و الان یک عدد 2261 داریم و با توجه به اینکه طبق تحقیقاتی که کردم دیدم P22500 ظاهرا باید مانیتور خوبی باشه دل رو به دریا زدیم و همین سامسونگ رو گرفتیم تا دو تا مانیتور رو کنار هم بگذاریم و با هم مقایسه کنیم و نتیجه رو خدمت دوستان اعلام کنیم. (! :::love2::: Just for you)
طبق تست های سایت xbitlab این مانیتور سامسونگ دامنه رنگی خیلی خوبی داره که میتونید در لینک زیر ببینید.
کد:
http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/samsung-touchofcolor2_5.html#sect0
در مورد انتخاب بین 22500 و 22700 هم باید بگم که از نظر کیفیت تصویر با هم برابر هستند و فقط چند جا در اینترنت خواندم که 22500 به مقدار خیلی جزیی از 22700 بهتر است. سری 23 اینچ این مانیتور ها هم به علت بزرگتر بودن اندازه پیکسل هاشون توصیه نمیشه و لبه های تصویر رو خراب میکنند.
و اما مقایسه دو مانیتور با هم:
در حالت تنظیمات کارخانه مانیتور سامسونگ تصویر روشن تر و سردتری داشت و بر عکس مانیتور ال جی تصویر کمی تیره تر و گرم تر. از نظر من گرمی رنگ مانیتور ال جی بیشتر از سردی رنگ مانیتور سامسونگ بود!
سعی کردیم با تنظیم رنگ و نور ، تصویر هر دو مانیتور رو به هم نزدیک کنیم. پس از تنظیم دقیقا تصویر دیده شده در مانیتور ال جی با تصویر مانیتور سامسونگ یکی بود و فقط در برخی عکسهای خاص به میزان خیلی کم کنتراست بیشتر مانیتور سامسونگ خودش رو نشون میداد. البته تست ما با مانیتور 2261v بود که کنتراست داینامیک 1:20000 داشت در صورتیکه مدل 2261vp کنتراست 1:50000 داره که کنتراستش با 22500 دقیقا یکیست. یعنی اصولا از این نظر هم بین مانیتور P22500 و 2261vp هیچ اختلافی نباید وجود داشته باشه.
در کل از نظر من هیچ فرقی بین این دو مانیتور وجود نداره و برای خرید بین این دو مدل میتونید به شکل ظاهری و تعصب برندی خودتون توجه کنید! :biggrin: و هر کدوم رو که دوست داشتید بخرید.
من یه ماه پیش p22500 رو 215 خریدم که گارانتیش از مهر شروع شده بود گارانتیه p22500 شما از کی شروع شده؟!؟ وقتی زنگ زدم گفت از تاریخ فکتور حساب میشه ولی سام سرویس گفت از لیبل پشت مانیتور!!
هیچ کارتی به غیر از قرعه کشی داخلش نبود!
سوال بعدی این که فیلم های دی وی دی رو مثلا قسمت مشکی رو شطرنجی میکنه این طبیعیه؟
و سوال بعدی اینکه برنامه magictune بعضی اوقات اررور میده و میزنه ساپورت نمیکنه در قسمت ریسپانس تایم هم که وقتی fastest رو انتخاب میکنم وقتی متن ها و اشیا رو تکون میدم سایه سفید بوجود میاد چرا؟ برای شما هم همینطوریه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Canon!
در مورد سامسونگ T220
این مانیتور، تنها مانیتوریست که رزلوشن عمودی آن، بجای 1080 (که متداول است) 1200 است.
علاوه بر این، طبق گفته آگاهان، برای کار گرافیک از گزینه های مناسب در بین ال سی دی های پانل NT میباشد.
ضمن اینکه شکل و شمایلش را بیشتر از بقیه مدلها می پسندم
سلام
بنده هم این مانیتور T220 رو دارم.اما 2 تا مشکل باهاش دارم.
اول اینکه فتوشاپ از پروفایلش ایراد میگیره .نمیدونم باید دقیقا این پروفایل رو از کجا بگیرم و به فتوشاپ معرفی کنم؟
دوم اینکه چند وقته تو زمینه های مشکی یک نقطه قرمز رنگ دیده میشه.این پیکسل از نظر شما سوخته یا راهی برای برطرف کردنش هست؟هنوز از گارانتی باقی مونده.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
-
سلام
من قبلا شنیده بودم که مونیتور های سی آر تی بهتر از ال سی دی هست حتی تو عکاسی ها هم میبینم همه سی آر تی دارن وقتی پرسیدم همین دلیل رو ذکر کردن آیا کسی میدونه چرا ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saed_violin
سلام
من قبلا شنیده بودم که مونیتور های سی آر تی بهتر از ال سی دی هست حتی تو عکاسی ها هم میبینم همه سی آر تی دارن وقتی پرسیدم همین دلیل رو ذکر کردن آیا کسی میدونه چرا ؟
در گذشته این موضوع صادق بود اما الان خیر. آن عکاسیها هم متعلق به همان زمان گذشته هستند.
-
نقل قول:
در مورد این مدل ال جی نظری ندارم (استفاده نکرده ام) ولی P20500 به مراتب از T1900 بهتره، در ضمن سری 500 و 700 سامسونگ فقط تفاوت ظاهری دارند و ازپنل یکسان استفاده می کنند (مدل 700 فقط یک ورودی دارد).
اشتباه نکنید :::shame on you::: روشنایی (Brightness) سری 700 سامسونگ 250cd/m2 و سری 500 ، 300cd/m2 هستش که من صد در صد سری 500 رو پیشنهاد میکنم در عمل هم توی رنگ های گرم این روشنایی بالاتر خیلی تفاوت داشت سری 700 فقط شاید قشنگتر باشه.
تو رنج پایینتر w2053s ال جی هم بد نیست (900*1600 , 2ms , 1:50000 ) دیروز رفیقم 175000 تومن از مرکز کامپیوتر ایران گرفت از کیفیتش خیلی راضیه ظاهر خیلی جذابی هم داره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naser_2200
سلام
بنده هم این مانیتور T220 رو دارم.اما 2 تا مشکل باهاش دارم.
اول اینکه فتوشاپ از پروفایلش ایراد میگیره .نمیدونم باید دقیقا این پروفایل رو از کجا بگیرم و به فتوشاپ معرفی کنم؟
دوم اینکه چند وقته تو زمینه های مشکی یک نقطه قرمز رنگ دیده میشه.این پیکسل از نظر شما سوخته یا راهی برای برطرف کردنش هست؟هنوز از گارانتی باقی مونده.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
من هم این مشکل رو با فتوشاپ داشتم که با گزینه Ignore مشکلم رو حل کردم و همه چیز عادیست.
در مورد پیکسل قرمز نظری ندارم. اطلاعاتم کافی نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zereshk
من یه ماه پیش p22500 رو 215 خریدم که گارانتیش از مهر شروع شده بود گارانتیه p22500 شما از کی شروع شده؟!؟ وقتی زنگ زدم گفت از تاریخ فکتور حساب میشه ولی سام سرویس گفت از لیبل پشت مانیتور!!
هیچ کارتی به غیر از قرعه کشی داخلش نبود!
سوال بعدی این که فیلم های دی وی دی رو مثلا قسمت مشکی رو شطرنجی میکنه این طبیعیه؟
و سوال بعدی اینکه برنامه magictune بعضی اوقات اررور میده و میزنه ساپورت نمیکنه در قسمت ریسپانس تایم هم که وقتی fastest رو انتخاب میکنم وقتی متن ها و اشیا رو تکون میدم سایه سفید بوجود میاد چرا؟ برای شما هم همینطوریه؟
سلام
ببخشید که دیر پاسخ دادم.
من که پشت مانیتورم هیچ تاریخی ندیدم. و معمولا کالاهایی که از نمایندگی های شرکت ها خریداری بشه شروع گارانتیش از تاریخ خرید هست. :cool:
اگر فیلم رو فول اسکرین نگاه میکنید کمی شطرنجی شدن کل تصویر طبیعیست ولی فکر میکنم اگه شدت اون خیلی زیاده احتمالا فیلمهایی که نگاه میکنید فشرده شده هستند. نکته دیگه هم اینه که این مانیتورهای جدید چون کنتراست بالایی دارند طیف های سیاه رو بهتر نشون میدن که این باعث میشه چهارخونه های شطرنجی در قسمت های تیره بیشتر دیده بشن.
این مورد آخر رو هم نمیتونم روش نظر بدم چون کارت گرافیک و پردازشگر سیستم خودم خیلی قدیمیست و کلا در جابجایی صفحه ها کند عمل میکنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zereshk
سوال بعدی اینکه برنامه magictune بعضی اوقات اررور میده و میزنه ساپورت نمیکنه در قسمت ریسپانس تایم هم که وقتی fastest رو انتخاب میکنم وقتی متن ها و اشیا رو تکون میدم سایه سفید بوجود میاد چرا؟ برای شما هم همینطوریه؟
سلام
من از مانیتور Samsung BW 2253 Plus استفاده میکنم البته Magic Tune و Magic Color رو نصب نکردم.
اما قبلا در محل کار با یک مانیتور ال سی دی سامسونگ کار میکردم با کارت گرافیک Nvidia سری 6
چنین مشکلی بود.
درایور کارت گرافیک را از اینترنت گرفتیم همچنین Magic Tune جدید.
مشکل تا حدودی حل شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
سلام
من از مانیتور Samsung BW 2253 Plus استفاده میکنم البته Magic Tune و Magic Color رو نصب نکردم.
اما قبلا در محل کار با یک مانیتور ال سی دی سامسونگ کار میکردم با کارت گرافیک Nvidia سری 6
چنین مشکلی بود.
درایور کارت گرافیک را از اینترنت گرفتیم همچنین Magic Tune جدید.
مشکل تا حدودی حل شد.
دقیقا همین سایه ی سفید بود؟
از گرافیک آنبرد استفاده میکنم
چون یه بار توپ خورد به مانیتور فکر کردم مشکلات از اونه!
گرافیکم آپدیته
ولی این magictune واسه مانیتورم پیدا نشد
این برنامه ها برای مانیتورهای مختلف فرق داردند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farsad
سلام
ببخشید که دیر پاسخ دادم.
من که پشت مانیتورم هیچ تاریخی ندیدم. و معمولا کالاهایی که از نمایندگی های شرکت ها خریداری بشه شروع گارانتیش از تاریخ خرید هست. :cool:
اگر فیلم رو فول اسکرین نگاه میکنید کمی شطرنجی شدن کل تصویر طبیعیست ولی فکر میکنم اگه شدت اون خیلی زیاده احتمالا فیلمهایی که نگاه میکنید فشرده شده هستند. نکته دیگه هم اینه که این مانیتورهای جدید چون کنتراست بالایی دارند طیف های سیاه رو بهتر نشون میدن که این باعث میشه چهارخونه های شطرنجی در قسمت های تیره بیشتر دیده بشن.
این مورد آخر رو هم نمیتونم روش نظر بدم چون کارت گرافیک و پردازشگر سیستم خودم خیلی قدیمیست و کلا در جابجایی صفحه ها کند عمل میکنه.
پشت مانیتور رو که الان دیدم فقط شماره ای بود که با شماره ی باکس همخوانی داشت و روی باکس زده مهر
منظورم همین دی وی دی هایی هست که توی بازاره!
فبلم های با استاندارد فول اچ دی توی بازار هست برای تست؟
مثلا کارتون دی وی دی up رو که توی تلویزیون با اینچ بیشتر تست میکنم فوق العاده نشون میده ولی توی مانیتورم خیر به غیر از این شطرنجی بودن توی کارتونها ها حالت خط هم وجود داره
البته همین کارتون رو که توی بازار با همین مانیتور داشتم میدیدم خیلی خوب نشون میداد فقط نمیدونم اون دی وی دی بود یا خیر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zereshk
گرافیکم آپدیته
پشت مانیتور رو که الان دیدم فقط شماره ای بود که با شماره ی باکس همخوانی داشت و روی باکس زده مهر
مثلا کارتون دی وی دی up رو که توی تلویزیون با اینچ بیشتر تست میکنم فوق العاده نشون میده ولی توی مانیتورم خیر به غیر از این شطرنجی بودن توی کارتونها ها حالت خط هم وجود داره
البته همین کارتون رو که توی بازار با همین مانیتور داشتم میدیدم خیلی خوب نشون میداد فقط نمیدونم اون دی وی دی بود یا خیر
خدمت شما عرض کنم من این فیلمهای Dvdrip رو که تو مانیتور "17 قدیمیم نگاه میکنم بسیار کیفیت عالی دارند اما تو این "22 تا حدودی شطرنجی میشن.
اما فیلمهای Brip رو هیچ مشکلی ندارم.یعنی نوار مشکی یالای فیلم کاملا مشکی هست.کلا کیفیت خارق العاده است.
فیلم های Bluray که هست اما گرونه اما Full Hd 1080p رو اینترنت پره.(البته حجماشون تا 9GB هم میرسه)که از نظر کیفیت تفاوتی ندارند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zereshk
گرافیکم آپدیته
سلام نگران نباشيد مشكل از فيلم هاست، يك مجموعه نمونه فيلم HD هر كدام حدود 2 دقيقه از سايت مايكروسافت:
کد:
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nejatinezhad
با اجازه دوستان ' ' SAMSUNG P23700 گرفتم که خدا قسمت همه دوستدارانش کنه.:::love2:::
سلام...
من هم قصد خرید این مدل را دارم...اما مساله ای که در این مدل شک دارم والبته نسبت به ان هم بسیار زیاد حساس هستم مساله Backlight Bleeding است.ایا شما backlight شدید و brightness uniformity نا منظم (مخصوصا در هنگام نمایش رنگ مشکی ) در این مدل مشاهده نموده اید؟
زاویه دید (مخصوصا عمودی و از پایین ) را چطور ارزیابی میکنید ؟ ایا تغییر جنس تصویر هنگام تغییر زاویه ی دید از پایین بسیار شدید است و تصاویر سیاه میشوند یا اینکه تصاویر قابل تشخیص هستند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Payman87
سلام...
من هم قصد خرید این مدل را دارم...اما مساله ای که در این مدل شک دارم والبته نسبت به ان هم بسیار زیاد حساس هستم مساله Backlight Bleeding است.ایا شما backlight شدید و brightness uniformity نا منظم (مخصوصا در هنگام نمایش رنگ مشکی ) در این مدل مشاهده نموده اید؟
زاویه دید (مخصوصا عمودی و از پایین ) را چطور ارزیابی میکنید ؟ ایا تغییر جنس تصویر هنگام تغییر زاویه ی دید از پایین بسیار شدید است و تصاویر سیاه میشوند یا اینکه تصاویر قابل تشخیص هستند ؟
سلام، ببخشيد كه من جواب ميدم، من حدود 1 ماهه پيش با راهنمايي دوستان (آقا فرساد و آقا وحيد) مانيتور 22700 رو خريدم، به طور كلي ازش راضيم در مورد يكنواختي نوردهي بايد بگم در مقايسه با سري هاي قبلي بسيار بهتره( ريويو 23700 در صفحات قبلي هست)، اما مي رسيم به قسمت تاريك ماجرا اين مانيتورها به خاطر نوع پنلشون بسيار به زاويه ديد حساس هستند آنهم در تمامي جهت انتظار بيشتر از 25-30 درجه رو نداشته باشيد، بله تصوير از پايين تاريكتر هست و از جهات ديگه هم اگرچه تاريك نيست ولي يك حور حالت طلايي رنگ ديده ميشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
سلام، ببخشيد كه من جواب ميدم، من حدود 1 ماهه پيش با راهنمايي دوستان (آقا فرساد و آقا وحيد) مانيتور 22700 رو خريدم، به طور كلي ازش راضيم در مورد يكنواختي نوردهي بايد بگم در مقايسه با سري هاي قبلي بسيار بهتره( ريويو 23700 در صفحات قبلي هست)، اما مي رسيم به قسمت تاريك ماجرا اين مانيتورها به خاطر نوع پنلشون بسيار به زاويه ديد حساس هستند آنهم در تمامي جهت انتظار بيشتر از 25-30 درجه رو نداشته باشيد، بله تصوير از پايين تاريكتر هست و از جهات ديگه هم اگرچه تاريك نيست ولي يك حور حالت طلايي رنگ ديده ميشه.
سلام...
ممنون از لطف شما....;)
اما من مدل 2370 مد نظرم هست که مطمئنا از لحاظ تصویر با 2270 فرق داره.:redface: تقریبا هر مدلی تصویر و مزایا ومعایب خاص خودشو داره...مثلا t220p در مورد backlight نسبتا خوب عمل میکنه (هرجند عالی نیست ) اما t1900 به نسبت t220 بک لایت بیشتری داره ..با اینکه هردو از یک سری هستند...
-
سلام
با بودجه حدود 500 قصد خرید مانیتور HP LP2275w را دارم
کجاها میشه این مانیتور را پیدا کرد؟ و آیا با حدود این مبلغ انتخاب بهتری هست؟
سپاس
-
دوستان آیا آشنایی با این مدل LG درند:
W2286L
آیا برای عکاسی دیجیتال مناسب می باشد توصیه میشود؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
دوستان آیا آشنایی با این مدل
LG درند:
W2286L
با سلام...
این لینک را ببینید :
http://www.prad.de/en/monitore/revie...lg-w2286l.html
کلا این مانیتور امتیاز خیلی خوبی از ادیتور این سایت نگرفته...البته این سایت مواردی مثل interpolation و ارگونومی ..طراحی..input lag و خیلی از مسائل دیگه رو هم در امتیازدهی نهایی در نظر میگیره که شاید خیلی ازاین موارد برای بعضی کاربرها زیادمهم نباشه...مثلا برای کسی که کار طراحی و ادیت عکس انجام میده response time نمیتونه مساله ی خیلی مهمی باشه ...اما کلا این سایت بررسی های جالبی در مورد مانیتورها انجام داده که میتونه کاربر رو تا حد زیادی راهنمایی کنه...
-
با سلام
سامسونگ مدل XL20
این مانیتور سامسونگ طبق گفته شرکت برای کارهای گرافیکی طراحی شده و نکته جالبش این هست که یک کالیبراتور سخت افزاری نیز به همراه مانیتور وجود دارد.
شاید بزرگترین مزیتش اینه که تو ایران پیدا میشه .
کد:
http://www.samsung.com/iran/consumer/monitor-peripherals-printer/monitor/20-and-above/LS20EDBEB/HAC/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=#
کد:
http://www.samsung.com/he/products/monitor/intelligent/xl20.asp
قیمت رو هم آخر سر میگم که تو ذوق نخوره:1300000 تومان :eek:
موفق باشید
-
بنده یک ماه پیش بعد از کلی تحقیق مانیتور Dell مدل U2410 رو انتخاب کردم . واقعا فوق العادست مشخصاتش کم نظیره :
پنل H-IPS با زاویه دید 178 درجه عمودی و افقی
aspect ratio : 16:10
resolution : 1920*1200
Dynamic sontrast : 1:80000
brightness: 400 Cd/m2
color gamut : 110%
1.07 Billion colors
internal processing: 12 Bit
SRGB emulate 72% Of NTSC color (100%
قیمت : 1100000 تومان
برای اطلاع بیشتر میتونید به سایت www.PES.IR مراجعه کنید
http://www.dell.com/us/en/dfo/periph...ll-u2410&s=dfo
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
دوستان آیا آشنایی با این مدل
LG درند:
W2286L
من این مدل را دارم.
همانطور حتما میدانید تنها مونیتور LED شرکت LG است.
با کنتراست 1:2000000
من که راضی هستم.
-
: راهنمای خرید ، پرسش و پاسخ
سلام مي خواستم بدونم باكيفيت ترين مانيتور20 اينچ چيه چه مانيتوري رو شما برا خريد پيشنهاد مي كنيد
-
پاسخ : پاسخ: مانیتور - راهنمای خرید ، پرسش و پاسخ
Sony SDM-X95K
or
LG W2286L
کدام یک مناسب تر است برای عکاسی دیجیتال(ویرایش عکس)
لطفا راهنمایی کنید
-
پاسخ : پاسخ: مانیتور - راهنمای خرید ، پرسش و پاسخ
سلام
دوستان دنبال یه مونیتور برای کارای گرافیکی هستم
بیشتر زاویه دید بالا مد نظرم هست که وقتی مستقیم، از فاصله نزدیک به صفحه رنگیSolid در یک 22 یا 23 اینچ نگاه میکنیم از بالا تا پایین صفحه از نظر رنگ و روشنایی متفاوت نباشه
بعد از اون هم اولویت با دقت رنگ مونیتور هست
از بین مدلهای موجود سامسونگ 22500 و ال جی 2261 بهم پیشنهاد شد با این توضیح که تصاویر این مونیتور عینا مثل هم هستند و البته طراحی سامسونگ به نظر من بهتر اومد.
با توجه به اینکه در پست های قبلی سامسونگ رو از نظر زاویه دید، پایین ارزیابی کرده بودند میخواستم بدونم از بین مدلهای موجود در بازار آیا انتخاب های بهتری هم برای من وجود داره ؟ (در همین رنج قیمت)
-
پاسخ : مانیتور - راهنمای خرید ، پرسش و پاسخ
سلام
من آرشیتکتم و عمده کارم 3dmax و cad ولی عکاسی رو به صورت جدی ولی غیر حرقه ای(منظورم درآمد زایی ه) کار میکنم. بودجه زیر 500 تومن. ترجیها سایز بالاتر از 23. چندتا سوال داشتم:
1- می ارزه به جای led,lcd بگیرم ولی سایز کوچکتر مثلا 22 بگیرم؟
2- مدل 27اینچ LG M2794dp (قیمت460)(1:20000)(5ms)(1920 x 1080) با LG W2452V (قیمت 430)(1:10000)(2ms)(1920 x 1200) کدوم بیشتر میارزه؟
http://www.maadiran.com/Persian/Prod...ht=800&ID=120#
http://www.maadiran.com/Persian/Prod...ht=800&ID=128#
3-آیا سایز تو سرعت کامپیوتر تاثیر میزاره؟ (احتمالا کارت گرافیک evga 470- 1280MB بر میدارم.)
مرسی
-
تفاوت LED و LCD :
در مورد تفاوت LCD و LED بگم که تفاوت توی تصویر اصلا قابل مشاهده نیست ، نه تنها توی همه مقالات این هست بلکه خودم هم یک روز 2 تا مانیتور LG W2261VP که LCD هست رو با LG W2250T که LED بود رو مقایسه کردم و از چند نفر هم نظر گرفتم و نظر من و بقیه این بود که مانیوتر LCD حتی بهتر از LED بود. البته این مورد خاصه ولی در کل یکم تو اینترنت بگردید به این می رسید که تنها تفاوت LED ,LCD توی مصرف برق کمتر و نازکی بیشتر وزن کمتره و قیمت بیشتره. (مانیتور W2250 رو می تونستم با 2 تا انگشت نگه دارم lol) ، یک چیز دیگه هم هست اینه که چون مصرف برق LED کمتره نیاز به آداپتور داره مثل لپ تاپ و بقیه وسایل که من به شخصه خیلی از آداپتور وسط سیم بدم میاد.
پورت HDMI و DVI :
در ضمن اگه از کنسول یا DVD Player استفاده می کنید اصلا پورت HDMI نیاز نیست و کیفیت HDMI و DVI کاملا یکیه و تفاوت فقط انتقال صداست.
کنتراست :
در مورد کنتراست هم تفاوت کنتراست اصلا مهم نیست. منظورم بین این گزینه های شماست. عمرا اگه هر کدوم رو تنها نگاه کنید تفاوت رو احساس کنید. تفاوت فقط زمان کنار هم گذاشتنه.
سرعت پاسخگویی :
در مورد سرعت پاسخگویی (Response Time) هم اگه بازی می کنید یا فیلم کیفیت بالا می بینید 2 بهتره، وگرنه همون 5 هم سریعه.
سایز مانیتور :
و اینکه در مورد مانیتور 27 اینچ تجربه ای که دارم مانیتور های بالای 25 اگه نزدیک چشم باشه (مثلا روی میز و شما پشت صندلی) مجبورید گردنتون رو هم حرکت بدید برای اینور و اون ور نگاه کردن مانیتور.
در مورد این مانیتور ها زیاد پیزی نمی دونم اما مانیتور LG W2761 چیز جالبیه که تو ایران کم پیدا میشه.(من مدل 22 اینچش رو دارم که فوق العادست) . با M2794 کار کردم اصلا از کیفیتش راضی نبودم و بیشتر تلویزیونه تا مانیتور.
امیدوارم بهترین رو بخرید :laugh3:
-
سلام به همه دوستان....
میخواستم بپرسم تا حالا کسی از بچه های سایت بوده از مانیتور های Eizo استفاده کنه یا شناخت داشته باشه؟؟
http://www.mihanmarket.com/images/Pr...zo_CG243W_.jpg
"24.1 CG243W - LCD
محدوده قیمت (ریال) 31,000,000 تا 31,000,000
Display Specs Display Size - Inch 24
Panel Technology LCD
Contrast Ratio 1:850
Brightness - cd/m2 270
Response time - ms 5
Pixel Pitch - mm 0.27 * 0.27
Display Color - M 16.77
Resolution - Pixel 1200 * 1920
Viewing Angle Horizental 178
Vertical 178
Frequency Horizental - kHz 76
Vertical - Hz 86
Input Signals DisplayPort و DVI
Power Consumption Normal Operating - W 95
Stand by / Power off Mode - W 0.9
Physical Specs Dimension - mm 230 * 538 * 568
Weight - Kg 10.7
Wall / Arm Mount دارد VESA
Available Colors مشكي و خاكستري
Memory Input Slot ندارد
USB Port USB Hub دارد
USB Input دارد
Build In Speaker Build In Speaker نامعلوم
Power of Speakers - W نامعلوم
Woofer ندارد
Build In Webcam Build In Webcam ندارد
Webcam Resolution - Pixel ندارد
Build in TV Tuner ندارد
Special Features - I TCO'03 و ICES-003-B, TÜV/S, VCCI-B, RoHS, WEEE
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hite_alireza
سلام به همه دوستان....
میخواستم بپرسم تا حالا کسی از بچه های سایت بوده از مانیتور های Eizo استفاده کنه یا شناخت داشته باشه؟؟
:)
جناب علیرضا !
گفتی Eizo و کردی کبابم !
آشنایی که داریم اما دور ا دور ! :(
متاسفانه تاحالا با این پدیده ها کار نکرده ام.
-
ممنون به خاطر جوای سریع
LG W2761 رو هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم و فقط همون مدل خودتون رو دیدم.
درمورد کنتراست هم 20.000 خوبه؟ یا دنبال 50.000 باشم. چون اگه نخوام 27 بردارم(به خاطر حرکت گردن) 23 24 انتخاب زیاد هست.
بازی هم خیلی کم ولی فیلمزیاد میبینم. یعنی 5ms با 2ms خیلی فرق میکنه؟ چون تو یکی از سایت ها ایگلیسی خوندم 2 و 5 زیاد فرقی احساس نمیشه ولی 8 و 12 مشخص میشه
-
در حال حاضر ميشه از آن بعنوان يكي از حرفه اي ترين مانيتورها ياد كرد كه بيشتر حرفه اي ها دنيا از آن براي كارهاي خود استفاده مي كنند از نظر دامنه رنگ و كاليراسيون و .... فوق العاده بوده و كاملا در سطح بالاتري نسبت به LCD هاي apple قرار دارد و ...
در هر حال قيمتي كه شما داريد ( البته شركت نمايندگي EIZO در ايران نيز همين قيمت و يا بالاتر را اعلام مي كند ) نسبت به قيمتهاي اروپا و يا جاهاي ديگر بصورت قابل ملاحظه اي فاصله دارد و توجيه پذير نيست و متاسفانه اين امر باعث مي شود خيلي ها در ايران از فكر داشتن همچين مانيتور خوبي منصر ف شوند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arborhani
در حال حاضر ميشه از آن بعنوان يكي از حرفه اي ترين مانيتورها ياد كرد كه بيشتر حرفه اي ها دنيا از آن براي كارهاي خود استفاده مي كنند از نظر دامنه رنگ و كاليراسيون و .... فوق العاده بوده و كاملا در سطح بالاتري نسبت به LCD هاي apple قرار دارد و ...
در هر حال قيمتي كه شما داريد ( البته شركت نمايندگي EIZO در ايران نيز همين قيمت و يا بالاتر را اعلام مي كند ) نسبت به قيمتهاي اروپا و يا جاهاي ديگر بصورت قابل ملاحظه اي فاصله دارد و توجيه پذير نيست و متاسفانه اين امر باعث مي شود خيلي ها در ايران از فكر داشتن همچين مانيتور خوبي منصر ف شوند.
سلام
البته مانیتور های EIZO همونطور که خودتان فرمودید جزو بهترین (شاید NO 1 ) در این زمینه باشند.
اما مانیتور های خوش کیفیت Apple هم با کالیبراسیون سخت افزاری برای کارهای حرفه ای عکاسی دیجیتال استفاده می شوند . ( حتی مایکل ریچمن هم از Apple استفاده میکند)
اما Eizo چیز دیگری است !
شرمنده جناب برهانی
Eizo در ایران نماینده دارد ؟ لطف میکنید اگر آشنایی دارید پیام خصوصی کنید.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
شرمنده جناب برهانی
Eizo در ایران نماینده دارد ؟ لطف میکنید اگر آشنایی دارید پیام خصوصی کنید.
ممنون
جناب برهانی من رو هم ایضا مستفیض کنید از اسم و آدرس نمایندگی
من یک مدتی دنبال ColorEdge CG223W بودم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hite_alireza
EIZO "24.1 CG243W
-
امروز بعد از دو روز کارکردن با مانیتور 22700 سامسونگ متوجه شدم که نمیتوانم از خروجی DVI کارت گرافیکی بعنوان ورودی مانیتور استفاده کنم و تصویر بطور کامل محو می شود دیشب هم کلی باهاش ور رفتم اما نشد که نشد بعد از اینکه سالم بودن خروجی VGA و کابل DVI مطمئن شدم به مونیتور شد و پس از مراجعه به نمایندگی و یک بررسی نیم ساعته مشخص شد که مانیتور مشکل دارد و ورودی DVI نمیگیرد لذا قرار شد با یک مانیتور نو تعویض کنند اما جون از این مدل موجود نداشتند و بنده هم تا هفته آینده صبر نداشتم بجای اوون یک مانیتور SW2333 که 23 اینچ است بقیمت 255 برداشتم تفاوت های مشهود اوون با مانیتور قبلی 1.5 اینچ بزرگتر دو ورودی مجزا برای DVI و پورت معمولی(برخلاف 22700که یک پورت مشترک داشت) مدل قبلی دارای دکمه های لمسی و قاب کریستالی بود که 2333 فاقد آنست همچنین در مدل 22700 آداپتور آن بیرون از بدنه بود که موجب می شد مانیتور باریکتر شود ولی در مدل اخیر آداپتور داخل بدنه بوده و کمی ضخیمتر است همچنین مدل 22700 پاسخ 2میلی ثانیه و 2333 پنج میلی ثانیه است از نظر کیفیت تصویر فرقی بین دو تا مونیتور ندیدم ولی ظاهر 22700 کمی شیک تر بود البته به قیمت 1.5 اینچ کمتر و حدود 30 تومن گرونتر.
منوهای دو مانیتور هم دقیقا مشابه می باشند . اما در کل 2333 رو بدلیل صفحه بزرگتر بیشتر می پسندم
-
دوستان آدرس محل فروش مانیتورهای اپل در ایران را میخواستم
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M_Saadat
با تشکر
مجتمع پایتخت نزدیک میدان ونک
-
البته از اپل ایران تو پاسداران و رادانمک یه کم بالاتر سعادت آباد (بالای میدون کاج) هم میتونید بخرید...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M_Saadat
با تشکر
اگر بودجه به شما اجازه میدهد یکی از مدلهای Eizo را بگیرید . هر دو برند اپل و ایزو در مجتمع پایتخت موجود هستند پیشنهاد میکنم قبل از خرید یک مقایسه بفرمایید
-
کد:
http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/eizo
ای زو مدلهای مختلفی داره کدام مدل برای عکاسی دیجیتال مناسب تر است
EIZO "22 S2202W آیا این مدل مناسب است؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M_Saadat
کد:
http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/eizo
ای زو مدلهای مختلفی داره کدام مدل برای عکاسی دیجیتال مناسب تر است
EIZO "22 S2202W آیا این مدل مناسب است؟
سلام بردیا جان
اصولا مانیتور های Eizo جزو بهترین و حرفه ترین ها هست. اکثر مانیتور هایش تخصصی و با کیفیتی خیلی خوب.بیشتر سری CG یا Color Edge برای پروسه عکاسی دیجیتال توصیه می شود.
ولی در نظر داشته باشید که بسیار گران هستند مخصوصا در ایران.
به نظرم وقتی این مانیتور ها دقت و کیفیت واقعی خود را نشان میدهند که در یک Work Flow کامل که به صورت دقیقی مدیریت رنگ روی آن صورت گرفته است استفاده شود.
به نظرم اگر این مانیتور را هم نخریدید حتما یک کالیبراتور سخت افزاری تهیه کنید.
از یک مانیتور خوب ( نه عالی یا خیلی عالی ) با کالیبراتور سخت افزاری نتایج بسیار خوبی می توان گرفت.
در مورد آدرس هم برای خرید اگر تمایل داشتید در پیام خصوصی می نویسیم (البته امیدورام هنوز موجود باشد.)
شاد باشید.
-
مقایسه این دو مانیتور پشت ویترین فروشگاهها احتمالا شما را به نتیجه نخواهد رساند. چرا که تفاوت این دو و یا بهتر بگویم برتریهای Eizo شاید در مقایسه معمول مانیتورهای کالیبره نشده پشت ویترینی خود را نشان ندهد.
نکتهای که نوید عزیز گفت اهمیت بسیار دارد. کالیبراسیون مانیتور چند وجه مختلف دارد: یک وجه آن ایجاد دقت در رنگ و روشنایی است و استاندارد کردن آن با سایر قسمتهای روندکاریتان. اما وجه دیگرش آنست که وقتی مانیتور را کالبیره میکنید، عملا بهتر میتوانید از تمام توانایی های آن استفاده کنید. بعید نیست که یک مانتیور کالیبره خوب از یک مانیتور غیر کالبیره عالی، بهتر عمل کند.
وجه سوم کالیبراسیون هم خود کالیبراسیون است. تجربه کاربر، دستگاه کالیبراسیون و حتی خود مانیتور مورد استفاده میتواند در نتیجه کالیبراسیون تاثیر بگذارد. به معنایی دیگر، صرف داشتن یک دستگاه کالبیراتور، نباید انتظار داشت که نتیجه ۱۰۰درصد موفقیت آمیز بگیریم.
Eizo برتریهایی بر Cinema Display اپل دارد: Gamut وسیعتر (مقداری از AdobeRGB هم بالاتر میزند)، شارپتر و Uniformity بیشتر روشنایی و رنگ در سطح مانیتور.
اما این تفاوتها چقدر در کار یک کاربر تاثیر میگذارد. برای یک کاربر ممکن است تاثیر گذار باشد و مثلا منجر به چاپهای بهتر گردد. چرا که دقت تنظیم رنگ و روشنایی در هنگام ادیت افزایش می یابد و وقتی این کار در یک چاپگر حرفهای چاپ میشود، تغییر ایجاد میگردد.
اما برای کاربری دیگر ممکن است تاثیری نداشته باشد. چرا که نه اصول مدیریت رنگ را میداند و نه ادیت و کنترل رنگ را و نه چاپ حرفهای دارد.
پس یک مساله مهم در تصمیم گیری در این سطح، میزان تاثیر و تغییری است که در کار ایجاد میکند. مساله دیگر، تفاوت قیمت است. من از تفاوت قیمت این دو اطلاع دقیقی ندارم. ولی شاید بتوان با قیمت Eizo ، دو مانیتور اپل یا دو مانیتور خوب دیگر خرید. این برخورد شاید تاثیر بیشتری در کار داشته باشد.
خلاصه اینکه در برتری Eizo شکی نیست. فقط مساله این است که تفاوت موجود، چقدر روی کارمان موثر خواهد بود.
-
اپل مدل MB382 از سری Cinema Display و 24 اینچ قیمت 1400000 هزار تومان که البته خود فروشنده تبدیل مربوطه (به سیستم های معمولی) را نداشت و پس از کلی جستوجو به قیمت 60 تومان یافت شد
با فروشگاهی که هفته پیش تماس گرفته بودم درباره " ای زو " تنها در عرض یک هفته قیمت یک مدل مشخص را 150000 تومان بالاتر اعلام کرد
خلاصه این شد که برسیهای بیشتری بر روی مانیتورهای دیگر برندها داشته باشم و این دو مدل از سامسونگ:
########
سامسونگ مدل 305T
مانیتور lcd صفحه عریض 30 اینچ
نسبت کنتراست 1000:1
شدت روشنایی cd/m2 ا 400
وضوح تصویر 1600×2560 نقطه در اینچ
زمان پاسخگویی به تصویر 6 میلی ثانیه
مجهز به پورت usb 2/0
زاویه دید آن 178 درجه افقی و عمودی
قابلیت نمایش 7/ 16میلیون رنگ
سامسونگ مدل LCD XL20
http://up.iranblog.com/Files0/c96b83ba53fb45ca8ab6.JPG
آیا دوستان تجربه ای با این دو مدل سامسونگ دارند؟
منتظر راهنمایی دوستان :thanks:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M_Saadat
سامسونگ مدل LCD XL20
آیا دوستان تجربه ای با این دو مدل سامسونگ دارند؟
منتظر راهنمایی دوستان :thanks:
سلام بردیا جان
LX20 در بازار موجود است ؟
-
مانیتور hp3065 را نیز بررسی کنید به نظر من مانیتور خوبی هستش