سلام من به transcend p8 خریدم که کارت ریدره منتها سی دیش خرابه و یه نرمافزار توش دارهه که حجمی هم قکر نکم داشته باشه به اسم Photo recover software اگر کسی این کارت ریدر رو داره لطف کنه برام این نرمافزار رو بزاره ممنن:biggrin:
سلام من به transcend p8 خریدم که کارت ریدره منتها سی دیش خرابه و یه نرمافزار توش دارهه که حجمی هم قکر نکم داشته باشه به اسم Photo recover software اگر کسی این کارت ریدر رو داره لطف کنه برام این نرمافزار رو بزاره ممنن:biggrin:
سلام
اواخر اسفند ماه چون به یک Memory Reader با قابلیت USB 2.0 احتیاج داشتم یک Memory Reader External خریدم به نامHama USB 2.0 Card Reader - 35 In 1
من از یک کارت حافظه SanDisk استفاده میکنم،
8GIG Extreme III
تا به حال دوبار از این Memory Reader استفاده کرده ام ولی هر دفعه ابتدا حدود 10 تا 15 عکس منتقل می شود سپس عملیات کپی قطع می شود و سیستم پیغام خطایی مبنی بر اینکه کارت حافظه Format نشده است میدهد ! و سپس کل عکس ها از بین می رود !
بار اول با استفاده از نرم افزار SanDisk استفاده کردم و خدارا شکر عکس ها بازیابی شد !
اما بار دوم بعد از فرمت کردن دوباره کارت در دوربین و عکاسی هنگام انتقال دورباره سناریو قبلی تکرار شد ! (البته این بار قبل از استفاده از Hama با Memory Reader قبلی ام عکس ها را انتقال دادم و یک Back Up از آنها داشتم )
با چند مموری ریدر دیگر و سیستم های دیگر هم امتحان کرده ام و عکس ها به درستی منتقل شدند.
دوستان آیا مشکل مشابهی با این مموری ریدر داشته اند؟
ممنون و متشکر
پس اشكال از مموري ريدر است. از اول يك ترنسند مي خريديد و خيال خودتون رو راحت مي كرديد. من يك مموري ريدر SD دارم (داخل پك گوشي موبايل قبلي ام بود) كه اوايل درست كار مي كرد ولي مدتي است يك خط در ميان كار نمي كند. مي خواهم بگويم مموري ريدر هم مي تونه خراب بشه. حتا مموري ريدر SD كه نه پين داره (مثلCF ) و نه هيچي.
فرهاد حسيني
بنده هم مشكلات مشابهي با مموري ريدرهاي چهار پنج هزارتوماني معمول داشتم(مارك microsim ) و اغلب موقع انتقال فايلهاي بزرگ (فايلهاي raw يا فيلم )وسط كار گير مي كرد نه پيغام خطايي ميداد و نه انتقال ادامه پيدا ميكرد طوري كه مجبور مي شدم با end task عمليات انتقال رو قطع كنم . آخرش بعد از تجربه سه چهار ريدر معمولي سراغ مارك ترسند رفتم به قيمت 15000 تومان (از نورنگار) و تاحالا مشكلي باهاش نداشتم .
سلام
نويد جان اين پست رو ببينيد :
http://www.akkasee.com/forum/showpos...8&postcount=15
البته من اون مموري ريدر رو با بي احتياطي خرابش كردم (پين هاي CF خوانش كج شد) و يكي ديگه خريدم. البته اين دفعه اون مدل ديگه موجود نبود و فكر كنم P3 خريدم و از قبلي هنوز براي SD و مموري استيك و ميكرو SD استفاده مي كنم. قيمت هم حدود 10-11 بايد باشه.
فرهاد حسيني
این مسئله کج شدن پین کارت ریدر برای من هم پیش اومد و البته چون ریدر ترنسند بود و خیلی خوب کار میکرد ریدر را باز کردم و با پنس پین کج شده را صاف کردم و الان 6 ماهی است که مشکلی با ریدر ندارم.
در مورد خرید ریدرهای متفرقه باشد بگم دور ریختن پول است چون من 3 عدد ریدر متفرقه خریدم و هر سه بعد از مدتی از کار افتادند.