سلام.
من این مموری ریدر رو مدتها پیش انتخاب کردم و خریدم.
چند روز پیش آنرا به یکی از اقوام که فروشنده قطعات کامپیوتر است نشان دادم. از گارانتی آن تعریف کرد و گفت : شرکتهای معتبر قطعاتی را گارانتی می کنند که از کارکرد آنها اطمینان دارند. مثلا همین شرکت به ازای 100 قطعه، 20 قطعه اضافه به ما می دهد که در مدت گارانتی برای مشتری عوض کنیم (البته این مموری ریدر لایف تایم است) ولی معمولا همان 20 قطعه سالم تا مدتها پیش ما می ماند و مرجوع می کنیم.
بنابراین خریدن کالا با گارانتی معتبر فقط به خاطر وجود گارانتی نیست. بیشتر به خاطر تایید آن کالا توسط شرکت است. (آنهم در این آشفته بازار اجناس تقلبی)
من خیلی از این مموری ریدر کار کشیدم (نه فقط برای عکاسی) و بسیار از آن راضی هستم. سرعت و کیفیت ساخت بسیار خوبی دارد.
سلام
من مدتها مشکل داشتم با مموری ریدرهایی که استفاده میکردم،امروز در یک فروشگاه عکاسی مموری ریدرهای hama توجه منو جلب کرد،میخواستم ترسند بخرم (15هزارتومان) اما با ریسک(5 هزار تومان اضافه) این مموری ریدر رو خریدم و باید بگم فوق العادست! واقعا راحت شدم!(البته واقعا قیمت 20 هزار تومان برای مموری ریدر ممکنه خیلی مناسب نباشه!)
پ.نکد:http://www.hama.de/portal/articleId*174056/action*2563
مثل ترسند گارانتی معتبر ندارد!(خود فروشنده با قاطعیت تمام و با این دیالوگ:"خراب شد ور دار بیار مال من" این محصول را گارانتی کرد!)
از چه نظر؟ بیشتر توضیح میدید؟این مموری ریدر رو خریدم و باید بگم فوق العادست!
در مموری ریدر هایی قبلی که حتی یکیشون مارک اکستریم بود،وقتی رم cf رو داخل مموری ریدر میزاشتم خیلی دیر و کند عکسها شروع به لود شدن میکردند! مخصوصا زمانی که رم 8 گیگ پر میشد،مشکل بعدی من این بود که وقتی برای کپی تمام عکسها ctrl+a رو میزدم این عمل بسیار کند انجام میشد و مشکل آخر هم که نمیدونم ارتباطی داشته باشه به مموری ریدر یا که نه سرعت کپی عکسها و انتقال اونها به کامپیوتر بود که باز هم به کندی صورت میگرفت،در کل منظورم از فوق العاده=سرعت!
سلام
شرمنده که دیر می نویسم.
بعد از آن مشکل بوجود آمده به فروشگاه مربوطه مراجعه کردم و ایشان بعد از حدود 15-20 روز مموری ریدر را برایم تعویض کردند.
مموری ریدر جدید مشکلی ندارد و با سرعت بسیار خوبی اطلاعات مموری کارت رو به کامپیوتر منتقل میکند. همچنین مشکل خراب شدن داده های موجود روی کارت در 8-9 باری که استفاده کردم مشاهده نشد. ( البته ایندفعه فقط با کابل موجود همراه مموری ریدر تست کرده ام )
شاد باشید.
منم یک عدد p8 خریدم 9500 t .کینگ مکس هم بود با گارانتی آواژنگ 8500 . کابل نیاز نداره و فکر کنم یک کیف چرم هم روش هست .ولی چون p8 رو بیشتر بچه ها راضی بودن منم همونو برداشتم
ریدر کینگ مکس
کد:http://www.kingmax.com/en_03_product_content.asp?sn=66
canon sx120+slik+naneu pro military ops delta