درود بر همه
به نظر شما نیاز به تهیه رم ریدر خوب با قیمت های بالا وجود داره ؟
رم ریدر خوب که هاب هم باشه سراغ دارید؟
درود
رم ریدر خوب با توجه به نیاز شما تعریف می شه
برخی رم ریدر های فیک فقط توانایی کار با یک رم را دارند که این خیلی خوب نیست
برخی سرعتشون خیلی کنده
برخی اصلا به راحتی توسط سیستم شناخته می شوند
برخی هم ممکنه در حین انتقال اطلاعات خود به خود DC بدهند که این دیگه خیلی آزار دهنده است!
اما رم ریدی که هاب هم باشه بنده یک مدل سراغ دارم که متاسفانه نماینده واردکننده می گه فروش نداشتیم دیگه وارد نمی کنیم!
اگر جایی پیدا بشه خودم حداقل یک یا دوتا می خوام
مدلش اینه!
A4 Tech CRH-9
زمان دلار 1000 تومان قیمتش حدود 15 هزار تومان بود (اشتباه کردم نخریدم!)
دوستان کسی این مدل را سراغ داشت آدرس فروشگاه را لطفا پیام خصوصی کنه
ارادتمند
جلال پارسا
درود
قبل از هر چیز به این نکته اشاره کنم که Reader Card یکی از مهمترین وسیله های عکاسی هست که تا اونجایی که امکانش
براتون هست بهترین اون رو انتخاب کنید.. ریش سفید تر های انجمن احتمالا در هنگام انتقال اطلاعات با از بین رفتن عکس ها روبرو شدند...
یا به اصطلاح Write Protect شدن کارت حافظه....که دلیل عمده و اصلی اون استفاده کردن از Reader Card های نامرغوب و نامعتبر است.
پس چه بهتر که یکم بیشتر هزینه کنیم و بهترین رو انتخاب کنیم و با خیال آسوده و بدون ترس ازش استفاده کنیم
در کل :
مارک های مرغوب زیادی توی بازار هست...اگه میخواین یه هزینه ی معمولی و متوسط انجام بدین بهترین گزینه Reader Card سیلیکون پاور هست ولی USB 2..
که قیمتش حدودای 30 تا 45 هزار تومنه...
اگه بیشتر میتونید هزینه کنید مارک های معتبری مثل Sandisk و Lexar رو میتونید انتخاب کنید... توی لینک های زیر یه سری از مدل ها و قیمت ها رو میتونید مشاهده کنید
موفق و پیروز.
اخبار | کارت حافظه حرفه ای Lexar مدل XQD X1100 به همراه کارت خوان USB 3
رایانه و ماشین های اداری :: ذخیره ساز اطلاعات :: کارت خوان :: کارت خوان ImageMate All-in-One USB 3.0 Reader - چاره: فروشگاه اینترنتی
Silicon Power All In One Card Reader USB 3.0 - کارت خوان همه کاره سیلیکون پاور USB 3.0
Silicon Power All In One Card Reader - کارت خوان همه کاره سیلیکون پاور
پ ن: تا اونجایی که امکان داره از Reader Card هایی که Hub سرخود دارن استفاده نکنید.... بدلیل برق رسانی ضعیف تر..
شما اگه از دو تا پورت USB اون استفاده کنید و همزمان مموری رو هم به Reader Card وصل کنید احتمال از بین رفتن اطلاعات بسیار بالاست
مگر اینکه Reader Card دارای برق مجزا باشد..
ویرایش توسط *EBI* : Sunday 11 January 2015 در ساعت 00:41 دلیل: پی نوشت
این مدل رو مدتی پیش 48 هزارتومن تهیه کردم Silicon Power All In One Card Reader USB 3.0
با کارت CF Sandisk 800x حدودا با سرعت 70MB/s میتونم اطلاعات رو به یک هارد ساده ی USB 3.0 انتقال بدم.
من فعلا برای انتقال عکس هام از رم ریدر خود لپ تاپ استفاده می کنم
به نظر شما مشکلی که نداره ؟