کسی از فراخوان عکس صبا اطلاع داره چی شد؟
کسی از فراخوان عکس صبا اطلاع داره چی شد؟
سلام
اگر قسمت شد در صدد برگزاری یک نمایشگاه عکس در حوزه ی مستند هستم منتها چون تا بحال سابقه ی این کار را نداشتم سوالاتی در ذهنم هست که برای پاسخ ، لطف همیشگی شما هنرمندان و دوستان خوب را میطلبد
1- سایز عکس با توجه به اینکه نیم بیشتر عکسها با مقدار حساسیت بالا ثبت شده چه مقدار بهتر است باشد ؟ آن چیزی که در ذهن خودم هست حداکثر 30 در 40 همراه با پاسپارتو که میشود شبیه ایــــــن ( اینجا هم 30*40 چاپ شده )
2- جنس کاعذ عکس چه مقدار در کیفیت تأثیر دارد ؟ مثلا از کسی که برگزار کننده ی نمایشگاه عکس بالا بود سوال کردم گفت که از کاغذ ایلفورد استفاده کرده .
3- مهم تر از همه یک مرکز معتبر و حرفه ای جهت چاپ است که کار پاسپارتو را هم انجام بدهد . همیشه تأکید شده که عکاس ، بر روند چاپ نظارت داشته باشد و کم و کیف آن را بر اساس سلیقه و انتظار خود بسنجد و از متصدی چاپ بخواهد تا طبق خواسته ی او عمل کند . اما حداقل من ، جایی را با چنین شرایطی نمیشناسم . یک فاکتور به دستت میدهند و میگویند فلان ساعت برای تحویل مراجعه کن . لطفا معرفی بفرمایید
تشکر فراوان
امیر نادری
سلام
من هم تجربه نمایشگاه برگزار کردن ندارم. اما به نظرم 30*40 بد هم نیست. ( شاید مناسب باشد )
اما نکته ای که در مورد چاپ و پاسپارتو میتونم بگم اینه که به نظرم اینها دو کار متفاوت است. به نظرم قاب سازی های درست حسابی که کارشان خوب باشد و دقیق باشند پاسپارتوی درست حسابی تحویل میدهند. ( با گوشه های درست تیغ خورده و فارسی بری شده خوب)
البته این تجربه شخصی ام بوده وشاید جایی باشد که هر دو این کار را انجام دهند.
این مورد مریوط میشه به میزان فضای که شما دراختیار خواهید داشت .1- سایز عکس با توجه به اینکه نیم بیشتر عکسها با مقدار حساسیت بالا ثبت شده چه مقدار بهتر است باشد ؟ آن چیزی که در ذهن خودم هست حداکثر 30 در 40 همراه با پاسپارتو که میشود شبیه ایــــــن ( اینجا هم 30*40 چاپ شده )
هرچه بزرگتر سایز بزرگتر و هرچه کمتر سایز کوچکتر ، و به نسبت تعداد عکسی که میخواهید چاپ کنید نسبت به مساحت میتونید سایز مناسب رو پیدا کنید .
دو نوع چاپ میشه انجام داد یکی با پلاتر و دیگری درلابراتوار.- جنس کاعذ عکس چه مقدار در کیفیت تأثیر دارد ؟ مثلا از کسی که برگزار کننده ی نمایشگاه عکس بالا بود سوال کردم گفت که از کاغذ ایلفورد استفاده کرده .
نوع کاغذ هم درکیفیت چاپ خیلی مهمه .
مثلا کاغذ متالیک تا حدودی براق و با کنتراست هست .
ولی سیلک تا حدودی مات و با کنتراست پایین چاپ میشه .
با هماهنگی قبلی با چاپکن میتونید این مشکل رو هم برطرف کنید .- مهم تر از همه یک مرکز معتبر و حرفه ای جهت چاپ است که کار پاسپارتو را هم انجام بدهد . همیشه تأکید شده که عکاس ، بر روند چاپ نظارت داشته باشد و کم و کیف آن را بر اساس سلیقه و انتظار خود بسنجد و از متصدی چاپ بخواهد تا طبق خواسته ی او عمل کند . اما حداقل من ، جایی را با چنین شرایطی نمیشناسم . یک فاکتور به دستت میدهند و میگویند فلان ساعت برای تحویل مراجعه کن . لطفا معرفی بفرمایید
کافیه عکسهای خودتون رو درسایز کوچک مثل 12-9 یا 18-13 چاپ کنید و تغییرات که دوست دارید رو بر روی کاغذ یاداشت کنید و بدید به چاپکن .
چاپهای کوچک و بزرگ با یک دستگاه چاپ نمشوند(حداقل چاپخانه هایی که من با آنها کار کرده ام چنین بوده)با هماهنگی قبلی با چاپکن میتونید این مشکل رو هم برطرف کنید .
کافیه عکسهای خودتون رو درسایز کوچک مثل 12-9 یا 18-13 چاپ کنید و تغییرات که دوست دارید رو بر روی کاغذ یاداشت کنید و بدید به چاپکن .
می توانید عکسها را در یک قطع بزرگتر کنار هم بچینید و مثلا در یک 50×75 چاپ کنید.البته باید بخواهید تا عکس را نرمال چاپ کند.
االبته احتمالا عکسها سیاه و سفید خواهند بود و مشکل رنگ نخواهند داشت.
سپاسگزارم بابت راهنمایی ها ..بله عکسها سیاه و سفید هستند . اما در حال حاضر خیلی نگران مسأله ی نویز هستم . لطفا آدرس مراکز یا مرکز معتبر جهت چاپ را معرفی بفرمایید ( یا در پیام خصوصی ) تا یک بار چاپ کنم و ببینم اگر مسأله ساز بود به فکر چاره باشم . شاید مجبور شوم دوباره عکاسی کنم
امیر نادری
میتونید از پلاگین کاهش نویز که بهترینشون فکر کنم Topaz باشه استفاده کنید .سپاسگزارم بابت راهنمایی ها ..بله عکسها سیاه و سفید هستند . اما در حال حاضر خیلی نگران مسأله ی نویز هستم . لطفا آدرس مراکز یا مرکز معتبر جهت چاپ را معرفی بفرمایید ( یا در پیام خصوصی ) تا یک بار چاپ کنم و ببینم اگر مسأله ساز بود به فکر چاره باشم . شاید مجبور شوم دوباره عکاسی کنم
یا اصلا برای ادیت اونها رو به یک ادیتور بدید .
من دو مورد تجربه برگزاری نمایشگاه داشته امسلام
اگر قسمت شد در صدد برگزاری یک نمایشگاه عکس در حوزه ی مستند هستم منتها چون تا بحال سابقه ی این کار را نداشتم سوالاتی در ذهنم هست که برای پاسخ ، لطف همیشگی شما هنرمندان و دوستان خوب را میطلبد
1- سایز عکس با توجه به اینکه نیم بیشتر عکسها با مقدار حساسیت بالا ثبت شده چه مقدار بهتر است باشد ؟ آن چیزی که در ذهن خودم هست حداکثر 30 در 40 همراه با پاسپارتو که میشود شبیه ایــــــن ( اینجا هم 30*40 چاپ شده )
2- جنس کاعذ عکس چه مقدار در کیفیت تأثیر دارد ؟ مثلا از کسی که برگزار کننده ی نمایشگاه عکس بالا بود سوال کردم گفت که از کاغذ ایلفورد استفاده کرده .
3- مهم تر از همه یک مرکز معتبر و حرفه ای جهت چاپ است که کار پاسپارتو را هم انجام بدهد . همیشه تأکید شده که عکاس ، بر روند چاپ نظارت داشته باشد و کم و کیف آن را بر اساس سلیقه و انتظار خود بسنجد و از متصدی چاپ بخواهد تا طبق خواسته ی او عمل کند . اما حداقل من ، جایی را با چنین شرایطی نمیشناسم . یک فاکتور به دستت میدهند و میگویند فلان ساعت برای تحویل مراجعه کن . لطفا معرفی بفرمایید
تشکر فراوان
اگر به شرطی که پاسپورتو داشته باشه کارها ۳۰ * ۴۰ هم خوبه
نمایشگاه سوم من هم قرار هست ۵۰*۷۰ چاپ بشه که اون هم به درخواست اسپانسر هست وگرنه درخواست خود من ۳۰*۴۰ با پاسپورتو بود
در برگذاری نمایشگاه چیدمان را مد نظر داشته باشید. اصلا فرقی نمی کند که چه سایزی چاپ کنید. مثلا من یکبار کارها را 20-30 چاپ کردم و چون پاسپارتو واقعا سخت و هزینه بر بود به جای پاسپارتو روی مقوای با دقت نصب کردم . بقیه دکور هم به نحوی بود که اندازه عکس ها کوچک به نظر نرسد. یک سرچی بکنید اخیرا یک گالری با سایز 18-13 هم برگذار شده بود. به هر حال عکاس تصمیم میگیرد که عکس ها در چه سایزی باید چاپ شود. الزاما سایز بزرگ به معنی بهتر بودن نیست.
کدام سمت تهران هستید؟ اصلا تهران هستید؟ قیمت ها را مقایسه کنید اول . با همین لابراتوار آریا هم میتونید کار کنید. اگر خواستیدبه دو سه تا دیگه هم میتونم معرفیتون کنم که اجازه نظارت بهتون بدهند و برنامه پاسپارتو را هم براتون اجرا کنند.