با لابراتوار؟ قرارداد کتبی؟
میلانی عزیز با احترام به همه نظر هات چند تا نکته رو من اضافه می کنم
چاپ های نمایشگاهی رو معمولا با دستگاه های لابراتواری نمی زنن، اکثرا پلات می زنن رو کاغذ های مخصوص کارهای نمایشگاهی که بین 70 تا 100 سال ضمانت داره(همراه با جوهری که چاپ میشه) بالای 5 تا 6 مرکز چاپ حرفه ای نمایشگاهی داریم که انحصارا پلات می زنن و کار نمایشگاهی انجام می دن. معمولا تو مجله حرفه هنرمند تبلیغ دارن و می تونی راحت پیداشون کنی اگر دسترسی به مجله نداری بگو برات آدرس ها رو پ خ می کنم.
اما بحث قرارداد بستن به این شکل که اونا تضمین بدن که از عکس هات سو استفاده نکنن کلا بحث اشتباه و جاده خاکی هست. فکر کن تو یه موسسه معتبر کرایه تاکسی داری و مسافر بیاد و بگه که می خواد خانواده اش رو بفرسته به یه آدرسی و بهترین ماشین و راننده ات رو کرایه کنه اما به راننده بگه که آینه جلو رو هم باید باز کنه تا یه وقت راننده از آینه خانواده اش رو نبینه!!! من اگر مدیر اون موسسه بودم به اون آدم ماشین و راننده نمی دادم....
اما خود این مرکز چاپ ها برگه ضمانتی مختص جوهر استفاده شده و کاغذ چاپ شده می دن که طول عمر کار رو در مقابل نور ضمانت می کنه.
حتی به مرحله اجازه گرفتن هم نمی رسه. اصلا به مرحله استفاده نمی رسه که بخوان اجازه بگیرن یا نگیرنگاهی پیش اومده که از من اجازه گرفته اند اما بدون اجازه احتمالش خیلی کم است