[QUOTE=BERLANO;157229][IM/QUOTE]
عکس جالبی است ، آیا تک عکس بود؟! کنجکاو شدم ...
[QUOTE=BERLANO;157229][IM/QUOTE]
عکس جالبی است ، آیا تک عکس بود؟! کنجکاو شدم ...
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
عکاسی بدانم و بمیرم بهتر است یا ندانسته از این دنیا بروم؟ :cool:
بوسه بر آب/ شکار بی نظیر یک عکاس انگلیسی
مارک هانکاکس، یک لحظه باور نکردنی را شکار کرده است. یک مرغ عشق آنقدر به تصویر خود در آب زل می زند که سرانجام شیفته آن می شود.
روزنامه دیلی تلگراف نوشته است که او برای گرفتن این عکس یک ماه تمام در نقطه مقابل این منطقه که محل گذر مرغان نغمه سری از این جنس است به کمین نشسته تا سرانجام به این تصاویر دست پیدا کرده است.
عکاس ابتدا فکر کرده است که مرغ نغمه سر قصد دارد آب بنوشد اما متوجه می شود که او مجذوب انعکاس تصویر خود در آب شده و زمانی متوجه می شود که مرغ دیگری در کار نیست که منقار او تصویر ثابت منقوش در آب را می شکند.
مرغان نغمه سر انگلیسی از جمله معدود مرغان نغمه سری هستند که قدرت وارونه حرکت کردن و راه رفته از پایین به بالا بر روی درخت یا سطوح عمودی را دارند.
به نقل از سايت خبر آنلاين :
کد:http://www.khabaronline.ir/news-51453.aspx
سلام
شرحی از عمر
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام محمدرضاي عزيزبوسه بر آب/ شکار بی نظیر یک عکاس انگلیسی
بعضي سايتها براي جلب توجه بيشتر چه كارها كه نمي كنند.
من متن سايت مذكور و متن اصلي را خواندم. متن اصلي مشكلي ندارد منتها
اين بيچاره كمركلي است. نه مرغ عشق آوازخوانیک مرغ عشق
بنده خدا ظاهرا از قيافه خودش خوشش آمده، نه ديگه آنقدر رمانتيك كه بوسه بر آب :biggrin:بوسه بر آب
كمركلي مختص انگلستان نيست و در مناطق جنگلي و كوهستاني به وفور يافت ميشود. مثلا همين دامنه كوههاي شمال تهران. يكي از خصوصيات بارز كمركلي ها هم همين حركت افقي، عمودي و مارپيچ بر روي تنه درختان است و فقط مختص كمركلي هاي انگليسي نيست.مرغان نغمه سر انگلیسی از جمله معدود مرغان نغمه سری هستند که قدرت وارونه حرکت کردن و راه رفته از پایین به بالا بر روی درخت یا سطوح عمودی را دارند.
اصل خبر مربوط به اين قسمت را ببينيد كه چه بوده و چه ترجمه شده:
They are distinctive because they are the only British bird to climb down trees head first and I wanted to capture this somehow. One of the birds flew onto a hook above a pool of completely still water and just bent forward.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
پویان جان خیر ببینی! من متن خبر رو دیدم تابلو فریاد می زد که خبر نیست و داستان سراییه! از این شفاف سازی شما کمال تشکر
عکاسی بدانم و بمیرم بهتر است یا ندانسته از این دنیا بروم؟ :cool:
برج ایفل از بالا
ناصر شعبانی