با سلام
والا من "اونقدر" فکر نمیکنم که ملیت و جنسیت روی عکسها تاثیر گذاشته باشه که عکسها را غیر قابل فهم کرده باشد, هرچند ملیت باعث بعضی نگرش های متفاووت و جنسیت علت توجه بیشتر به بعضی از جنبه های دیگر موضوعات و سورژه هاست.
با اینکه عکسهای این خانم ژاپنی در قالب کتاب و یا نمایشگاه ارائه شده و باید در بستر خود و مجموعه کامل دیده بشه ولی من همچنان فکر میکنم که عکسهای این خانم حاوی احساسی قوی و دیدی ظریفه که به شدت غریبی از زیبایی شناسی عکاسان دیجیتالی و سایت هایی مثل 1x فاصله داره و به نظر من عکسهای صفحه ای که میبینم قربت چندانی به هنر و زیبایی نداره...
تکنیک فوق العاده قوی و فهم نورپردازی مهارت بالا در کار در بالاترین سطح در آخرین پستهایی که در این صفحه هست مشاهده میشه ولی من عکس این جغد / آن آخوندک و پروانه / آن آسیاب بادی و گل را / تقابل شتر و موتور ! را / عکس ماکرو از پروانه و در آخر آن عکس ویلچر و کودک را از احساس عاری میبینم.
در حالی که این عکسها بدون مهارت خاص نورپردازی خاص را سرشار از احساسه. همچنان میگویم که بهتره عکسهای این خانم در مجموعه های متعلق بهش دیده بشه.
پی نوشت: در مورد قسمت ملیت فکر میکنم با شما مخالف باشم که بسیاری از ملت ها بتوانند موسیقی ایرانی را گوش بدهند! چه بسا که بسیاری از ایرانیان هم نمیتوانند و حتی کسانی هم که موسیقی سنتی گوش میکنند نمیتوانند موسیقی اصیل و کهن ایران رو حتی تحمل کنند. بلاخره ما هر کدام در دنیایی ازان خودمان زندگی میکنیم... هرچند موافقم که نمیشه اینطوری فرض کرد و گفت پس همه زیبایی شناسی خود را دارند و نمیتوان نظر داد من با این طرز تفکر بسیار مخالفم باید توانست از دیدگاه دیگران هم به موضوعات نگاه کرد و بعد با تفکر درست به حلاجی پرداخت.