با سلام
این هم 2 عکس احتمالا زیبا
با سلام
این هم 2 عکس احتمالا زیبا
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
باسلام به دوستان عزيز
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
ممنون میشم دلیل مستند بودن این عکس را بیان کنید.
البته هر عکسی را میتوان عکس مستند نامید. چون قابل استناد است.
ولی عکس مستند چیزهایی نیاز داره که من در این عکس و دیگر عکسهای ایشان نمیبینم.
Nature's Best Photography: 2010 Ocean Views
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
دوست عزیز این تک عکس اینجا تنها به عنوان یک عکس طنز ممکنه قرار بگیره !!! حتی اگر عکسهای دیگر این عکاس از صحنه جنگ گرفته شده باشه ! اینجا قرار به هنر عکاسی بپردازیم نه به امنیت از نوع چینی ژاپنی افغانی آلمانی یا ایرانی
Nikon D700
Nikon 70-200 2.8 II
Nikon micro AF-D 60mm
A visitor looks at a statue of a gorilla made from metal wire coat hangers entitled 'Silver Streak' by David Mach at The Royal Academy Summer Exhibition on Wednesday, in London, England. The RA Summer exhibition is the world's largest open submission contemporary art exhibition with 1267 exhibits selected from over 11,000 entries. (Photo by Peter Macdiarmid/Getty Images)
این عکس از دید من مستند است چون داره یک لحظه از زندگی رو به تصویر می کشه که از دید بیننده عکس یک لحظه عجیب است که در تضاد با حالت عادی سوژه ها در عکس است، بگذریم که این چیزها برای ما ایرانیها زیاد عجیب نیست.
بهتره در این موارد دوستان از دکمه report که در سمت راست هر پست تعبیه شده استفاده کنند تا مدیران سایت به مورد رسیدگی کنن و مسیر تاپیک هم منحرف نشه.