با سلام
این عکس مربوط است به راهپیمایی پلیس رومانی سایت خبری عصرایران این عکس رو منتشر کرده ولی نتونستم سر نخی از عکاس یا مجموعه عکس احتمالی پیدا کنم.
با سلام
این عکس مربوط است به راهپیمایی پلیس رومانی سایت خبری عصرایران این عکس رو منتشر کرده ولی نتونستم سر نخی از عکاس یا مجموعه عکس احتمالی پیدا کنم.
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
[/QUOTE] سلام اقای وکیلی
میشه لطف کنید و کمی در مورد عکس توضیح بفرمایید که چه نوع تکنیکهای در ان به کار رفته است و همچنین چه حسی یا پیغامی را میرسونه؟
من این پست جناب دکتر روشن را خیلی دوست دارم:
نوشته اصلی توسط nmroshan
دوستان عزیز توجه کنند که این تاپیک برای نمایش عکسهایی نیست که معمولا در ایمیلهای گروهی به عنوان عکسهای جالب رد و بدل میشوند. در این تاپیک فقط مخصوص دیدن عکسهای ارزشمند است.
پستهای نامناسب از این پس حذف خواهند شد.
با تشکر
Nikon D3100 kit 18-55
سلام جناب ارزانی، نمی دونم جای بیان احساسی که از این عکس دارم این جا هست یا نه؟ ولی چون سوال فرمودین احساس خود از این عکس و این که چرا این عکس رو خواستم با دوستان در میون بزارم رو میگم. به هر حال این عکس توسط یکی از همون ایمیل ها برام رسید و اگر این پست هم خلاف قوانین باشد، خود عکس هم هست و هر دو با هم حذف خواهند شد.
در این عکس از تکنیک خاصی استفاده نشده، عکس از انعکاس صحنه راهپیماییی پلیس روی یک اتوبوس سیاه رنگ گرفته شده که پسر بچه ای از یکی از پنجره هاش مشغول فیلم برداری از این صجنه بوده. تا این جاش رو که شما هم می دونستید!!
ولی این عکس چرا جالبه؟ اول این که در نگاه اول کمی طول میکشه آدم انعکاس بودن عکس رو بفهمه و در شلوغ ی عکس گم میشه، در این نگاه اول ناظری از بالا و بین پنجره های ساختمان های دور دست برای خود پنجره ای باز کرده و مشغول ثبت وقایع و شاید لذت بردن از ماوقع است. این ناظر گویی از جهان و جنسی دیگر است و برای روز مبادا وقایع را ضبط می کند.
انشا.. مورد قبول واقع شده باشد
ویرایش توسط SinaVT : Saturday 5 March 2011 در ساعت 16:00
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
سلام
جناب وکیلی این عکس برای منم موضوع جالبی دارد شاید عنوان تایپک این جوری اقتضا می کند که ما فکر کنم عکسهای که برای خودمان جالب و دیدنی یا مفهوم خاصی دارد در این پست قرار گیرد اما در اصل این تایپک برای عکسهای است که هنر و شیوه یا روش عکاسی را بیان کندو هم چنین در یکی از شیوه های مذکور مثل ( به عنوان مثال ماکروگرافی یا اتلیه یا سبک های خاص دیگه ) قرار بگیرد.امیدورام که سوء تفاهم پیش نیاید.
با تشکر
Nikon D3100 kit 18-55
فکر میکنم در اصل چنین نیست! بهترین عکس لزوما تعریفی که شما گفتین رو نباید دارا باشه!اما در اصل این تایپک برای عکسهای است که هنر و شیوه یا روش عکاسی را بیان کندو هم چنین در یکی از شیوه های مذکور مثل ( به عنوان مثال ماکروگرافی یا اتلیه یا سبک های خاص دیگه ) قرار بگیرد
به نظرم عکسی هم که میبینید گونه ای از مستنده که با خلاقیت امیخته شده ...
مجموعه عکس 68امین جوایز بینالمللی POYi (عکسهای برگزیده سال)
مهدی روجایی
بدون شرح
------------------------------------------
{ یاعلی }
------------------------------------------
{ یاعلی }
جناب محمد.م , جداً این دو عکس آخر بهترین عکسهایی بودند که در طول هفته دیده بودین ؟ :confused:
بخصوص آن عکس "بدون شرح" دار ...