تاریخ : ۳۱مارس ۲۰۰۳
محل : نجف، عراق
عکاس : Jean-Marc Bouju / AP
توضیح : یک زندانی جنگ عراق آماده برای اعدام ، فرزندش را دلداری می.دهد.
در مورد قضیه اعدام مطمئنید؟
این توضیح خود عکاس است:
The photo was made during a rare moment of humanity in a war zone, Bouju said, when a father who had been taken prisoner by American troops was allowed to hold his 4-year-old son who also was taken when the man was arrested.
The boy, Bouju said, was panicking and crying, so an American soldier cut the plastic handcuffs off.
"My little girl was four at the time and I couldn't help thinking what would she have thought in the same situation," he said. Bouju wasn't able to get the prisoner's name and doesn't know where he or the child is now.
The father and son featured in the image are sitting side-by-side behind coils of razor wire. The father has one hand over the boy's forehead and his other arm hangs loosely at the boy's waist. A small pair of sandals lies a few feet away in the sand.
جناب روشن عزیز
درود بر شما
ایمیلی برای من آمده بود تحت عنوان تاثیر گزارترین عکسهای خبری که من هم این عکس رو از بینشون جدا کردم و عین کپشن عکس رو کپی کردم (خواستم عین مطلب رو نقل کرده باشم)
ولی بعد از خواندن مطلب حضرت عالی به این نتیجه رسیدم که به هر ایمیلی نباید خیلی اطمینان کرد
در کل ممنون از محبت و حُسن نظر جناب عالی
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
و در ادامه فایل PDF هم آماده شد.
مهدی روجایی
اریک کانتونا، نوامبر99
شاید این عکس یک عکس فوق العاده یا از نظر فنی زیاد بالنده نباشه ولی دیدن اریک در لباسی جز پیرهن یونایتد اونم با یقه های بالا، صرفا برای من جالب بود مضاف بر این که تمام ما دهه هشتادی ها در تمام جهان که به فوتبال علاقه مندیم، با دیدن کانتونا اون حس نوستالژیمون گل میکنه و تمام اینها منو امیدوار میکنه که این عکس،جایی در همین تاپیک داره
به یاد برگردونهاش:biggrin:
مهدی روجایی
مهدی جان شرمنده مون کردی
نتونستم فقط دکمه تشکر رو بزنم
مرسی
سلام، نيم قرن پيش در چنين روزي اولين انسان به فضا رفت.
مجموعه عكس زير مروري بر زندگي يوري گاگارين هست، از محل تولد تا مرگ مشكوكش در 34 سالگي.
ماه جهاني نجوم مبارك.
خانه پدري:عكسي در مدرسه: (رديف دوم سومين نفر از سمت چپ)
مادر نگران يوري به همراه عكس پسرش، در روز پرواز:
عكسي در فضاپيما آماده پرواز:
بعد از فرود موفقيت آميز:
روز خاكسپاري:
بقيه عكسها:
کد:http://www.topfoto.co.uk/gallery/YuriGagarin/default.html