شام اخرداوینچی نیست !!؟
6a7579f7-7ce0-4637-9708-fc973b35046a.jpg
پیرمردهای مراکشی ـ جدا زیباست
وگم شده درزمان :
گم شده درزمان.jpg
(درمیان جنگل های هزارساله ماداگاسکار)
شام اخرداوینچی نیست !!؟
6a7579f7-7ce0-4637-9708-fc973b35046a.jpg
پیرمردهای مراکشی ـ جدا زیباست
وگم شده درزمان :
گم شده درزمان.jpg
(درمیان جنگل های هزارساله ماداگاسکار)
پ.ن: عکسهایی که اینجا قرار میدیم باید از بین عکس های روز و تاریخ جدید باشه یا خیر ؟
با دیدن چند پست آخر این شبه برای من ایجاد شد چون بیشتر عکسها عکس روز و ... هستن
بعضی از عکسها رو آخه هر بار که بشینی نگاه کنی بهترین هستن !
هادی . م
عالی
800x700.jpg
هادی . م
این عکس تک شات هستش یا ؟؟؟؟
800x700.jpg[/QUOTE]
شهرام خانی
ج.ابراهیمی
هیچ چیزی در این عکس دیده نمیشه که ازش بشه این برداشت رو کرد که این عکس تک شات نیست. منظورم اینه که با یک شات هم میشده چنین عکسی گرفت.[/QUOTE]
ممنون از جوابتون.
با سرعت 4/1 در داخل قطار میشه همچین عکسی رو انداخت .چون بچه خوبی فریز شده
شهرام خانی
یک مساله مهم در این عکس سرعت دوربین نیست . بلکه سرعت سوژه است . در قطارهای سریع السیر ، به خاطر سرعت بالای حرکت سوژه ( درختان و فضای پشت پنجره ) و در تقابل با ایستادگی و سکون سوژه داخل ( کودک ) ایجاد چنین افکتی خیلی مشکل نیست .
و لازم نیست که سرعت شاتر رو پایین بیاوریم .
آخه در این سایز اصلا نمیشه فهمید سوژه چقدر فریز شده. البته اگر حرکت قطار کاملا یکنواخت باشه و عکاس هم از لنز واید با لرزشگیر استفاده کرده باشه یا به یه طریقی دوربین رو نسبت به قطار ثابت کرده باشه اونوقت ممکنه حتی در ویو ۱۰۰٪ هم عکس شارپنس خوبی داشته باشه. البته منکر این نیستم که ممکنه عکس حاصل چند شات یا ویرایش نرم افزاری بوده باشه اما حرفم اینه که اگر هم نباشه, خیلی عجیب نیست.ممنون از جوابتون.
با سرعت 4/1 در داخل قطار میشه همچین عکسی رو انداخت .چون بچه خوبی فریز شده]
اصلا بحث این نیست که گرفتن این عکس به ظاهر کاری داره یا نداره. حرف در مورد اینکه این عکس خوبی هست یا نیست و اگر خوبه چرا خوبه هم نیست. سوال این بود که آیا میشه با یه تک عکس به چنین جلوه تصویری رسید. منم عرض کردم که به نظر من میشه.گرفتن خیلی از عکسها به ظاهر کاری نداره . هنرمندی عکاس اینه که از تمام المانهای موجود در عکس (از لبه پنجره قطار گرته تا افکتی که در پشت پنجره دیده میشه) استفاده کرده تا نگاه ببینده رو به طرف بچه که سوژه اصلیه جلب کنه .
ویرایش توسط jebrahim : Sunday 26 August 2012 در ساعت 18:45
ج.ابراهیمی