قطعاً «در مقابلِ فوجی یاما» است.
انسان واقعاً حظ میکنه اینجا! حساسیتها بالاست ماشاءالله
.
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
اگزيف عكسCamera Maker: Canon
Camera Model: Canon EOS 60D
Lens: EF100mm f/2.8L Macro IS USM
Image Date: 2012-04-30 23:08:50 +0000
Focal Length: 100mm
Focus Distance: 0.33m
Aperture: f/16.0
Exposure Time: 0.0063 s (1/160)
ISO equiv: 100
Exposure Bias: none
Metering Mode: Matrix
Exposure: Manual
Exposure Mode: Manual
White Balance: Manual
Flash Fired: Yes (Auto, return light detected)
Orientation: Normal
Color Space: sRGB
GPS Coordinate: undefined, undefined
Photographer: Danniel Partogi
Copyright: @2012 Pontianak
Software: Adobe Photoshop CS5 Windows
مهدی روجایی
البته از بحث این تاپیک خارج است اما راههای زیادی وجود دارد که میتوان با لنز ماکرو به چنین بزرگنمایی رسید و اگزیف هم داشته باشیم یکی از راهها معکوس کردن یک لنز روی لنز ماکرو است یکی دیگر استفاده کردن از فیلترهای عالی کلوزآپ مثل ریناکس روی لنز ماکرو است
در این موارد اگزیف عکس همان اگزیف معمولی است و بزرگنمایی عالی حاصل میشود
سلامدوستان فکر می کنید با لنز ماکرو 100 میلیمتر چطور می شود به این بزرگنمایی رسید؟
امیرجان این سوسک شاخک بلند بزرگ است گونه هایی از آن را می توان در شمال ایران روی درختهای پرخزه پیدا کرد اندازه تقریبی حدود پنج سانتیمتر یا همین حدود است که به راحتی و با دقت می توان توسط لنز های ماکرو مثل 100 میلیمتر چنین عکسی از آن گرفت
نوعی از آن با نام عمومی titan beetle را در اینترنت جستجو کنید که بسیار بزرگ است تا متوجه جثه آنها شوید.
ممنون از جناب mahdi_911turbo بابت اگزیف
سپاس
ویرایش توسط Madjidm : Wednesday 1 August 2012 در ساعت 10:48
سلام
شايد من در مورد عكس دوم اشتباه كرده باشم. ممكن است دماوند از زواياي ديگر (مثلا از شمال يا جنوب) با آنچه ما از ديد غرب از تهران مي بينيم متفاوت باشد. عكس دوم در خبر صعود و نصب پرچم شركت مارگارين (!) آمده است كه البته باز شك دارم عكس را آن گروه گرفته باشد چون براي صعود به اين قله لازم نيست به مكان مرتفعي كه اين عكس از آنجا گرفته شده رفت. احتمالا آن سايت هم براي تزئين مقاله اش عكس را از جاي ديگري آورده باشد:
http://www.margarine-co.com/en/?p=37
فرهاد حسيني
عکس اول دماوند نیست. دماوند از روی یخچالهایش از هر چهار جبهه کاملا قابل شناسایی است. این قله یخچالی ندارد. اگر آن ابر روی قله نبود با اطمینان بیشتری نام قله را عرض می کردم اما فکر می کنم آرارات کوچک یا فوجی یاما باشد.
اما عکس دوم از روی قله دماوند گرفته شده. آن سنگهای زیر پای فرد پرچم به دست، سنگهای گوگردی روی قله است. روی قله و دهانه آن، تخته سنگهایی حداکثر به ارتفاع دو متر هست که گاهی روی آن می روند برای عکاسی!
مجموعه عکس های دان چونگ از المپیک 2012 لندن با استفاده از گوشی همراه
مهدی روجایی