شايد بد نباشه يه مثال بزنم. در مثل هم كه مناقشه نيست انشاءا...
آقا بابك فرض كنيد من و شما (به دليل اينكه من و شما نظرات مشتركي داريم ميگم:*"من و شما" چون مي ترسم اگر كسي ديگري رو بگم باز منو متهم كنند)
با هم هستيم و از موضوع مشخص و يك زاويه عكسي مي گيريم. كه از قضا اون عكس يا اون سوژه بسيار بكر و زيباست طوري كه يقينا عكسي خواهد شد كه در محافل عكاسي سر و صدا كند. اگر من عكسي بگيرم كه مثلا با دياف بسته باشه و عمق ميدان زيادي ايجاد كنه طوري كه عوامل ديگر سوژه اصلي رو تحت الشعاع قرار دهد، كادر باز و نامناسبي هم انتخاب كنم بعد از گرفتن عكس نور و رنگ و كنتراست مناسبي هم نداشته باشه (عمدا موقعيت خيلي ساده اي رو فرض مي كنم) اما شما با تجربه و هنري كه داريد و از تواناييهاي دوربين و نقاط ضعفش به خوبي آشنا هستيد، نور و رو هم به خوبي مي شناسيد، از همون سوژه عكس مي گيريد. شايد مختصر پروسسي هم روي عكس انجام دهيد، ولي عكس خام شما هم بسيار زيبا و صحيح و داراي بيشترين تاثير و به بهترين نحوي پيام شما رو به بيننده منتقل كند.
حالا من يك روز وقت بگذارم اولا با تركيب چند تا عكس يا راههاي ديگري كه وجود داره عمق ميدان عكسم درست كنم. طوري كه مثل عكس شما پشت سوژه كاملا بلور بشه ( كه با فتوشاپ اصلا كاري نداره)* كادر رو كه هم تركيب بندي درستي نداره هم عناصر زايد داخلش هست با crop به بهترين كادر (مانند كادر شما) تبديل كنم. نور و كنتراست عكس رو هم طوري تنظيم كنم كه با رنگهاي زيبا و كنتراست مناسب عكس شما برابري كنه.
خلاصه بعد از چاپ عكس من با كلي پروسس با عكس شما هيج فرقي نكنه و هر دوي اين عكسها هم در محافل عكاسي مثل توپ سر و صدا كنه (داريم فرض مي كنيم ديگه ، اشكالي كه نداره؟)
آيا واقعا عكس من و شما يك ارزش داره؟