سلام.....
خیلی وقت بود قصد ایجاد این تاپیک رو داشتم ....
دوستان در این تاپیک که امیدوارم فعال باشه ، تشریف بیارید و با نمونه عکس هایی که قرار میدهید توضیح دهید که چقدر زمان صرف گرفتن این شات کرده اید و چقدر ( قبل از آن چند صدم ثانیه) برای این شات تصیمیم گیری کرده و پشت ان شات چقدر فکر بوده و اینکه آیا با اولین دید و نگاه توانسته اید ان شات رو بزنید و یا اینکه تغییری در چیدمان اجزا داشتید ، نور پردازی هایی که اعمال کرده اید و در کل تجربه ی خودتون در باره ی یک شات که میزنید رو بیان کنید .
بنده به نظرم برای هر شات بسیار فکر میکنم و زیاد عجله به خرج نمیدهم ، روزی با یکی از دوستان برای عکاسی بیرون رفته بودیم ، بنده و ایشان در حال عکاسی بودیم که دیدم ایشان مموری 2 گیگ خود را پر کرده اند و بنده هنوز شاید 20 شات گرفته بودم ، این دوست عکاس خوبی است و عکس های خوبی از او دیده ام ، بعد پرسیدم که چطور به این زودی ، ایشان فرمود زود نیست تو خیلی کند هستی !!!!!! بعد عکس ها را با هم مقایسه کردیم تعدادی عکس از میان عکس ها انتخاب کرده بود و با عکس های من بسیار شبیه بود و تقریبا در یک رده .
حالا سوال آیا ما مدام در حال چکاندن شاتر باشیم بهتر است یا اینکه کمتر شاتر را به صدا دربیاوریم ؟
دوستان عکس هایی قرار داده و بحث کنند تا بنده و دیگران استفاده کنیم.....