کجا بودی پوریا؟ کم کم فروم داشت تعطیل می شد اگر نمی اومدی... شنیدیم کامپیوترت را دزدیده اند؟ درست است یا شایعه بود؟ به هر حال امیدوارم مشکلی نبوده باشد و خیر باشد.
کجا بودی پوریا؟ کم کم فروم داشت تعطیل می شد اگر نمی اومدی... شنیدیم کامپیوترت را دزدیده اند؟ درست است یا شایعه بود؟ به هر حال امیدوارم مشکلی نبوده باشد و خیر باشد.
درسته درسته ولي فايده اي هم نداشت چون قبلش CPU و رم پريده (سوخته بود) بود الانم يه سيستم جديد خريدم خوب خيلي از اون قبليه بهتره و سريعتره....نوشته اصلی توسط Forum Manager
نوش جون دزده چون يه قرون هم براش پول نميدن (: مانيتور نبرده بود و اونو فروختم و اونم فقط مادربردش بدرد ميخورد و سي رام که فکر نکنم بيشتر از 60 هردوش رو هم براش تمومشه.
مبارک باشهنوشته اصلی توسط Pooriya_Online
محسن مظهری
نوشته اصلی توسط Nader Kohansal
نادر جان من که حیف میدونم که حتی 100 تومن به دوربین نقره ای بدم.
دیگه دنبالش نمیگردم!!!
منتظر fz30 میمونم....
البته با بدنه مشکی ...اونم مشکی خالص!!
پوريا جان خوش آمدي، واقعا دلمون برات تنگ شده بود. اميدوارم همه مشكلات حل شده باشد.
پیشتاز عزیز، منم مثل شما اول رنگ مشکی رو می پسندیدم، ولی بعدا به نقره ای عادت کردم. الان فکر می کنم نقره ای خیلی قشنگتره!!!!!نوشته اصلی توسط pishtaz_co
...............................................
خوش برگشتی پوریا. فکر کردیم رفتی پیش اون یکی پوریا ( ویشتاسب رو میگم) !
دوست عزیز سلامنوشته اصلی توسط pishtaz_co
من هم مشکل شما رو دارم وعاشق دوربین مشکی هستم
هفته پیش با یکی از نمایند گان پانا تو ایران صحبت می کردم و اونا میگفتن سیاست پانا تو خاورمیانه روی رنگ نقره ای متمرکز شده چون عربهای بد سلیقه رنگ مشکی رو دوست ندارن.
من معتقدم یه میل هم به شرکت پانا بزنیم و هم به نمایندگی توی ایران و ازشون بخوایم که در خصوص دوربین های عکاسی لااقل از دو رنگ تو بازار ایران وارد کنن و اگه امکان داشته باشه این میل رو تو فوریوم بزاریم و امضا هم بگیریم و تو میلمون بهش لینک بدیم یا حتی ای میل رو از طرف سایت عکاسی بفرستیم من خودم حاضرم متن اونو آماده کنم (قابل توجه مدیریت محترم فوریوم)
بد نیست چند نمونه از عکس های FZ30 رو ببینید:
http://www.dcresource.com/reviews/pa.../gallery.shtml
یکی از اولین ری ویو ها در مورد FZ30 در آدرس زیر درج شده است:
http://www.dcresource.com/reviews/pa...ew/index.shtml
ضاهرا بزرگ ترین ایراد این دوربین، مانند اجداد آن، نویز بیش از حد (بیشتر از 8 مگاپیکسلی های دیگر) به خصوص در ایزوهای بالاست. به نظر می رسد به دلیل اندازه کوچک سنسور، پاناسونیک هنوز نتوانسته راه حل مناسبی برای این معضل پیدا کند.
ج : مورد خيلي جالب (و احتمالاٌ بينظير در اين رده) آن است كه زوم اپتيكال 12X براي رزولولوشن 8 مگاپيكسل است. زوم اپتيكال اين دوربين متغير است، يعني براي رزولوشن 5 مگاپيكسل 15X و براي رزولوشنهاي 3 مگاپيكسل و پايينتر حدود 19X است.نوشته اصلی توسط Forum Manager