من هم چند وقت پیش شدید سونی ار ایکس 10 رو تحسین میکردم که کیفیت و زوم و اپشن ها بیشتر و..کنارهم اورده خودشم با لنز2.8 و از وقتی این پاناسونیک اومده به اینم هی دقت و توجه دارم.همون مزایایا قبل با زوم وفیلمبرداری بهتر وهمچنان سنسور 1 ااینچی./جالبه دگمه DFP نمایش عمق میدان هم داره نمیدونم سونی داره یانه!!(من با نیکون 3200بخاطر نداشتنش حال نمیکردم چون بدنه قبلم حرفه ای تر بود و اخر رفتم سراغ7100) تو برسیی عکس های دی پریوی هم از لحاظ ثبت جزیات بنظرم هردو خوبن و درموارادی سونی بهتر بنظرم اومد و گاها پاناسونیک اما انصاقا نزذیکن به هم البته من تا200مم رو قضواوت کرذم چون سونی بقیه شو نداشت .کاش که تا اخرای تله ش هم کیفیت خوبی میذه.اگه رفتار نویزی خخوبی هم داشته باشه وهمچنین اون قیمت منصفانش حدا وسوسه انگیزه واگه سازنده ها اینجور به اس ال ار لایک ها توجه کنن ممکنه جو چندسال پیش که اس ال از گزون بود و اس ال ار لایک ها بنظر اتخاب های هوشمنانه می اومدن خاهد شذ که البته بعدش با نیکون دی 50 و... باغث شد اس ال ارها قابل دسترسی بشن
چه معلوم شاید با شرایط بازارو استفاده مردم شاید الانم وقتشه واسه استفاده مردم عادی هم بخاطر هزینه لنز های خوب وحتی چون میره که هی ارگونومی دسترسی سریع و ساده هم تو همه چیز ملاک بشه و داشتن رنج زوم بیشتر رو لنز با سنسور خوب و نیاز نبودن به صرف زمان واسه تعویض لنز یا حمل یا لکه سنسور یا.....کم کم این رده بازار هم رشد خوبی کنه که باز واسه مصرف کننده هم خوب باشه