کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
آقا من هم اين مشكل انتخاب رو داشتم - يك سايت مي گفت خوبه يكي ميگفت مشكل داره - رفتم فروشگاه چند دقيقه با sx10 - h50 - fz28 - p80 وررفتم يه چندتايي عكس گرفتم آخرش از fz خوشم آمد گرفتم .
اگه واقعا مسئله نويز و كراپ 100 برات خيلي مهمه برو سراغ slr
البته مزاياي اينها رو هم در نظر بگير :
روزم بالا بدون تعويض لنز - وزن كم - قابليت فيلم برداري ...
ویرایش توسط alavi750@gmail.com : Sunday 1 March 2009 در ساعت 16:36
Panasonic Lumix DMC-FZ28
آخ شرمنده یادم رفت لینکشو بذارم
اینجا
http://gmchappell.smugmug.com/galler...57535258_KuPTi
جناب علوی شما یه لطفی کن این دوربین رو دارید یه بررسی انجام بدید که آیا واقعا اینطوریه عکساش؟
پ.ن: چرا این سایت همه چیش بر عکسه!؟
من كه از ابتدا گفتم توي كراپ 100 نويز داره ( زياد راضي نيستم ) البته متذكر ميشم من با دوربيه هاي ديجيتال زياد كار نكردم . و تو اين زمينه آماتورم:biggrin:
توي حالت وايد قابل تحمل تره - تله ماكرو هم تقريبا خيلي خوبه - ولي روي تله زياد نه:(
البته با سه پايه امتحان نكردم .
Panasonic Lumix DMC-FZ28
سلام دوست عزيز
شما سراغ هر دوربيني در اين رده برويد تفاوت چنداني در خروجي آنها نمي يابيد. تازه اين دوربين در هم رده هاي خود يكي از بهترين ها تشخيص داده شده.لينكي شما قرار داديد عكس ها يش (در سايز اصلي)بر روي مانيتور خيلي هم وحشتناك به نظر نمي رسد و آن مقدار نويز هم با نر افزار قابل اصلاح است(اگر در سايز 100درصد مشاهده مي كنيد)
در هر صورت بنده از خروجي اين دوربين رضايت كامل را دارم نميدانم شايد دليل بر بي تجربگي است يا اينكه خيلي قانع هستم
حمید رضا مهجوری
Lumix DMC-FZ28 + EOS 50D + EFS 10-18 STM +EF100mm macro 2.8
سلام
fz28 در حالت hd با يه بار شارژ چقدر فيلم ميگيره ؟