سلام.در مورد هندلینگ و کاربری راحت دوربین- بین canon sx10 و panasonic fz28 کدام یک بهتر است؟از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه؟
سلام.در مورد هندلینگ و کاربری راحت دوربین- بین canon sx10 و panasonic fz28 کدام یک بهتر است؟از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه؟
چرا خيلي زياد است. براي ISO 400 خيلي زياد است. پاناسونيك از قديم تنها نقطه ضعفش همين نويز بالا بوده است. البته اين رو هم اضافه كنم كه بقيه ي SLR Like ها هم خيلي تفاوت آنچناني ندارند. مثلا فكر كنم فوجي هم كه خيلي به كم نويزي معروف است در چنين عكسي در Iso 800 چنين نتيجه اي بدهد. يعني حد اكثر يك استاپ بهتر است ( كه البته گاهي اوقات همين يك استاپ يعني نجات عكاس).
ولي روي هم رفته نگران نباشيد اين مقدار نويز با يك نويز ريداكشن ساده در نرم افزار قابل حل است
فرهاد حسيني
سلام
ضمن تشکر از توضیحات جناب فرهاد بنده با برنامه Noiseware_4.1.1.0_Professional که به صورت پلاگین برای فوتوشاپ است نویز تصاو یر زیر را را بهبود بخشیدم.این پلاگین تنظیمات گسترده ای دارد شما اگر مایل به استفاده از آن هستید از این قسمت می توانید آن را دریافت کنید.
کد:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3567&highlight=Noiseware
حمید رضا مهجوری
Lumix DMC-FZ28 + EOS 50D + EFS 10-18 STM +EF100mm macro 2.8
آقا ضمن تشکر از توضیحات - متاسفانه من از لینکهایی که داخل سایت معرفی کردید نتواشتم دانلود کنم - آیا این پلاگین ها داخل سایت آپلود نشده که بتوان راحتتر دانلود کرد . :confused:
آقا خیلی مخلصیم - حتما دوباره چک می کنم . اما فکر می کنم در مورد نویز یا من خودم مشکل دارم یا دوربینم - حتی توی نور روز وقتی یک کراپ 100 از عگس می گیرم احساس می کنم نویزش بالاس جالبه وقتی با فلاس کار میکنم تقریبا عالیه . حالا نمونه عکسو می فرستم بروم یه کافی نت !
البته تو حالت ماکرو تقریبا خوبه ولی با Landscape یجورایی فاجعه س .
عرض تبریک به دوستان بابت خریدشون...
یک سوال ، این دوربین قابلیت اتصال فیلتر رو داره یا نه؟
ممنون.
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400