سلام
1- من با توجه به نيازم (عكاسي از طبيعت، آثار باستاني و خانوادگي) و با علم به نويزي كه دوستان در اين سايت ميگفتند اين دوربين داره، تا همين چند روز پيش در خريد اين دوربين مصمم بودم و فقط منتظر بودم تا رنگ مشكي اش در بازار توزيع بشه (گويا آخرين بار شركت فقط سيلور توزيع كرده بود) اما با ديدن نيكون p90 و برخي ويژگيها از جمله برطرف كردن قرمزي چشم در دوربين دودل شدم. آيا كسي از دوستان هست كه از مقايسه اين دو دوربين اطلاع خاصي داشته باشه؟
2- سوال دوم من در مورد چرايي تفاوت قيمت در نمايندگيهاي پاناسونيكه؛ در جمهوري من fz28 را در يك نمايندگي با قيمت 395 و در نمايندگي بزرگتري با قيمت 420 ديدم! به نظر كه هر دو نمايندگي معتبر بودند. اما من را كه در خريد دوربين حرفه اي نيستم به شك انداختند. كسي از دوستان ميتونه منو راجع به اين نكته راهنماي كنه؟
سپاسگزارم
فکر نکنم چیز عجیبی باشد. بهرحال یک فروشگاه مثلا بر خیابان اصلی است، دو نبش است یا بزرگ است. به همین علت مراجعه بیشتر و مشتری بیشتری دارد. در این صورت قیمت بالاتری میدهد. یک فروشگاه هم ته طبقه دوم یک پاساژ است به همین علت سرقفلی کمتری دارد و مالیات هم کمتر می دهد. این فروشگاه می تواند قیمت کمتری هم بدهد.
[QUOTE=s1o2m3;117689]سلام
1- من با توجه به نيازم (عكاسي از طبيعت، آثار باستاني و خانوادگي) و با علم به نويزي كه دوستان در اين سايت ميگفتند اين دوربين داره، تا همين چند روز پيش در خريد اين دوربين مصمم بودم و فقط منتظر بودم تا رنگ مشكي اش در بازار توزيع بشه (گويا آخرين بار شركت فقط سيلور توزيع كرده بود) اما با ديدن نيكون p90 و برخي ويژگيها از جمله برطرف كردن قرمزي چشم در دوربين دودل شدم. آيا كسي از دوستان هست كه از مقايسه اين دو دوربين اطلاع خاصي داشته باشه؟
سلام مجدد
آيا كسي اطلاع داره كه از كجا ميتونم يك fz28 مشكي رنگ تهيه كنم؟ الان يكي دوماهي ميشه كه فقط سيلور تو بازار يافت ميشه...
با تشکر از راهنمایی های دوستان ، من هم دیروز برای خواهرم خریدم از جمهوری ، سیلور و با ی رم 2 گیگ و کیف 400 تومان ( LX3 میخواستم که نیست تازه این هم فکر کنم آخرین fz28 تو بازار بود که من گرفتم ) ...
از قدرت فلاش و واید بودنش خیلی خوشم اومد منتها 2 مشکل هست اگه دوستان میدونن راهنمایی کنن ...
1- کیفی که باهاش گرفتم خیلی خیلی کوچیکه طوری که با درپوش لنز ، دوربین تو کیف به سختی جا میشه ( بدون درپوش راحت جا میشه ) ... نکنه کیف استانداردش رو نداده ؟ ... مدل کیف DMC-CHFZ8 هست .
2-مد auto off داره ؟ چون هر چی گشتم پیدا نکردم و هر چی هم واستادم خاموش نشد و لنز هم تو نرفت که درپوش رو بزارم ...
3-از کارکرد و چگونگی استفاده ازش چیزی سر در نیاوردم ...
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
سلام
1- کیفهای اصلی این مدل DMW-CZS7 Soft case و DMW-CZ18 Camera Bag هستند.
یادمه مدتها پیش برای یکی از دوستانم FZ18 گرفتم و آنهم به سختی در کیفش جا میشد، فروشنده گفت این کیف همان کیف FZ8 است،ولی شرکت توزیع کننده همین را در اختیارمام گذاشته؛ احتمالا" هنوز هم دارند از ذخایر آن کیف استفاده میکنند.
2 و 3 - دفترچه راهنمای دوربین را حداقل یکبار بخوانید.
:)
ممنون آقاي قديري بابت توضيحتون
منم اين دوربين رو تازه خريدم و با کيفش مشکل دارم ولي کيف دلخواهم رو پيدا نکردم
ميشه بگيد توي مشهد از کجا ميشه پيدا کرد(+قيمت)؟
دوربين رو از فتومسعودي توي خ پاسداران روبروي هتل باختر خريدم! و کيف هم روش بود (همين کيف آبي رنگ).
و اينکه فيلترهاي « پلاريزه» و «يو وي» واسه اين دوربين رو از کجا ميشه تهيه کرد و حدود قيمتش چقدره؟
و همينطور لنز تله کانورتور+ قيمتش و لنز وايد + قيمت؟
ممنون
سلام
من هم وقتی این دوربین را خریدم باهمین مشکل مواجه شدم. در حا حاضر یک مدل از کیف های CASE LOGIC را به قیمت 29 هزار تومان برای این دوربین خریدم که خیلی از آن راضی هستم. قسمت کف این کیف که از پوششی محکم و مقام در برابر ضربه ساخته شده. تقریبا تمام وسایل همراه از جمله از هود لنز , شارژر و کابها در این کیف جا می شود.کیف فابریک این دوربین هم بنظر خوب است باید ببینید نمایندگی ها با چه قیمتی این کیف را عرضه می کنند.
کد:http://www.daydeal.com/product.php?productid=16242&cat=2322
ویرایش توسط unforgiven : Saturday 13 June 2009 در ساعت 03:01
حمید رضا مهجوری
Lumix DMC-FZ28 + EOS 50D + EFS 10-18 STM +EF100mm macro 2.8