در ریویو خود شرکت پنتاکس نوشته بود در ساخت دوربین های K-5 , K-01 , K-20 از یک نوع سنسور استفاده شده و ساخت شرکت سونی هستند.
در مورد D5100 , D7000 نیز سنسور ساخت شرکت سونی است.
امتیازی که DXO به این سری از دوربینها داده بسیار بهم نزدیک است.با سلام و اجازه از اساتید سایت:سنسور K20D ساخت سامسونگ بود .
بر اساس ریویو های موجود خروجی که پنتاکس از سنسور سونی مشترک با نیکون گرفته است بهتر است.
در مورد سنسور دوربین هاباید عرض کنم که هر شرکت با سافتاده از نرم افزار های طراحی قطعه (که مورد نظر اینجا سنسور دوربین می باشد) مدار های سنسور را طراجی کرده و بعد از طراحی این مدل کد شده و به شرکت سازنده ارسال می گردد.
چون همه ی شرکت ها سخت افزار و وسایل و یا حتی تکنولوژی ساخت کارخانه و خط تولید را ندارند ، طرح های قطعه و مدار آن را بصورت کد شده به شرکت های دیگر (مانند سونی ، سامسونگ ، اینتل و ...) می دهند و آن شرکت های آن طرح کد شده را به رایانه می دهند و رایانه نیز با استفاده با ارتباط با خط تولید قطعه مورد نظر را تولید می کند.
که ابتدا نمونه اولیه آن با هزینه بسیار تولید شده و پس از بررسی ها و تایید به تولید انبوه می رسد.
(البته طرح مدار قبل از تحویل به شرکت ثبت اختراع هم می شود!)
برای همین است که سنسور های تولید شده برای شرکت های مختلف که توسط یک شرکت تولید شده با هم تفاوت دارد.
موفق باشید.
من نمونه عکسای این هیولا رو با nikon D7000 و canon 7D توی سایت زیر مقایسه کردم نتیجشو نمیگم دوس دارم خودتون برید مقایسه کنید بعد عادلانه قضاوت کنید.
http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
در مورد سنسور دوربین آیا منبعی هم برای این حرف دارید؟ نظر شخصی من اینه که سنسور ها کاملا یکسان هستند. طراحی سنسور هم تکنولوژی خاص خودش را دارد.با سلام و اجازه از اساتید سایت:
در مورد سنسور دوربین هاباید عرض کنم که هر شرکت با سافتاده از نرم افزار های طراحی قطعه (که مورد نظر اینجا سنسور دوربین می باشد) مدار های سنسور را طراجی کرده و بعد از طراحی این مدل کد شده و به شرکت سازنده ارسال می گردد.
چون همه ی شرکت ها سخت افزار و وسایل و یا حتی تکنولوژی ساخت کارخانه و خط تولید را ندارند ، طرح های قطعه و مدار آن را بصورت کد شده به شرکت های دیگر (مانند سونی ، سامسونگ ، اینتل و ...) می دهند و آن شرکت های آن طرح کد شده را به رایانه می دهند و رایانه نیز با استفاده با ارتباط با خط تولید قطعه مورد نظر را تولید می کند.
که ابتدا نمونه اولیه آن با هزینه بسیار تولید شده و پس از بررسی ها و تایید به تولید انبوه می رسد.
(البته طرح مدار قبل از تحویل به شرکت ثبت اختراع هم می شود!)
برای همین است که سنسور های تولید شده برای شرکت های مختلف که توسط یک شرکت تولید شده با هم تفاوت دارد.
اگر صحبت شما رو بپذیریم پس نیکون . . . (برای برخی دوستان دردناکه ادامه نمی دم)
K-30 رسید دستم !!!
فعلا دارم بررسیش میکنم. 1 ساعته باهاش کار کردم. فردا پس فردا یه mini review میزارم.
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
مبارک باشه اگه تونستی نمونه عکسش رو با یه دوربین دیگه مقایسه کن تو کراپ 100درصد تو تایپیک بذار.
یه وقت برای تست سیلینگ زیر شیر آب نذاریش
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
طبق مقایسه Nikon D7000 vs Pentax K-30 - Our Analysis جالبه که در مقایسه با d7000 ..دارای hdr , image stabilization هست ولی تعداد نقاط فوکوس کم و عمر باتری خیلی کمتر هست
چه قدر خوب که پنتاکس این دوربین رو ساخت و ما از شر مقایسه D7000 و K5 صرفا به خاطر تشابه سنسور راحت شدیم! بسیار عالیطبق مقایسه Nikon D7000 vs Pentax K-30 - Our Analysis جالبه که در مقایسه با d7000 ..دارای hdr , image stabilization هست ولی تعداد نقاط فوکوس کم و عمر باتری خیلی کمتر هست
جناب میلانی قسمت این دوربین چقدر هستش؟
پیدا کردن لنز برای پنتاکس سخت نیست؟
مثلاً لنزهای ماکرو و تله و ... ؟
واقعا من هنوز وقت نکردم عکس درست حسابی بگیرم.
ولی یه چیز جالب!
خود دوربین و باطری هولدر فیلیپینیه! لنز (18-55) ویتنامیه! کابل ها باطری و شارژر چینیه! hot shoe cover ژاپنیه!
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com