نوشته اصلی توسط
RezaRad
قصد ادامه بحث رو ندارم...وقتش رو هم ندارم...این توضیحاتی رو هم که میدم بابت لحنِ بی دلیل متخاصم شماست
اگر قصد ادامه بحث رو نداشتید، نمی بایستی جواب میدادید.
نوشته اصلی توسط
RezaRad
اندازه تمام سنسورهای APS-C همینقدره. محدوده آی اس او K-5 به قدری بالاست که فکر میکنم فقط دو سه دوربین (که اگر اشتباه نکنم فول فریم هم هستند) این رنج رو پوشش میدن. البته اینکه محدوده بالا داره، لزوما دلیل بر این نیست که تا اون انتها نویز نداره. جهت اطلاع یکی از مهمترین فاکتورهای یک دوربین توانائی فوکوس خوب (به ویژه برای سوژه های متحرک) هست که در این مورد بهبود یافته. این لینکی هم که لطف کردید گذاشتید رو خودتون با دقت تر ببینید. ردیف سوم نوشته REVIEW و در مقابل اون برای K-5 نمره 83 درصد رو گذاشته ولی برای K-5 II هنوز نمره ای نگذاشته. صرف مشخصات اسمی معیار مقایسه نیست. نکته دیگه اینکه شما میتونید پردازشگرتون رو هم عوض نکنید، ولی الگوریتم های نرم افزاریتون رو بهینه کنید تا بتونید از همون پردازشگر بهتر استفاده کنید. پس باید صبر کرد و این دوربین رو در عمل دید. بخشی از تفکرات شما در زمان معرفی K-5 هم وجود داشت. اون دو تا هم انقدر شبیه بودند که توی ریویوی سایت DPreview درباره K-5 همون خط اول و با رنگ سبز نوشته:
In terms of operation and design the new K5 is all but identical to the K-7. For this reason, to gain a '360' view of the K-5's body design and operation
we therefore recommend you not only read this review, but also the relevant sections in our full review of the Pentax K-7
علیرغم تمام شباهت ها، نهایتا K-5 اولین دوربینی شد (حداقل تو کلاس APS-C) که از این سایت Gold Award گرفت (اتفاق مشابه توی سایت DxO هم افتاد).
نوشته اصلی توسط
RezaRad
2 من نمیدونم من کی گفتم که این برندها به فکر شما هستند که شما اینطور پریشان به بذله گویی مشغول شدید و سعی در به محک گذاشتن اطلاعات من درمورد مک بوک پرو کردید
حق با شماست
نوشته اصلی توسط
RezaRad
3- درمورد نیکون و کنون هم نظری ندارم ...هرچند مشخصه شما در مورد پنتاکس یه نظرهایی داری
اینطور شده که هر وقت محصولات جدیدی از برندهائی غیر از دو برند کنون و نیکون به بازار میاد، همه تمام نظرات، تصورات و تخیلات و آرزوهاشون رو، عرضه میکنند. چون کسی مصرف کننده نیست و جای خوبی برای بیان نظراته. شما اولین نفر نیستید آخریش هم نیستید. مجددا جهت اطلاع، بنده در حال حاضر نیکون D5000 دارم.
نوشته اصلی توسط
RezaRad
4- علی ایحال قیمت این دو دوربین در حال حاضر یکسانه
قیمت دو دوربین رو در زمان عرضه مقایسه میکنند. نه یکیشون رو در زمان عرضه و دیگری رو دو سال بعد از عرضه.
نوشته اصلی توسط
RezaRad
من هنوز فلسفه تولید چنین دوربینی رو با وجود آمدن سنسورهای جدید و وربینهای سایر رقبا با قابلیتهای بیشتر رو درک نمیکنم
مگه سنسور این دوربین جدید نیست؟ گویا شما منظورتون از سنسور، 16 مگاپیکسله. بعدا هر وقت فرصت کردید، با استناد به سایتی معتبر از هر رقیب یکی از اون دوربینهائی که میگید قابلیتهای بیشتر دارند رو نام ببرید.
نوشته اصلی توسط
RezaRad
انتظار داشتم پنتاکس دوربین بهتری رو به بازار بده ولی مثل اینکه کی 5 اینقدر خوب بوده که نخواستن دستی بهش بزنن...
اینجا هم همون بحث صبر هستش و اینکه از روی مشخصات اسمی نمیشه نتیجه گیری کرد.