دوستان این لنز در مقابل لنز نیکون مشابه چطوره؟
دوستان این لنز در مقابل لنز نیکون مشابه چطوره؟
سلام دوستان
چند ماهیه که من این لنز رو دارم و ازش راضیم.
قبل خرید خیلی نقد و بررسی این لنز رو و مقایسش با 70-300 کانن رو از منابع مختلف خوندم و به این نتیجه رسیدم:
1- در زمینه شارپنس این لنز با نمونه کا ننیش تفاوت کمی داره که در کل میشه گفت لنز تامرون اندکی بهتره.
2-سرعت فوکوس کردن کانن اندکی بهتره. ولی تامرون از تکنولوژی بالاتری در فوکوس استفاده میکنه که باعث میشه شما همیشه (در حالت اتو فوکوس) بتونین فوکوس رو تغییر بدین.(مثل سری L کانن)
3-این لنز نمایشگر فاصله فوکوس داره که کانن نداره.
4-همراه لنز تامرون هود وجود داره ولی برای کانن باید جداگانه خریداری کنین.
5-اگر لنز کانن رو به پایین گرفته بشه فاصله کانونیش تغییر میکنه به خاطر همین موقع حملش باید اون رو با دکمه ای که روش هست تو فوکال 70 قفل کرد. که تامرون این مشکل رو نداره.
در کل تامرون فوکوس بسیار دقیقی داره و کیفیت ساختش هم خوبه و بوکه تمیزی (به نسبت لنز های 70-300 نه لنز های پرایم) ایجاد میکنه و در کل نسبت به قیمت و رقبا لنز شارپیه.
مسلما این لنز رو نمیشه با لنز canon 70-300 is L که قیمتش بیش از 3 برابره مقایسه کرد ولی به نظر من اگه میخواین تا 1.5 هزینه کنین برای یک 70-300 این بهترین انتخابه.
ممنون از اطلاعات جامع تون.
ان شالله مبارکتون باشه فقط نفرمودید ساخت کجاست چون نمونه کاننی ساخت ژاپن هست منم میخوام این لنز رو بخرم ولی قیمت روز رو نمیدونم و در رشت زندگی میکنم برای همین هم نمیتونم برم ناصر خسرو و یا جای دیگه
اگه کسی از قیمت فعلی و از کجا میشه تهیه کرد اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه در خصوص خرید اینترنتی هم اگه کسی تجربه داره دریغ نکنه
ممنون از همه
SONY A7R III, Canon 700D,GoPro Hero 7 Black, Tamron 24-70mm F2.8 & 70-300mm, Samyang Cine 35mm F1.4 & Cine 14mm F2.8, Canon 18-55 STM, Helios 58mm, Jupiter 200mm, Revenon 135mm F2.8
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
با سلام
دوستان کسی تجربه کار با این لنز و داره چند تا سوال خصوصی داشتم ممنون میشم .
چه جالب منم دوربینم Canon 700D هست
و یک هفتست که این لنز رو به قیمت 1460 خریدم منم تا اینجا کاملا راضیم حالا ببینیم در شرایط سخت لنز چطور خودشو نشون میده تا اینجا که لرزشگیر فوق العاده قوی داشت سرعت فکوس هم در نوع خودش بد نیست بدنه مستحکم فقط یکم سنگین و نسبتا هم در موقع فکوس بی صداست
SONY A7R III, Canon 700D,GoPro Hero 7 Black, Tamron 24-70mm F2.8 & 70-300mm, Samyang Cine 35mm F1.4 & Cine 14mm F2.8, Canon 18-55 STM, Helios 58mm, Jupiter 200mm, Revenon 135mm F2.8
دوستانی که سر دلشون از این لنز بهره بردن انشالله اگر قصد آپدبت داشتن ما رو بی خبر نزارن.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام