بررسی این لنز (برای دوربینهای کراپدار)در photozone
Tamron AF 24-70mm f/2.8 SP Di USD VC (Canon EOS) - APS-C Review / Lens Test
بررسی این لنز (برای دوربینهای کراپدار)در photozone
Tamron AF 24-70mm f/2.8 SP Di USD VC (Canon EOS) - APS-C Review / Lens Test
بررسی کامل این لنز توسط سایت lenstip منتشر شد. تست های مربوط به فوکوس و لرزشگیر این سایت برای لنز ها منحصر به فرد هست. این لنز در زمینه دقت و سرعت و بی صدایی فوکوس بسیار خوب عمل کرده است. عملکرد لرزشگیر تمرون 24-70 در تست ها به 3 استاپ می رسد.
البته اپتیک این لنز مثل همه ی لنزهای روی کره زمین کامل نیست؛ جزییاتش را در این لینک مشاهده نمایید:
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
به نظرم لنز خوبی است اما قیمت 1200 تا 1300 دلار برای این لنز مقداری گزنده است. با چند صد دلار بالاتر میشود نیکون و یا کنون را گرفت.
در مقایسه نسخه کانونی با tamron 24-70 در سایت[Review] Tamron 24-70mm 2.8 VC VS Canon 24-70mm | Fstoppers در ۲۴ میلیمتری کانون در وسط و اطراف تصویر شارپتر ودر ۷۰ تامرون شارپتر است
به هر حال این مسئله ای نسبی است. من ترجیح میدم 400 دلار بیشتر بدم نیکون را بگیرم.
من مدتها است که برای ۲۴-۷۰ ورژن ۲ کانن pre order داده بودم تااینکه با بد قولی هایش در زمان ارایه لنز و با مراجعه به فروم های مربوطه دریافتم که بسیاری درخواست های خرید خود را لغو کرده اند و برای خرید این لنز که هزار دلار ارزان تر است اقدام کرده اند.
من راجع به نیکون اطلاعی ندارم...در مورد ۲۴-۷۰ ورژن ۲ هم هنوز بررسی مبسوطی نیست اما در مقایسه های متعددی که با ۲۴-۷۰ فعلی کانن صورت گرفته اکثرا انرا از نظر شارپنس معادل و در مواردی حتی بهتر از کانن می دانند و به علاوه اینکه استابیلایزر کارامدی هم دارد اگرچه ویگنتش بیشتر از کانن است اما کروماتیک abration را بهتر کنترل کرده است...
با این تفاسیر من ان را خریدم.
من ۲۴-۷۰ کانن را برای مقایسه نداشتم اما در مقایسه با ۲۴-۱۰۵ ( که انهم لنز بسیار شارپی است) در همه فواصل کانونی مشترک که من مقایسه کردم با دیافراگم های یکسان این لنز شارپتر بود...اگرچه مقایسه من چشمی و نه علمی بود.
در هر حال به نظر من این لنز (که شاید گرانترین لنز تامرون باشد) غیر از نامش در سایر زمینه ها کاملا قابل رقابت با ۲۴-۷۰ کانن هست
با سپاس
بررسی این لنز توسط DxOMark :
کد:http://www.dxomark.com/index.php/en/Publications/DxOMark-Reviews/Tamron-SP-24-70mm-f-2.8-Di-VC-USD-Nikon-review-An-affordable-fast-standard-zoom-that-comes-out-on-top
instagram.com/amirali.hgni
در کل مثل اینکه لنز خوبی است.
فکر نمیکردم امتیازی بالاتر از 70-24 نیکون کسب کنه:
tamron-2470-nikon-2470.jpg
به نظرم با توجه به اختلاف قیمت و وجود لرزشگیر ارزش فکر کردن رو داره!
البته بر اساس تستهای فتوزون دیستروشن نمونه تامرون در 24مم از نیکون بیشتره.همینطور نمونه تامرون کیفیت ساخت نمونه نیکونی رو نداره که این مورد البته دور از انتظار نبود.
در کل به نظرم اعوجاجش در 24 مم زیاده.بر اساس تستهای فتو زون تنها لنز فول فریمی که در برند کنون و نیکون(لنزهای زومی که از 24مم شروع میشن) اعوجاجی بیشتر از این لنز داره 105-24 کنونه.باقی لنزهایی که از 24مم شروع میشن اعوجاج کمتری دارند.
ویرایش توسط lamagra : Monday 22 April 2013 در ساعت 22:48
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
شب بخیر
کسب نشان طلایی و امتیاز 85 سایت Dpreview برای این لنز ارزشمند.
اپتیک عالی ، وجود سیستم لرزشگیر و قیمت مناسب ، آن را تبدیل به گزینه ای جدی در مقابل رقبای سنتی خود می کند.