اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
کلا بحث داره به بی راهه میره
در مورد مشکل فوکوس و دیافراگم در f های بالا زمانی پیش میاد که حداقل دیافراگم لنز از دیافراگم مورد نیاز جهت اتوفوکوس دوربین بیشتر باشه.
مثلا دوربینی با f/5.6 فوکوس کنه ولی لنز حداقل دیافراگمش f/6.3 باشه
در این حالت مشکل فوکوس پیش میاد. استفاده از تله کانورتور هم دقیقا همین مشکل را ایجاد می کنه.
معمولا اکثر دوربین های تا f/8 رو فوکوس می دن در غیر اینصورت که اکثر لنزهای سوپر زوم مثل 200-18 یا 300-16 و یا 270-18 و حتی لنزهایی مثل 600-150 سیگما مشکل برخواهند خورد!
درود
روی چندتا بدنه دیگه هم تست کردم مشکل همچنان پابرجاست.
متاسفانه نمایندگی تامرون و نیکون هم متوجه مشکل نشدن و گفتن باید با شرکتش مکاتبه کنیم!
دوستان کسی ایده ای نداره؟؟
برای آپدیت نرم افزاری شرکتها دقیقا چیکار میکنن؟
چون من فکر میکنم به احتمال زیاد چنین مشکلی باشه.
متشکرم
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
درود
این لنز متاسفانه Dock برای ارتقا بصورت شخصی نداره و باید با شرکت نمایندگی فروش و احتمالا خدماتش تو ایران تماس بگیرید.
برای بروزرسانی ظاهرات لنز با استفاده از یک رابط سخت افزاری به کامپیوتر وصل می شه و Framware بروز رسانی خواهد شد.
البته اگر نسخه لنز قدیمی باشه.
این هم یک نمونه از مشکل شما که در dpreview گزارش شده
درود بر شما
بله این لینکو دیده بودم.متاسفانه نمایندگی مراجعه کردم و معتقد بودن چنین اپدیتی برای این لنز تا بحال انجام ندادن و در صورتی که بخوام باید لنزو بزارم پیششون تا با شرکت اصلی مکاتبه کنن که البته اون هم بعد از اینکه فهمیدن لنز گارانتی نداره و از دبی خریداری شده کلا منتفی شد.
جالب اینجاست که به تامرون ایمیل زدم و بیشتر از هموطنان تحویلم گرفتن با اظهار تاسف و عذرخواهی فراوان ازم خواستن لنزرو به همراه یک فرم که برای ارسال کرده بودن پر کنم و بفرستم براشون و گفتن اگر لنز باز نشده باشه و آثار ضربدیدگی روش نباشه تعویضش میکنن.
درود بر دوستان
از کجا میشه نقشه داخلی این لنز رو تهیه کرد؟
بیبشتر بخش مکانیکی مد نظرم هستش.برای باز کردنش لازم دارم.
متشکرم
درود
چند وقتی هستش در رابطه با این لنز در حال تحقیق هستم
گویا اکثر این مدل لنز ها مشکل فوکوس دارند
از چند تا از دوستان که این لنز رو داشتند جویا شدم و گفتند که مشکل نرم افزاری هستش و قابل برطرف کردنه اما ندیدم تا حالا کسی نتیجه گرفته باشه از این مسئله
آیا واقعا مشکل از کار افتادن فوکوس این لنز نرم افزاری هستش؟
با تهیه کانکتور های مخصوص این لنز امکان رفع مشکل نرم افزاری این لنز وجود داره؟
اگر با این کار مشکل برطرف میشه چرا شرکت گارانتی کننده دستگاه این وسیله رو نداره و برای رفع مشکل اقدام نمیکنه؟
دوستانی که اطلاع دارند لطفا راهمایی کنند
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram