دوستان دیگه مثل آقای شهبازی روی ۶۱۰ هم تست گرفتن مشکلی نبوده.این مطلب از ریشه غلطه و به این لنز و این بدنه ها اصلا مربوط نمیشه.دیگه الان بیشتر بدنه ها حداقل نقطه مرکزی فوکوسشون تا دیاف ۸ رو ساپورت میکنه و این لنز در ۶۰۰ میلیمتر دیافش ۶.۳ هست.
نکته بعدی این که اول بحث عرض کردم گاهی فوکوس میکنه و گاهی نمیکنه و ضمنا در ۶۰۰ میلیمتر دیاف رو ۲۹ نشون میده به جای ۶.۳ و این گویای یک مشکل نرم افزاری باید باشه.ظاهرا ارتباط نرم افزاری بین بدنه و لنز یک مشکلی داره که با توجه به گزارشات مختلف در فروم های ایرانی و خارجی برای این لنز مشکل شایعی هست.حتی افومار برای نسخه کنون این لنز فراخوان زده که اصلاح نرم افزاری بشن چون روی بعضی بدنه های کنون همین مشکل وجود داره.
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
دوست عزیز عمل فوکوس کردن قبل از بسته شدن دیافراگم صورت میگیره و ربطی نداره که شما چه دیافی تنظیم کردی و فقط به لنز و بازترین حالتش مربوط میشه.پس از فشردن شاتر تا نیمه فوکوس صورت میگیره و بعد از چکاندن کامل شاتر دیاف روی عددی که شما تنظیم کردی بسته میشه.
اگر لنزی بازترین حالت دیافراگمش خیلی بسته باشه و یا از تله کانورتور استفاده بشه به طوری که مثلا بازترین حالت دیاف بشه ۱۱ اونوقت اتوفوکوس دچار مشکل میشه.
موفق باشید
لنز های زومی هم که ديافراگم ثابت ندارند مينيمم ديافراگمشون موقع زوم کردن فرق ميکنه و مثل تله کانورتور عمل ميکنند
يکی از تکنيک هايی که قبلاً استفاده ميشده اين بوده که لنز رو تو حالت وايد ميزاشتن و فکوس ميکردن بعد روی سوژه زوم ميکردن (که بعضی لنز ها با زوم فکوسشون جابجا ميشه و فقط روی لنز های خاصی قابل انجام بوده)
فيلتر های nd هم همين مشکل رو بوجود ميآرند و فقط مربوط به تله کانورتور نميشه
مصطفی جان من هم گفتم شايد از اون باشه واسه همين پرسيدم که آيا قبلاً چنين مشکلی بوده يا نه چون تو يکی از فروم های خارجی خونده بودم سر 500-600 نميتونستن فکوس کنند و يادم نمياد دوربين چی بود
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
مگر شما تله کانورتر دارید ؟!
بله مجید جان، شما درست میفرمایید. اما نکته اینجاست که لنزهای با دیافراگم متغیر عموماً دیافراگمی بالاتر از 5.6 ندارن؛ به عبارتی تقریبا اکثر لنزهای مورد استفاده کمینه دیافراگم زیر 8 دارن و نیز اکثر دوربین ها برای اتوفوکوس مشکلی با این عدد اپرچر ندارن.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام