سلام دوستان
آقا این لنز را از کجا میشود تهیه کرد؟
قیمت آن به تومان چقدر می باشد؟
با سپاس
سلام دوستان
آقا این لنز را از کجا میشود تهیه کرد؟
قیمت آن به تومان چقدر می باشد؟
با سپاس
بنده چون اطلاعی از لنزهای برند کانن به صورت کامل ندارم لذا توصیه ی بنده زیاد قابل استناد نیست! اگر فیلتر میخوره مثل Nikon یش، به نظرم گزینه ی بهتری از این لنز تمرون می تونه باشه. چون این بحث فیلترها هم دردسر خاص خودش رو داره و اینکه جایی تو یکی از ریویوها می خوندم این لنز تمرون عملاً 16-30 هست و اون یک میل اول گویا دقیقاً 15 نیست.
دوستان تامرونی گلم بنده پس از تخقیق فراوان تصمیم گرفتم یه لنز دیگه به لنز تامرون خودم اضافه کنم اونم همین لنز هست فقط سوالم اینه که تو سایت خود تامرون نزده بود دهانه فیلترش چه قدره چون باید فیلتر مربعی استفاده کرد اونجا باید بر اساس دهانه فیلتر خرید و اینکه دوستان برای فیلتر nd برای این لنز چه برندی پیشنهاد میکنن و از بچه هایی که این لنز رو خریدن بگن تا الان تجربشون چی بوده چون من چندین بررسی دیدم تو یوت.....ب که همه از این لنز تعریف کردن به شدت حتی تست ها هم اینو نشون میداد
CANON 5D MARK IV / TAMRON 85MM 1.8 SP VC / TAMRON 15-30MM 2.8 SP VC
GODOX AD600B / NISI ND 1000 150×150 / NISI ND GRAD 0.9 150×70/ LOWEPRO WHISTLER 450
Kupo C stand 40
از نظر انتخاب و خرید این لنز شک نکن لنز خیلی عالی هست و تو این چند ماهی که دارمش خیلی ازش راضی هستم . درباره فیلتر هم باید ببینی چه برندی تو بازار ایران یافت میشه خیلی فکر نمیکنم تنوع داشته باشه تو بازار مخصوصا که سایز 150 باید بگیری
CANON 5D MARK IV / TAMRON 85MM 1.8 SP VC / TAMRON 15-30MM 2.8 SP VC
GODOX AD600B / NISI ND 1000 150×150 / NISI ND GRAD 0.9 150×70/ LOWEPRO WHISTLER 450
Kupo C stand 40
درود
چرا به فکر تهیه Nisi نیستید؟
البته اجازه بدید بحثش تو تاپیک فیلتر ادامه پیدا کنه!
ارادتمند
ویرایش توسط msh2200 : Sunday 1 January 2017 در ساعت 11:43