دوستان کسی از قیمت این لنز تو این روزا خبری نداره(اردیبهشت 94)؟ کی پس قراره وارد بشه... هرچند سنگین و بزرگه اما واس nikon به نظر میرسه بالاخره یه لنز اولتراواید 2.8 خوب ارزون تر از 14-24 و 16-35 پیدا شده باشه.
به هر روی هیچ لنزی کامل نیست باید از خیر یه چیز گذشت یا شارپنس یا قیمت یا وزن یا دیستورشن یا اپرچر و ... ولی واقعاً لنز سیک نعمتیه و لنز سنگین عذاب الیم. من به شخصه هر وقت با 70-200 تمرون که نزدیک 1.5 کیلو وزن داره عکاسی می کنم بعد از مدتی خسته کوتاه خسته میشم و از طرفی با پرام ها عکس می گیرم راحت راحت.
در جدیدترین ریویو از این لنز، نسیم منصورف این لنز رو به طور کامل بررسی کرده و در نتیجه گیری این لنز رو در قیاس با Nikon 14-24 2.8 برنده ی بلامنازع می دونه. با توجه به قیمت، تصویر شارپ تر و لرزشگیر و ...
باید قبول کرد که دیگه فقط اسم نیکون و کانن بهترین نیستن و شرکت های متفرقه هم به بلوغ تولید لنزهای باکیفیت با قیمت های مناسب هستن نمونه هاش لنزهای سری آرت سیگما یا همین لنز تامرون یا لنز 70-24 تامرون که عالیه.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
اضافه می کنم لنز محبوب خودم 70-200 VC رو.
مزیت و تفاوت این لنز نسبت به دو لنز گرانبهای دیگر تمرون اینه که شاخ غول یعنی 14-24 رو شکسته، لنزی که به قول منصورف تابحال همیشه به همه توصیه می کرده و از این به بعد دیگه به راحتی می تونه به جای اون از 15-30 نام ببره. فقط چیزی که نگران کننده به نظر میاد در مورد این لنز وزن بسیار زیادشه 1100 گرم، که واقعاً کار رو دشوار می کنه. به نظر میاد باید برای استفاده از این لنزا به بدن خودمون هم برسیم البته اگر سعادت داشتن این لنز رو داشته باشیم.
لنز خوبیه حیف که قابلیت نصب فیلتر نداره!واین برای کسایی که از فیلتر استفاده میکنن عیب بزرگی محسوب میشه!
بالاخره DXO زحمت کشید و این شاهکار رو تست کرد و نتایجش رو اعلام نمود. همونجوری که انتظار می رفت این لنز با وجود VC تونسته شاخ غول رو بشکنه. در تصویر ذیل مقایسه این لنز رو با لنز هم رده ی خودش در توکینا و Nikon می یبینیم.
Comp_II_scores.jpg
لینک بررسی لنز