من هم یه صحبت کوچولو بکنم در تایید فرمایشات نادر عزیز و با اجازه از اساتید
من خودم شخصاً در حدی نیستم که حتی از تمام option های یه دوربین ساده slr-like هم استفاده کنم چه برسه به اینکه بخوام در مورد دوربین های slr اظهار نظر کنم ، برای یه عکاس آماتور واقعاً دوربین های sony و canon و nikon خیلی فرقی تداره چون نه خیلی بدنه ها توی این رده متفاوته و نه لنز ها مثلاً شما از رنج واید 10 تا تله تقریباً 300 که برای یه آماتور کافیه توی هر سه این برند ها لنزهای خوبی دارید که اختلاف قیمت زیادی ندارند( یادمه داریوش عزیز لنز های معروف canon , nikon رو که مقایسه کرده بود تقریباً توی یه رنج بودن) بعدش هم مگه ما می خواهیم چه کار کنیم ؟
این دوربین ها اینقدر پیشرفته هست که حالا حالاها ما از تمام قابلیت هاش نتونیم استفاده کنیم .
پس توصیه من اینه بدنه ها رو دستت بگیر و تست کن و هرکدوم رو که باهاش حال کردی بگیر.
حالا شاید بپرسید مگه خودت مریض بودی که 400d رو فروختی 30d گرفتی ؟ راستش جوابش اینه که آره مریض بودم :::big grin::: به قول نادر جان
عکاسی برای من یه تفریحه پس اگه باش نتونم حال کنم که خیلی مسخره میشه :biggrin:بعداینكه من خودم با اكثر مسائل احساسی برخورد میكنم یعنی در نهایت به حرف دلم گوش میكنم تا مغزم !