کروماتیک ابریشن
DSC_6303.jpg
و همچنین این دو (متاسفانه عکس اصلی رو یادم رفت بیارم و نشد که دقت بهتری انجام بشه) که یکی از مرکز تصویر و دیگری از گوشه تصویر هستش افت شارپنس رو نشون میده
DSC_6303qq.jpg
مرکز
DSC_6303qqdd.jpg
گوشه
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
درود
دوستان در حال تحقیق روی این لنز هستم که برای تست های آزمایشگاهی به سایت DXO مراجعه کردم
همه جا صحبت از شارپ بودن این لنز بوده اما تو اون سایت نتایج جور دیگه ای بود در قیاس با 18-105 !!!!
دوستانی که تجربه کار با این لنز رو داشتن ممنون میشم تجربیاتشون رو با بنده در میون بزارن
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
اولا توصیه می کنم زیاد به نتایج جداول و عکس های این سایت ها اعتماد نکنید و شخصا لنز رو از جایی قرض (یا کرایه) کنید و خودتان لنز رو ارزیابی کنید.
دوما شما کیفیت تصویر لنز اولتراواید رو با لنز واک اروند مقایسه می کنید؟؟!! میشه مگه؟! حداقل این لنز رو یا رقبای کنون و سامیانگ در فوکال مشابه مقایسه کنید!!!
سوما تجربه کار من با ورژن 1 این لنز که مثبت بود و من کمبودی توی شارپنس احساس نکردم. البته 95 درصد اوقات من این لنز رو در اپرچر 2.8 استفاده می کنم و مطئمنم در اپرچر 5.6 بسیار شارپتر خواهد بود. در هر صورت بهتر است اگر قصد خرید دارید خودتان لنز رو از نزدیک بررسی کنید.
"برای لایک گرفتن اینستاگرام هست. لطفا عکس های بنده را به چالش بکشید."
برای شرکت در کلاس ها و تورهای نجومی در استان تهران با بنده تماس بگیرید.
به نظر منم بهتره لنزهای در یک رنج رو ،در اینجا لنزهای واید رو با هم مقایسه کرد .
اما درمورد لنز من هم 11-16 ورژن 2 رو داشتم برای عکاسی آسمان شب که عالی بود ،برای منظره هم همینطور اما در 11 میل در گوشه های تصویر کشیدگی داشت که البته طبیعی هست.
مثل این تصویر که گذاشتن:
مهدی
به نظر منم بهتره لنزهای در یک رنج رو ،در اینجا لنزهای واید رو با هم مقایسه کرد .
اما درمورد لنز من هم 11-16 ورژن 2 رو داشتم برای عکاسی آسمان شب که عالی بود ،برای منظره هم همینطور اما در 11 میل در گوشه های تصویر کشیدگی داشت که البته طبیعی هست.حقیقتش مقایسه صرفا دو لنز نامبرده شده نبود...بیشتر منظور بر این بود که بنده با رنج 18-105 مشکلی نداشتم اما از خروجی چندان راضی نبودم(از وقتی که با لنزای پرایم کار کردم)سوما تجربه کار من با ورژن 1 این لنز که مثبت بود و من کمبودی توی شارپنس احساس نکردم. البته 95 درصد اوقات من این لنز رو در اپرچر 2.8 استفاده می کنم و مطئمنم در اپرچر 5.6 بسیار شارپتر خواهد بود. در هر صورت بهتر است اگر قصد خرید دارید خودتان لنز رو از نزدیک بررسی کنید.
درود بر شما
البته مسلما لنز پرایم تفاوت زیادی با لنز های زوم دارند
در نتیجه تصمیم گرفتم که برای منظره لنز واید تر تهیه کنم
اول بخاطر دیستروشن این لنز که در بعضی جاها احساس میکنم بکارم بیاد..اگر هم نیاز نداشتم با فتوشاپ قابل رفع کردنه
دوم کنتراست و رنگهای بهتر به همراه شارپنس بیشتر این لنز بوده
در مجموع گمون نکنم بشه به تست های دی پی ریویو حداقل در مورد این لنز اکتفا کرد
چون هر کسی از این لنز استفاده کرد از همه جهات فوقالعاده تعریف میکرد ازش و بدون استثنا همشون از مشکل فلر صحبت میکردن که اونم هرچند قابل رفع نیستش اما میشه با یه سری تمهیدات رفع و رجوع کرد
از سیلینک این لنز میخوام اطلاع بدست بیارم و اینکه این مشکل کشیدگی در گوشه ها منظورتون همون اعوجاج هستش دیگه؟؟
اگر اعوجاج باشه که اون هم نرم افزاری قابل حل هستش
ممنونم از شما عزیزان بابت در اختیار گذاشتن تجربیات
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
دوستان من میخوام این لنز رو تهیه کنم ، بنظرتون برای دوربین نیکون دی ۵۵۰۰ خوب جواب میده !؟ و اینکه از کجا میتونم تهیش کنم ، جای مطمعن . بنده شهرستان هستم و خوب امکانات اینجا در حداقل ممکن هستش.
« حامد محمدی »
اینستاگرام
دوستان یه سوال دیگه ! برای این لنز فیلتر حلقهای مناسب ان دی یا پلاریزه یا یو وی کدوم برند رو تهیه کنم که تو فوکال واید گوشه های تصویر تاریک نشه .