خسته نباشيد دوستان
اين لنز توكينا كه مبحث با عنوانش مزين شده، براي بدنه هاي بدون موتور فوكوس داخلي هم كاربرد داره؟ چون علائم توكينا رو نميشناسم، نميتونم بفهمم موتور اتوفوكوس داره يا نه. مثلن براي نيكون d5000
خسته نباشيد دوستان
اين لنز توكينا كه مبحث با عنوانش مزين شده، براي بدنه هاي بدون موتور فوكوس داخلي هم كاربرد داره؟ چون علائم توكينا رو نميشناسم، نميتونم بفهمم موتور اتوفوكوس داره يا نه. مثلن براي نيكون d5000
روی UWA ها عمق میدان دید آنقدر زیاد است که گاهی خارج از فوکوس کردن شاید کار سخت تری باشد تا فوکوس کردن....
این نوع لنزها را خیلی راحت تر میتوانید روی D5000 و بقیه بادی های بدون موتور فوکوس دستی کنید...
اگر از دیافراگم های بسته تر استفاده کنید (که عموماً هم چنین خواهد بود) با قرار دادن فوکوس بر روی بینهایت همه کادر شما شارپ خواهد بود!!!!
ارادتمند
مانی
My Lovely Pentax gearNikonD7000+18-105+50f/1.8D+Tokina100f/2.8 Macro+Samyang85f/1.4+35f/1.8G
My Lovely Pentax gearNikonD7000+18-105+50f/1.8D+Tokina100f/2.8 Macro+Samyang85f/1.4+35f/1.8G
سلام به همه دوستان
در مورد کیفیت بالای این لنز با توجه به نظرات دوستان خیالم راحته ولی سوالی که دارم اینکه آیا میشه روی این لنز برای عکاسی در شب مثل عکاسی از ستارگان و عکاسی از مناظر در نور کم حساب کرد.چون به این مدل عکاسی علاقه دارم و از طرفی هم به این لنز با این رنج جالب.
ممنون
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با تشکر از شما دوست عزیز
مشکلی که با Sigma 18-50mm f/2.8 EX دارم برای اینگونه عکاسی مشکل در Focus آن در نور کم است که واقا مایوس کننده است در حالی که در نور مناسب بی عیبه به همین دلیل شک دارم که آیا این لنز هم در شرایت کم نوری رفتار مناسبی دارد؟! چون تو نظرات دوستان چیزی در مورد تجربه اینگونه عکاسی با این لنزو ندیدم.
با سپاس
ببینید...
بهترین لنز دنیا را هم داشته باشید در نور کم نمی توانید به خوبی فوکوس کنید.فوکوس در نور کم علاوه بر لنز به دوربین و بدنه هم مربوط است.در ثانی اصولا برای عکاسی از ستارگان و نور کم از مانوآل فوکوس استفاده می شود حتی اگر فوکوس یک لنز و بدنه بسیار خوب باشد.کافی است بر روی دور ترین نور موجود فوکوس کنید و در همان جا فوکوس را در حالت دستی قرار دهید .اغلب این مکان مقداری از بینهایت نزدیک تر است ( در دوربین هایی که نماد فاصله فوکوس دارند یک خط پایین تر از بینهایت است )
پس نیازی به دقت فوکوس در نور کم ندارید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کلا بیشتر لنزها در شرایط نوی کم یا بسیار کم مشکل اتوفوکوس دارند . در این فاصله کانونی هم شخصا نیازی به اتوفوکوس نمیبنم ! فکر هم نمیکنم مشکلی آنچنانی داشته باشه .
ضمنا لنز سیگما که شما فرمودید کلا با این لنز از همه جهت ها فرق داره .
اصولا تو عکاسی شب و ستارگان نیازی به دیاف باز نیست . عکاسی از مناظر کم نور هم مثل گزینه قبل هست . فقط شاید تو عکاسی از سوژه های متحرک در شرایط نوری به مشکل بر بخورید که این لنز بین لنزهای واید باز ترین دیاف رو داره که باز نسبت به بقیه بهتر هست .
Canon 60D EOS - EFS 18-55 IS - EFS 55-250 IS - Canon 50 F1.8 - Canon 8-15 Fisheye L USM