عکس آخری "کلمزار"
11mm , f4
عکس آخری "کلمزار"
11mm , f4
یکی از عمده مشکلات و ایرادهایی که نسبت به 16-11 در سایتها و رویوهای مختلف عنوان میکند مشکل CA و یا همان اختلال رنگ "در لبه ها" هست
این مشکل بیشتر در مناطقی از عکس آزار دهنده میشه(شدت پیدا میکنه) که نور غیر قابل کنترل یا محلهایی که در معرض اکسپوز شدن هستند
برای بررسی بیشتر این مشکل نمونه هایی آماده کردم که امیدوارم اساتید هم همراهی کنند و نظر خوشان را به عنوان نتیجه گیری اعلام کنند
-در تمامی نمونه عکسها مناطقی از عکسها از انتخاب شده که این مشکل به شدت در آنها و آنجاها تشدید شده
-تمامی نمونه ها در کراپ 300% بررسی شده
-عکسها بدون هیچ گونه پروسسی می باشند
این مشکل در توکینا در 11mm بیشترین حد خودشو داره به همین جهت نمونه در در همین فوکال لنت آماده شده
لطفا دعوا نکنید به خاطر کثرت عکسها حجم عکسها خیلی کم... :biggrin:
بقیه نمونه ها(به جهت محدودیت آپلود تعداد عکس در هر پست)
am30(بردیا) اگر زحمتی نیست با 11-16 چند عکس هم در فضای تاریک خانه یا خیابان و همچنین از رد ستارگان بگیر تا سری عکس های آزمایشیت از این لنز که تا الان واقعا مفید بوده کامل بشه.
ممنون
ترجیح میدم جواب گوشه کنایه های شما را ندهم
همچنین
به سخره گرفتن افراد پستهای با طعنه و کنایه و کلا اینجور رفتارهای نامناسب بر خلاف قوانین فروم است
قابل توجه مدیران محترماز نوشتن نظر به گونه ای که برداشت توهین از آن شود یا به گونهای باشد که عکسالعمل......
آقای قشقایی شما در یکی از پست هایتان اظهار کرده بودید این لنز csی قابل کنترلی ندارد میشه در این رابطه بیشتر توضیح بدید
البته همانطور که در نمونه ها نیز مشخص می باشد ca در این لنز خیلی پیچیده و نا مشخص است ولی اینکه غیر قابل کنترل باشد :confused:
با تشکر
من هم از پست آقای بیداری (bidari) چنین برداشتی را ندارم بردیاجان ... اتفاقا چون من هم مترصد خرید 10-20 سیگما بودم و حالا با این لنز کمی مردد شده ام مطالب این پست ها و نمونه عکس هایی را که میگذارید به دقت دنبال می کنم و از این بابت از شما و سایر دوستان ممنونم...
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
با 16-11 در دیافهای 8 و بسته تر نقاط نورانی بدین صورت دیده میشوند
آیا این نوعی خطای لنز می باشد؟
هر چند که به نظر جالب میاد یه نوع زیبایی خاصی..
سلام برديا جان؛
اين حالت ستاره اي شدن از خاصيتهاي ديافهاي بسته است و لنز مشكلي ندارد.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star