ترکیب دو شات با نورسنجی مختلف (مثلا اچ دی آر!) :)
سلام
فرهاد برنجی
سلام جناب برنجي
تركيب بندي عكس شما كمي آذار دهنده است. عكاسي از يك چنين سوژه بلندي با يك لنز وايد براي چشم من بيننده كمي آذار دهنده است.
اي كاش كمي فاصله بيشتري از سوژه جلوي تصوير داشتيد. (البته فكر ميكنم اون موقع شدت نور خورشيد در پشت ستون كه از فاصله دورتر باريكتر نشون ميده باعث اوراكسپوز شدن بخشي از تصوير ميشد. فكر ميكنم با توجه به موقعيت خورشيد چاره اي نبوده. شايد ساعات پاياني روز براي اين عكس هم از نظر رنگ آسمان و هم گيرايي بيشتر تصوير كمك ميكرد)
موفق باشيد
سلام جناب کاظمی
سوژه اصلی مد نظر بنده هم همون ستون جلوییه هست و از اون حالت ( کادر ) منظور خاصی دارم و بزرگ جلوه دادنش و نداشتن پروانه و حتی ضد نور بودنش ( منظور عنصری که جلوی نور رو میگیره و با نور تضاد داره ) برای اون پایه بعنوان یک . . . در گروهی از اونها ( که همه کوچکتر هستند و . . . ) خودش حسی عجیب رو باید تلقین کنه که آزار رسوندنش هم خودش بخشی از هدف بوده . شاید همون عنوان " ضد نور " با کمی کنایه چند جور تفسیر متفاوت داشته باشه و حامل معنای سطحیش نباشه . یه عنوان دیگه میتونست خیلی رساتر باشه ولی دستمو زودتر رو میکرد , خواستم به نوعی نظر و دید مخاطب رو آزاد بذارم .
متشکرم
فرهاد برنجی
سلام
با سلام:
اگر دوستان لطف کرده و نظرات خودشون رو بیان کنند خیلی ممنون می شم.
با تشکر
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
سلام آقا سینا
کشیدگی سیمها در طول کادر جالب است... ای کاش خورشید کمی آن طرف تر طلوع میکرد تا پشت دکل قرار میگرفت! ( مثل یکی از عکس های 1x.com که اشاره ای داشت به این نکته که منبع انرژی و زندگی ما روی این سیاره خورشید است.) جسارتا کمی ادیت بیشتر را توصیه میکنم .
موفق و سربلند باشید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام