مهدی روجایی
با سلام
مرتضی باقری
D7100+Nikkor 18-105mm f3.5-5.6+Nikkor 50mm f1.8 D+Sigma 105mm f2.8 macro+Tokina 11-16 II f2.8 + SB800+Vangard Alta 233AP
درباره من
سلام
بابت آف تایپیک عذر میخوام اما به نظرم باید عرض میکردم . عرض بنده به خاطر اینه که احساس میکنم دوستان مفهوم و هدف ارائه و ثبت تصاویر ضد نور را فراموش کرده اند چنانچه در پست های اخیر مشاهده میشه صرف قرار دادن سوژه در مرز بین نور و تاریکی و یا به نوعی تیره نمودن سوژه تنها تونسته ثبتی ضد نور رو به وجود بیاره -- درسته شاید از لحاظ تکنیک اجرا کار دوستان صحیح باشه اما واقعا هر ثبتی که اینچنین اجرا شده باشه میتونه در ذاتش مفهوم ضد نور را در بر داشته باشه؟؟؟؟یا اینکه تنها از حیث تکنیک اجرا نمایی از ضد نور را داراست؟
همونطور که خود دوستان میدونند در اجرای تکنیک ضد نور هدف از اجرا القا بهتر و نمایان تر حالاتی برای مخاطب عکس حالاتی همچون اندوه یا احساس های عاطفی که در اینگونه ثبت با توجه به تکنیک و شیوه اجرا بهتر به مخاطب القا خواهد شد در ضمن در اجرا یاین تکنیک باید معقوله انتخاب سوژه هم مورد نظر عکاس باشه چرا که نمای اصلی کار یا به کلام عامیانه تر چیزی که تو چشم میزنه نماد سوژه و هیبت اونه چونکه در ثبت ضد نور عملا ما چیزی به نام بافت رنگ کنتراست و اجزا سوژه نداریم.
مجدد از دوستان عذر خواهی می کنم بابت آف تایپیک .
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
اميدوارم با مفهوم ضد نور همخواني داشته باشه.
آقای مقداری ضمن تشکر از عکسی که گذاشتید، میشه خواهش کنم اگر امکانش هست به جهت آموژش، عکس قبل از ویرایش ( آسمان و ابرها) رو در تاپیک عكس هاي ويرايش شده بذارید؟
حقیقتا بنده به هیچ وجه نمیتونم تصور کنم این آسمان رمانتیک با هنر فتوشاپ جنابعالی به این جلوه در آمده یا چشم هم کمابیش همین رو میدیده. در هر صورت ممنونم از عکستون.
FD master
قطعاً چيزي كه در عكس مي بينيم چيزي نيست كه در لحظه ثبت توسط چشم ديده مي شده و تصوير حاصل ويرايش فايل خام در ACR و سپس كمي در فتوشاپ بوده.
از توجه شما ممنونم جناب اكبري در مورد فايل اصلي هم به روي چشم، مراحل و تنظيمات ويرايش رو در تاپيك مربوطه قرار ميدم.
درود
هر چه به ذهنم فشار آوردم و البته جستجو کردم در فروم که این عکس رو قرار داده ام یا خیر به نتیجه ای نرسیدم ! البته ورژن دیگری از این عکس را قبل ها در گالری قرار داده بودم .
FUJI 9600 - 1/640 - F/6.5 - Focal 290 - ISO 200
بقایای تخت جمشید - ایران .
پی نوشت : الان باز هم جستجو کردم ، مطمئنا قرار نداده ام .
و . . . ای کاش همگی به ارزش هایی که نام ایران می توانست برایمان داشته باشد و حرف هایی که باید در دل حبس کنیم ، کمی فکر کنیم . این سنگ ها همگی فقط وسیله اند برای جلوگیری از غروب تمدن .
شاد و سلامت باشید .
علامه
" Canon XXD + Some Stuffs "
با تشکر از جناب حلال زاده