دوست عزیز
ثبت زیباییست فقط قسمت فوکوس کمی به زردی می زند
ارادت
Printable View
جناب پارسا عکس های اخیر شما از جهت خلاقیت و رنگ و خصوصا ویرایش بسیار چشم نواز و زیباست . خوب است اگر مایل بودید و فرصتی پیدا کردید ورک فلوی خودتان را در مورد این عکس و چند عکس اخیر در این تاپیک به اشتراک بگذارید تا دوستان استفاده کنند.
ارادت
سلام علی جان هم استانی عزیز
عکس تان از کدوم شهر و منطقه هست؟
(البته عکس شما در دسته بندی منظره جای میگیره )
سلام عزیزم
از بهشهر - پاسند رز
اره درسته اشتباه کردم :-(
-----
اینم برای اسپم نشدن
دوربین کامپکت H20
http://s6.picofile.com/file/8233524268/DSC02535.jpg
فایل پیوست 74577
+با اگزیف
دره راگه رفسنجان
Nikon D5500
18-55
F11
1/500s
ISO 1250
29mm
طبیعت پاییزی گلستان
فایل پیوست 74839
فایل پیوست 74857
اصفهان - بوئین میاندشت - بهمن 1394
اولین تجربه من در عکاسی از برف. محتاج بیان ایرادات و راه های رفع نقص هستم.
درود
فایل پیوست 74994
با احترام
فایل پیوست 74995
درود جناب حسینی.. ممنون از نظرتون..
والله با عمق میدان بیشتر هم چنتا شات دارم ولی زیاد به دلم ننشست.. یه کم بکگراندش شلوغ شده بود...سعی کردم بکگراند رو محوتر کنم که نتیجه این شد ..به قیمت فلو شدن گلبرگهای روبرو.. کمی ناخوشاینده ولی نتونستم بهتر از این درش بیارم...
با تشکر مجدد
درود
جسارت بنده رو ببخشید
غیر از نکاتی که دوستان یادآور شدن،بنده علت فکوس بودن سربرگ های جلوی کادر رو متوجه نمیشم
ناحیه عمق میدان و فوکوس شما شما از گلبرگ های بالایی شروع و روی تنه ی شاخه تموم میشه و در واقع 3/4 گل هم در فکوس نیستش..اما برگ های جلویی در فوکوس هستن!
از روش فوکوس استکینگ استفاده شده؟
با محمد آقا خط رو خط شدیم
موفق باشید
درودی دیگر..
نه محمد جان.. از فوکوس دستی و ویزور استفاده کردم..ظاهرن نتونستم دقیق فوکوس کنم ِ.. این عکس هم پنداری مثل عکس منظره ام شده ! یه خط فوکوس یه خط فلو !
آف تاپیک : دوربین 5 دی مارک 3 مگه نمیتونه در لایو ویو زوم کنه ؟؟؟ من هرکاری نکردم نشد ! احیانا تنظیمات خاصی داره ؟
این عکس در شاخه طبیعت جای نمیگیرد. هرگونه ساخت و ساز انسانی و دخل و تصرف در طبیعت که آن را از حالت واقعی و طبیعی آن خارج کند، عکس را نیز از شاخه طبیعت خارج میکند!
این ساختار پل به این عظمت!!! خودش سوژه عکاسی بوده!
ضمنا عکس نه فکوس بوده و نه سایز مناسبی داشته. گویا از یک عکس کوچک ایکونی بزرگ شده و در این فروم ارسال شده است. ضمنا تراز هم نیست!.....
اندکی تامل، اندکی مطالعه... اندکی جستجو. خودمان بهترین داور برای خودمان هستیم.
درود
فایل پیوست 75126
ارادت
گل و گیاه داخل پارک و باغچه، عکسی که در آن هر المان ساخته شده توسط انسان وجود داشته باشد، عکس طبیعت نیست. فکر کنم به اندازه صفحات این تاپیک این مطلب تکرار شده. خیلی از عکسهای دیگر هم برای تاپیک منظره مناسب هستند، نمیدانم چرا دوستان اینجا منتشر میکنند.
عکسها دیگه نیازی به تایید برای انتشار ندارند؟
فقط این تاپیک قوانینش عوض شده یا بقیه موضوعات هم همینطوره؟
با سلام خدمت همه اساتید
فایل پیوست 75325
سلام
فایل پیوست 75336
با سلام
دوستان کمی تامل
فکر نمیکنم خیلی سخت باشه قبل ارسال حداقل عکس های یکی دو صفحه قبل رو ببینیم و یه قیاس ساده با عکسی که خودمون قراره ارسال کنیم داشته باشیم و بعد ببینیم باز راضی به ارسال هستیم یا نه حالا اگه اون رد انسانی هم در تصویر ثبت نشده بود این عکس چه حرفی برای گفتن داشت ؟
من به عنوان بیننده ( و نه منتقد ) قرار جذب چی بشم ؟ رنگ ,کادر بندی, سوژه, فوکوس ؟ کدوم مورد ؟
فایل پیوست 75540
هرچی بیشتر با 50 سری D شات میزنم بیشتر عاشقش میشم! عکس اصلی کیفیت خیلی خیلی خوبی داره تو ریسایز شدن جزعیات از دست رفته تا حدودی ولی عکس اصلی کاملا راضی کنندس
سلام
لطفا ایرادات را بفرمایید
فایل پیوست 75706
اتفاقا همین الان داشتم دنبال نرم افزار مناسب این کار در اندروید میگشتم که به نتیجه خاصی نرسیدم.
البته کیفیت کلی عکس هم به خاطر استفاده از لنز قدیمی زیاد بالا نیست،
خب متوجه مشکل شدم، استفاده از نرم افزار تاپاتالک! تفاوت دو تصویر که جدا گانه آپلود شده مشهود است.
با تشکر از تذکر شما.
کراپ:
فایل پیوست 75708
فایل پیوست 75707
مجددا پیشنهاد میکنم که تصویر رو در تاپیک مناسب تری ارسال کنید(لحن دوستانه)
در تصویر شما نوعی چهارخانه دیده میشه که دقیقا نمیدونم چیه و شبیه نویز هستش اما بصورت سفید رنگ....شاید تصویر از کراپ سنگینی حاصل شده و یا از ایزوی بالا برای ثبت استفاده کردید...(این مسائل سوای مسائل فنی تصویر هستش و ایرادات ظاهری رو یادآور شدم)
بهتر بود تصویر رو در تاپیک لطفا نظر دهید ارسال میکردید(مجددا لحن دوستانه)
موفق باشید
درود و احترام
فایل پیوست 75732