با سلام
مهرداد جان کاش با چند بار تاباندن فلاش برروی محوطه جلوی پارلمان می تونستی از سیاه شدن پایین کادرت جلوگیری کنی
با سلام
مهرداد جان کاش با چند بار تاباندن فلاش برروی محوطه جلوی پارلمان می تونستی از سیاه شدن پایین کادرت جلوگیری کنی
حمید رضا مرادی
G12
سلام حمید جان
والا این عکس از پایین هم کراپ شده یعنی فاصله من تا ساختمان فکر کنم حدود 70-80 متر بود. عرض ساختمان هم حدود 50-60 متر. یعنی مساحتی حدود 4000 متر مربع میشد. فکر کنم چند بار فلاش زدن هم نمی توانست این مساحت را روشن کند.
البته مطمئن نیستم
در ضمن رادیو فلاش هم نداشتم تا off-camera این کار را انجام بدم.
پ.ن: با نوید همزمان شد.
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
با سلام
دیروز 9 نوامبر مصادف با بیستمین سالگرد خراب کردن دیوار برلین بود و مراسم ویژه ای به این مناسبت در شهر برلین برگزار شد.
شاید بد نباشه اطلاعاتی راجع به این دیوار عرض کنم:
وقتی آلمان در جنگ جهانی دوم شکست خورد آلمان بین چهار کشور انگلیس فرانسه امریکا و شوروی تقسیم شد. که سهم شوروی به نام آلمان شرقی در شمال شرقی و شرق این کشور ایجاد شد و شهر برلین با عنوان پایتخت هر دو کشور نامیده شد. در ماههای ابتدایی این تقسیم دیواری وجود نداشت و این امر سبب شد تا عده بسیاری از آلمان شرقی که حکومتی کمونیستی داشت به آلمان غربی از طریق شهر برلین کوچ کنند. این امر سبب شد تا نیروهای شوروی در عرض فقط یک شب دیوار برلین را بسازند. این دیوار سرانجام پس از اتحاد دو آلمان در سال 1989 ویران شد.
در بیستمین سالگرد خرابی دیوار برلین 1000 عدد دومینو ساخته شده بود که در پایان مراسم فرو ریختند.
عکسهایی از این مراسم:
این هم قسمتی از این دیوار که برای یادبود نگهداری شده است:
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
درود.
عکس زیبایی شده ولی میشد اگر زمان و امکانش بود یکی را کمی روزتر گرفت و دیگری را از همان جا در شب. که البته کاریست بسیار سخت و زمانگیر. یکی از کارهای دیگر هم اقدام دوعکس (البته با بخرج دادن حوصله) است که من با اجازه شما اینکار را با دوعکستان کردم ولی خیلی سریع و بدون خرج حوصله کافی :)
با عکسهای زیبای پست قبلی هم گویا همزمان شدم. میخواستم خواهشی کنم از شما که عکسهای این روز بزرگ را بگیرید و برایمان اینجا بگذارید که خودتان زحمتش را کشیدید. شوربختانه من به دلیل یکسری مشغله نتوانستم به برلین بیایم. قصد داشتم با یکی دو نفر از دوستان قدیمی به آنجا بیاییم که نشد. 20 سال پیش یک چنین روزهایی بود که به سوئد آمدم و همین روزها بود که جلوی تلویزیون با دوستان شاهد این ادغام باور نکردنی بودیم و کمتر میتوانستیم آنچه میبینیم را باور کنیم.
بهر روی سپاس از شما.
با سلام
با توجه به اینکه محلی که مهرداد جان در انجا عکاسی کرده و فاصله زیادی با پای سازه داشته می تونسته با قدرت 1/2 فلاشش چندین بار شلیک بروی زمین می توان زمین رو روشن کرد , عکس های خودم رو پیدا نمی کنم ولی عکسی رو که با کمک کوروش عزیز گرفتیم
در این عکس چند بار روی زمین جلوی ماشین و پشت ماشین و نیز ماشین فلاش زدم (خودم هم فکر کنم معلوم نباشم )
با فدرت بالاتر فلاش ها برای مناطق بزرگ تر به راحتی با چند شلیک روی دست می توان تصویر را روشن کرد
پ.ن : ببخشید عکس وایدتری در دسترس نبود
پ.ن2 : کوروش جان پوزش برای ادیت و اپلود عکست
حمید رضا مرادی
G12
یکی از بانکهای مرکزی آنکارا،تقریبا بلندترین ساختمان معمولی آنکارا!
سلام
با توجه به ابعاد ساختمان و فاصله دوربین تا آن و ... به نظرم این روش اصلا ً در آن عکس ممکن نبوده, اولا ً زمان زیادی باید شاتر باز میبوده (با فرض اینکه عکاس بدود), ثانیا ً این روش در محیطهای کوچک تاثیر مناسبی میتواند داشته باشد, در آن عکس احتمالا ً لکه های نورانی پشت سر هم به وجود می آمد.
تازه اگر در وسط نورافشانی! پلیس یا نگهبان مجموعه یقه آدم را نگیرد که چرا تو چشم ملت الکی فلاش میزنی و بعد هم تحویل بیمارستان :cool: ندهند.
Charlottenburg Palace - برلین
مهرداد بن عباس