عكس و حس خيلي زيبايي داره و به شخصه باهاش ارتباط برقرار ميكنم ولي فكر ميكنم ميتونست بهتر هم باشه
مثلا اگه محل شروع خط آهن به صورت متقارن شروع ميشد شايد بهتر بود
نكته بعد فكر ميكنم اگه لنز وايد تري داشتيد مخصوصا فيش اي دستتون خيلي باز تر بود، اگه نگاه دوربين از پايينتر شكل ميگرفت (نميدونم تونستم منظورمو برسونم يا نه)
اگه عكس رو به صورت HDR هم ميگرفتين و از كنتراست بالاتري استفاده ميكردين شايد بهتر ميشد.
در نهايت اگه بنده بودم شايد نفر سمت راست رو حذف ميكردم و حس رو با همون دو نفر بهتر مي بينم
تمام مواردي كه عرض كردم كاملا نظر شخصيه و هيچ ادعايي نيست، ممكنه تمام اونها هم اشتباه باشن ولي از اونجا كه عكستون زيبا بود خواستم نظراتمو باهاتون در ميون بذارم
موفق باشيد آقاي بهزاد
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند
خیلی ممنون و تشکر میکنم از نظرتون .ولي فكر ميكنم ميتونست بهتر هم باشه
با وجود مشکلاتی که دراین محل داشتم عکاسی برام خیلی مشکل بود .
1- عدم مجوز لازم . (اگه ما رو اینجا میدیدن ، باید چندوقتی با دوربین و لنز خداحافظی میکردم .)
2- کمبود وقت به علت تاریک شدن هوا .
3- عجله بیش از حد برای عکاسی .
4- ...
اون که زیاد بود مشکل بود .
هماهنگی با سوژه هم خودش مشکل بود !
Nikon D600
درود ...
اگر اشتباه نکنم، محو شدگی بالای کادر در هنگام عکاسی به دست نیامده است و حاصل ادیت است. البته مخالف این ادیت نیستم، اما این امر نشان می دهد که حین عکاسی چنین حسی به صحنه نداشته اید و این کمی از ارزش عکس می کاهد، چون به راحتی با تنظیم درست دیاف به افکت طبیعی تری می رسیدید.
سلام
ممنون بابت انتقاد
راستش با فوکالی که استفاده شده و زاویه دوربین بعید بود به همچین عمق میدانی برسم
البته موقع گرفتن عکس پیش بینی میکردم برای حذف ناحیه بالایی کراپ کفایت کنه ولی خوب از نتیجه کراپ خیلی راضی نبودم
از قرار نتیجه حاصل از بلر کردن هم چندان مطلوب نبوده
موفق باشید
امیدوارم که بعد از مدتها دوباره فرصت کردم عکس بذارم ،تونسته باشم نظرتون رو جلب کنم.
با تشکر
يه نويسنده با قلمش در مردم نفوذ ميكنه ويه عكاس با نگاهش
ویرایش توسط کوروش : Thursday 9 February 2012 در ساعت 00:45