جناب برنجي پستتون ماندگارتر خواهد شد اگر سال ثبت رو هم به توضيحات خوندنيتون بيافزاييد. با تشكر از به اشتراك گذاشتن اين اثر بسيار زيبا.
لطفا متعاقبا اين پست حذف شود.
جناب برنجي پستتون ماندگارتر خواهد شد اگر سال ثبت رو هم به توضيحات خوندنيتون بيافزاييد. با تشكر از به اشتراك گذاشتن اين اثر بسيار زيبا.
لطفا متعاقبا اين پست حذف شود.
سلام!
|دوربین: Nikon L120| شاتر:1 | دیافراگم: 3.5| ایزو:800 |EV:+2|
نمی دونم در مورد عکسم چه فکری میکنید اما فکر شما برای من مهمه این عکس تمام حس من هستش لحظه ای که عکس رو گرفتم دستم ناخود آگاره رفت رو دکمه شاتر نمی دونم اون لحظه رو نمی تونم وصف کنم فقط یه چیزی از ته دلم می گفتم شات!!!
منم شاتیدم نمی دونم این عکس از اون روز برام مقدسه...
ادیتی که روی عکس انجامشده فقط سیاه سفید کردن و یکم نورش رو دست کاری کردم...
Siencere
Olympus EPL-1
Olympus OM-D-EM5
سلام
نظر به پست 274
البته با تاخیر
عکس فوق دید بسیار باز عکاس و زمان سنجی وی را در تثبیت موضوع نشان میدهد .اگر این عکس را کمی قبل تر از زمان شات زدن در نظر بگیریم چه چیزی حاصل می شد؟
نمایی از یک آسمان نقاشی شده به روی یک دیوار آن هم کاملا ناقص با داربستهایی فلزی در جلوی کادر و یک کبوتر نشسته بر روی میله های داربست - نهایت امر شاید می شد ترکیب موجود زنده ( کبوتر ) با نمایی از عناصر بی جان ( دیوار نقاشی شده و داربست ) را به نمایش کشید.( بی هیچ حس و حالی )
اما نکته سنجی بالای عکاس اینجا نمایان شده که صبر نموده تا کبوتر به پرواز در آمده و بعد شات خود را بزند از طرفی هم فریز نشدن کبوتر ( که به نظر من عمدی هم بوده هر چند عمدی هم اگر نباشد اتفاقی خوش آیند بوده ) باعث شده که حس کامل رهایی به مخاطب القا گردد حس پرواز یک موجود دارای روح از فضایی بی روح( آسمان نقاشی شده ) آن هم بدون هیچ جمله و شعر و داستان و نوشته ای در کنار عکس.
وحید جان ممنون از ثبتت و اشتراک گذاری این اثر
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
درود ...
تنهایی
Canon EOS 450D
EF-S10-22mm f/3.5-4.5 USM
ND 1000x B+W
Shutter Speed: 15 Sec
ƒ No. 10
@ 10 mm
ISO: 200
سلام ..
یه حس خوب مثل ...
با تشکر از امیر جان بابت عکس زیبایی که به اشتراک گذاشتند