آف:یک فشن خیابانی
آف:یک فشن خیابانی
سلام آقای اکبری
ممنون از توجه تان
در مورد عکس قبلی:
راستش رو بخواید این عکس یک کار متفاوت است و میشه گفت شروع یک سریع عکس با زمینه های اینچنینی که البته وقتی یک سریع کامل شود جذابیت خود نشان میدهد
و در مورد متناسب بودن و یا نبودن زمینه:در عکاسی خیابانی در انتخاب بک گراوند و نوع بک گراند شما هیچ دخالتی ندارید و می شود گفت فقط شما در انتخاب سوژه دخالت دارید و چه بسا گاهی به طور Random زمینه ای در عکس بوجود بیاید که متفاوت با نقش سوژه در عکس باشد
بطور مثال همین عکس مورد نظر: زمینه با رنگی بسیار شدید و ساختار شلوغ و همچنین کادری کج که بیشتر برای عکس های مدل و فشن مناسب است و سوژه پیر مردی که دست کمک و یاری به سوی دیگران دراز کرده و به نظر من این زمینه حاکی از ساختار و محیطی است که این مرد در آن وجود دارد است(مکان تجاری و بازار مرکزی شهر هرات)
والبته من دوست دارم هر لحظه اطرافم را متفاوت ببینم
دوستان اگر در مورد این عکس نظر و نقدی دارند خوشحال میشوم بشنوم
نظر دوستان بر این بود که این عکس با تن سیاه سفید بهتره!!
حالا نظر دوستان چیه؟
آقای هراتی بیشتر عکس های سیاه و سفید شما به نظر می رسد که سچوریشنش صفر شده باشد و کمی هم کنتراستش عوض شده باشد. درست است؟
درست یا غلط چند فاکتور مهم از نظر بنده جا مانده اند، فیلترهای رنگی روی عکس های سیاه و سفید، استفاده از کانال های رنگی خاص، کنتراست های موضعی.
پلاگین Silver Efex pro قابلیت های بسیار مهم با کاربری آسانی را در اختیار شما قرار می دهد تا عکس های سیاه و سفید متفاوت تری به دست بیاورید.