سلام
اولین باری بود که طلوع خورشید رو لب دریا از نزدیک میدیدم:biggrin:
کله صبح لب دریا چرت زده بودیم که نمیدونم چی شد که یهو از خواب پریدم تا دیدم سپیده زده رفتم سراغ شکار
موئید باشید
طلوع چالوس
D80-1/50s-f11-iso125
سلام
اولین باری بود که طلوع خورشید رو لب دریا از نزدیک میدیدم:biggrin:
کله صبح لب دریا چرت زده بودیم که نمیدونم چی شد که یهو از خواب پریدم تا دیدم سپیده زده رفتم سراغ شکار
موئید باشید
طلوع چالوس
D80-1/50s-f11-iso125
در نزدیکی محل سقوط هواپیمای توپولوف
ویرایش توسط FARID : Friday 17 July 2009 در ساعت 20:01
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
طلوع-جاده فیروزکوه
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
چون سوار قطار بودم مجبور شدم با سرعت بالا عکس بگیرم. شرمنده اگه تاریکه!
اینجوری که فرقی با گالری نداره!!! چرا هیچ کس مشکلات عکسامونو نمیگه؟ خدائیش من اگه سواد داشتم ...
با تشکر از نظرتون ... چون من رو ساحل بودم و نمی خواستم خود ساحل تو عکس بیفته. تو کادربندی محدود بودم.( گوشه چپ پایین مشخصه)
در مورد قایق صحیح می فرمائین ...
در مورد خورشید, به نظر خودم خیلی عکس متقارن می شد(+ اون محدودیت) ... الان این فضای جلوی قایق حس حرکت رو بیشتر منتقل می کنه تا اینکه تو وسط میموند, این طور نیست؟ البته اینا چیزاییه که تو مقالات سایت خوندم. خودم که صفر کیلومترم.
سلام دوستان من خیلی آماتور تر از این حرفها هستم ولی میخوام ایراداتم را بگید شاید پیشرفت کنم ممنونم در ضمن دوربینم نیکون ال100 هست
ویرایش توسط nmroshan : Wednesday 5 August 2009 در ساعت 18:58 دلیل: حذف عکس بعلت اندازه بزرگ