نوید سادات
:::flickr:::
والا بنده زیاد به آفتاب در شرایط مختلف زل زدم و هنوز خدا را شکر چشمانم می بینند.به همون خاطر كه بيرون از ويو فايندر هم انسان نبايد به آفتاب زل بزند!!!
در هر صورت اگر نباید از ویوفایندر نگاه کرد ، پس راهکار چیه؟
نوید سادات
:::flickr:::
دو فاکتور شدت نور و مدت نگاه کردن به آفتاب در ایجاد آسیب نقش دارند. وقتی شدت نور خیلی زیاد است، اصولا نمیشود به آفتاب زیاد زل زد و این خودش یک مکانیسم دفاعی برای چشم است. اگر شدت نور کم باشد، مدت زمانی که میشود نگاه کرد، بیشتر خواهد شد؛ مثل مواقع نزدیک طلوع و غروب. گاهی هم شدت ظاهرا کم میشود، مردمک چشم هم باز است و مدت زل زدن هم زیاد است که مشکلزا خواهد بود؛ مثل موقع کسوف.
در مورد عکاسی هم مشکل موقعی ایجاد میشود که هنوز شدت نور زیاد است ( مدت زیادی تا غروب مانده است) و مدت نگاه کردن هم از طریق ویزور زیاد باشد.
نمایش LCD می تواند راه حل خوبی باشد. بشرط انکه سنسور دوربینتان نیز برشته نشود.
مشکل اینجاست که وقتی از ویو فایندر دوربین به خورشید نگاه می کنید پلک شما بسته نمی شود و در نتیجه چشم نمی تواند واکنشی نشان دهد. (در حالت عادی اگر امتحان کنید پلک شما نا خود آگاه بسته یا جمع میشود)
آخرین باری که من از ویزور دوربین به خورشید نگاه کردم اتفاق بدی برام افتاد. البته همون لحظه نه ولی نیمه شب از خواب بیدار شدم که برم آب بخورم که متوجه شدم هیچی نمی بینم. یعنی همه چیز سفید بود . خلاصه رفتم بیمارستان و دکتر چشمهایم را بست و گفت باید تا 48 ساعت باز نشود. بگذریم که در آن 48 ساعت چه بر من گذشت .
به هر حال خطر از سرم گذشت ولی این توصیه رو جدی بگیرید و به هیچ وجه مستقیما به خورشید نگاه نکنید.
[IMG]http://www.*******.info/files/877x3dizq7bqv5cu6bc3.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.*******.info/files/d7ya0ggmwtfp0ekju7yf.jpg[/IMG]
Samsung Nx2000
sx10
این عکس با یکم ادیت و کراپ هستش
1-نداشتن یه تله بلند من رو به غصه خوردن وادار می کنه...
2- ای کاش هنر ادیت با فوتوشاپ رو بلد بودم:(
وبــــــلاگ مــــن
سلام...
بندانزلی،امسال تابستان
موفق باشید و امیدوار
این هم یکی دیگه از ((آفتاب پشت سیمها))-یادمه این اسمه یه کتاب بودم اگه اشتباه نکنم
1-نداشتن یه تله بلند من رو به غصه خوردن وادار می کنه...
2- ای کاش هنر ادیت با فوتوشاپ رو بلد بودم:(
وبــــــلاگ مــــن