روز بخیر
تنظیمات عکس
Canon EOS 70D
f/14
25 sec
ISO-100
18mm
شب خوش
تنظیمات عکس
Canon EOS 70D
f/16
30 sec
ISO-100
18mm
تنظیمات عکس
Canon EOS 70D
f/3.5
10 sec
ISO-100
18mm
متأسفانه اون شب ماه کامل بود.
درود بر شما دوست عزیز
نکته اول اینکه با جمله متاسفانه اون شب ماه کامل بود اصلا موافق نیستم.چون شما سعی در ثبت کهکشان یا سحابی خاصی نداشتی که نور ماه مزاحمت ایجاد کنه و برعکس اگر کادر بندی و انتخاب زاویه طوری بود که نور ماه منظره زمینی عکس شمارو روشن می کرد بسیار بهتر بود.به عبارت دیگر شما از بهترین امکان طبیعت بدترین استفاده رو کردید.
نکته دوم اینکه چون در عکس شما هیچ جرم خاصی از آسمان وجود ندارد و همچنین بخش اعظم منظره زمینی کاملا تاریک است عکسی ضعیف و بدون سوژه به حساب می اید.
برای عکاسی شب باید برنامه ریزی داشت.انتخاب مکان و زمان مناسب با استفاده از برنامه ها و نرم افزارهای نجومی تا بتوان نتیجه بهتر گرفت.البته این صحبت ها بیشتر در مورد عکس نجومی صدق میکنه و شما در تاپیک عکاسی شب ارسال کردید ولی محتوای عکس شما به سمت عکاسی نجومی تمایل بیشتری داره.
موفق باشید
در ستایش این عکس چند مورد را باید بگویم. این عکس یکی از خلاقانه ترین عکسهای ارسال شده در چند وقت اخیر در این تاپیک هست و به نظر من به همین دلیل می تواند بهترین آنها باشد. استفاده بسیار زیرکانه از سایه ها و نیم سایه ها و آسمان شب این عکس را اندکی در تم عکسهای آبستره وارد نموده است.
کمی روی رنگها می توانستید بیشتر کار کنید(رنگها اندکی بی جان و muted هستند) و همچنین ترکیب بندی مقداری جای بهتر شدن دارد. با این وجود از اشتراک گذاری این عکس تشکر می کنم. شکستن عادتها بسیار سخت هست. برخی عکسها این کار را برای ما راحتتر می کنند.
عکسهایتان در تاپیکهای دیگر هم بسیار خلاقانه هستند امیدوارم فیدبک(بازخورد) خوبی از عکسهایتان دریافت نمایید.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
درود
در تصویر شما دو جایی که علامت گذاشتم رو اگر با کمی ارفاق تماشا کنید...صورت یک زن و مرد رو میتونین ببینین که انگار به چیزی خیره شدن....خیلی برام جالب بوده این موضوع
آفرین بابت این ثبت زیبا
پ.ن:بابت آف تاپیک عذرخواهی میکنم
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
ممنونم از نظر شما، واقعاً باعث دلگرمیم شد! این عکس قطعاً نیاز به یک ادیت متفکرانه داره تا بهتر بشه. درمورد عکسهای دیگر هم، در ابتدا باید بگم که واقعاً نظر شما برام ارزشمنده و خوشحالم که پسندیدید. در وحله دوم، عکس که بسیار هست، اما در انتخاب و بهاشتراکگذاریشون سعی میکنم دقت کافی رو لحاظ کنم تا عکسها حرفی برای گفتن داشته باشن (حالا تکنیکال یا برحسب ایده). من هم امیدوارم دوستان دیگر عکسها رو ببینید، اگه کمیوکاستی یا اشکالی میبینند، گوشزد کنن تا در تلاشهای آینده اونها رو برطرف کنم. باز هم ممنون که وقت گذاشتید و چندخطی رو نوشتید. پیروز باشید :)
عالی! اصلاً توجه نکرده بودم، اما وقتی که دیدم واقعاً برام جذاب بود (و هست)! ممنون از شما. احتمالاً به آسمون شب خیره شدن چون واقعاً زیبا بود.
برای خالی نبودن عریضه، عکس دیگری رو از همون سفر به تنگه چاهکوه واقع در جزیره قشم میذارم. اگه به شکل صخرهها و فضای بینشون توجه کنید، میتونید نقشه ایران رو ببنید.