درود
جناب معانی عزیز ، نظر شخصی بنده در رابطه با این موضوع مثبت هستش چراکه عکس اصلی کماکان موجود خواهد بود و برای زیباسازی اثر...هر نوع ادیت و مونتاژی (البته نه غیر واقعی در این نوع تصاویر) وارد هستش بر اثر...نظر آقا مصطفی که تجربه بیشتری در نجومی دارند قابل قبول تر هستش
تصویر بنده هم مونتاژی درش صورت نگرفته و تصویر اصلی با همین پیش زمینه بوده.(چون کلمات بصورت نوشته هستش و از نوشته ،لحن صحبت قابل درک نیستش خدمتتون عرض کنم که لحن دوستانه هستش...)(سؤتفاهم پیش نیاد)
ارادتمند
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
نمای شبانه قله سبلان:
ویرایش عکسها مجاز
با توجه با تصاویر بسیار زیبایی که در این تاپیک هست بنده خجالت می کشم عکس خودمو به اشتراک بگذارم ولی چون به راهنمایی دوستان نیاز دارم عکس رو آپلود کردم
دوربین canon 550d و لنز فیش آی با f2.8 دقیق یادم نیست اما فکر می کنم حدود 20ثانیه نوردهی شده با ایزوی 1600
درود . عکس بسیار زیبایی گرفتید اسمون رنگ مورد علاقه منه .. اما بدلیل نور دهی 30 ثانیه ای که داشتید یه سری قسمت ها اعم از پنجره ها OverExposed شدن (اون درخت سمت چپ هم یکم غیر طبیعی روشن شده ) . بهتر بود یک عکس دیگه هم با نور دهی معمولی میگرفتید تا بعدا بتونید این مناطق رو بازیابی کنید و بعد اینجا اپلود میکردید
ویرایش توسط Hossein Lotfi : Thursday 11 August 2016 در ساعت 22:29
بارش شهابی برساوشی ، دیشب باداب سورت
کیفیت بالاتر در سایت شخصی