عجب عکسی جناب محبی. بالاخره ما یه عکس از شما تو این فروم دیدیم....
راستی جناب روشن D70s رو بهتون تبریک میگم. ایشالله خدا برای همه جونا یه DSLR بده (تیکه به خودم).
عجب عکسی جناب محبی. بالاخره ما یه عکس از شما تو این فروم دیدیم....
راستی جناب روشن D70s رو بهتون تبریک میگم. ایشالله خدا برای همه جونا یه DSLR بده (تیکه به خودم).
نعما جان، من دوباره عكس رو از همين فورم كپي كردم روي كامپيوتر و با Acdsee ديدم، اگزيف سر جاش بود. اگه اشتباه نكنم با اگزيف ويوور موزيلا ميبيني؟ نيست؟ با اون نشون نميده.
امیر جان من سیو کردم و با ACDSee دیدم اصلا Exif نداره...
از همه معذرت ميخوام، نميدانم چه بر سر اگزيفش آمده.....به خيال خودم سر جاش بود! زهي خيال باطل.
Save for web نكرده بودم، نسخه سابميت شده اش هم الان روبرومه و اگزيف داره.
يه عمر خودم توي دلم غر زدم كه چرا عكسا هيچكدوم اگزيف نداره.....!
ویرایش توسط Amir Mohebi : Saturday 19 November 2005 در ساعت 00:59
واقعا كه عكس زیبا و جالبی است اقای محبی باز هم از این عكسها ارائه كنید تا استفاده كنیم
از دوستان خواهش میكنم در مورد عكس زیر اظهار نظر كنند به شرط انكه انرا با عكس اقای محبی مقایسه نكنید شوخی كردم هر چه دوست دارید بنویسید
مهرداد مسلمی
Canon S2 IS,tripod Panasonic GS120 Canon MFP370
ببخشيد جناب محبي مي خواستم بپرسم كه عكس رو روي دست گرفتيد؟؟
ضمنا يكي از دوستان گفتن كه از فضاي پايين بيشتر استفاده ميكرديد ولي به نظر من فضاي پايين چيز خاصي جز اسفالت نيست...به نظر من اجزاي درون كادر خيلي خوب انتخاب شدن...
فقط يه سوال اينكه گفته بودن نسبت به خط افق كجه رو من نميفهمم يعني چي ميشه در مورد خط افق مثلا در اين عكس توضيح بديد
ممنون!
درانتظار نظرات شما هستم
canon EOS 40D
sigma 24 70
sigma 105
با عرض تشكر از همه كساني كه لطف كردند و نظر دادند.
جناب نجفي، مسلما چهار ثانيه نميتونستم عكس رو روي دست بگيرم. در مور خط افق هم بايد دوستان نظر بدهند ، اما به خاطر پرسپكتيو خاص صجنه اشكال خاصي وجود ندارد. در مورد استفاده از فضا هم با شما موافقم.
عکسهای فوق العاده زیبایی هستند عکسهای شماره 12 و14 سورئالیستی به نظر میرسند آیا بر روی این عکسها از نظر رنگ کار شده است ؟ جناب ستاری ممکن است اطلاعات عکسها را ارائه کنید اینگونه عکسها در واقع تفاوت دوربین های DSLR و compact را به وضوح نمایش میدهند
مهرداد مسلمی
Canon S2 IS,tripod Panasonic GS120 Canon MFP370
ممنونم جناب کامیکام (هر كاری كردم نتونستم انگلیسی بنویسم)نوشته اصلی توسط kamikam
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5