جناب امیر خان ما كه هر كاری كردیم نتونستیم عكستونو ببینیم نمیدونم مشكل از كجاستنوشته اصلی توسط Amir A
جناب امیر خان ما كه هر كاری كردیم نتونستیم عكستونو ببینیم نمیدونم مشكل از كجاستنوشته اصلی توسط Amir A
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
سلام
خوشحال مي شم نظرتونو بدونم
سعيد متعبد
آنالوگ: canon AE1
normal lens 50mm & wide lens 28mm
دیجیتال: Canon S1IS
http://saeedmoteabbed.blogspot.com
ممنون از توضيحتون...فقط يه سوال اومد تو ذهنم :::تو عکسهايي از اين قبيل (البته مطمئن نيستم که اونجا برف در حال بارش بوده يا نه)ولي کلا در صحنه هاي باراني و برفي چجوري از دوربين استفاده کنيم که خطر خيس شدن وجود نداشته باشه؟؟؟نوشته اصلی توسط Amir A
از نظرات شماخوشحال می شوم
canon EOS 40D
sigma 24 70
sigma 105
من هم رو نکردم عاشق عکاسی تو شب و کولان بازی با نور توی تاریکی هستم با اجازه یک عکس میزارم
F:14
Tv:20 sec
ISO100
LENS:28mm
Canon EF 24-70mm f/2.8 L Canon EOS 7D Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USMCanon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USMCanon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Canon EF 50mm f/1.4
www.sepantra.com
جناب ستاری عکس قشنگی از آب دراومده فقط فکر کنم به دلیل تایم نوردهی زیاد رنگ آسمان کمی غیر عادی شده ولی در مجموع تصویر زیبائیست
اگر اطلاعات عکس رو هم ذکر میکردید بسیار عالی می شد
موفق و پیروز باشید
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
F 2.8
Exposure Time = 1/4 sec
Iso = 400
پیام اکبری
my Photos
این تاپیک یک کم خلوت شده. این را ببینید:
سرعت شاتر: 8 ثانیه
دیافراگم: f5
معادل 35 م.م.
منظره تهران در شب برفی سال گذشته
جناب آقای شهبازی، نوردهی و وضوح عکس بسیار عالیست و رنگ آن، شب برفی را به خوبی القا می کند. جسارتا گمان می کنم چنانچه فضای بیشتری در پایین تصویر وجود می داشت، کمی بهتر می شد.
با آقای كهنسال كاملا موافقم از اونجایی كه آسمان شب برفی چیز خاصی برای ارایه نداره فكر می كنم بهتر بود كه بخش بیشتری از فضای پایین نمایش داده می شد اما در مجموع نور دهی و وضوح بسیار مناسبی دارد
موفق و پیروز باشید
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5