پوریا جان عکس قشنگیه (البته اگه تیکه پایینی رو در نظر نگیریم)
حس خاصی رو منتقل میکنه ..... رنگهاشو که دستکاری نکردی؟
پوریا جان عکس قشنگیه (البته اگه تیکه پایینی رو در نظر نگیریم)
حس خاصی رو منتقل میکنه ..... رنگهاشو که دستکاری نکردی؟
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
با اینکه می دونم مشکلات این عکس خیلی زیاده ولی خوب ..... تنها عکس دم دستی آماده همین بود
قبل از اینکه دوستان مشکلات این عکس رو بگن خودم چندتا شو میگم : .(البته این عکس همزمان با عکسی که در اول این تاپیک گذاشتم گرفته شده )
1)تایم نوردهی زیاد
2)دیافراگم خیلی باز
3) ...... بقیه شو شما کامل کنین بهتره! :)
دوربین: PANASONIC FZ5
سرعت: 5
دیافراگم:3.6
ایزو:100
فاصله کانونی:11میلیمتر
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
کوهش خيلي قشنگه!!!!!!!نوشته اصلی توسط a80300d
اون انعکاس روي زمينه يا روي ابه؟؟؟؟روي هر چي باشه قشنگ شده انعکاس نورشنوشته اصلی توسط asa_59a
احساس میکن با تغییر Wb میتونستی رنگ بهتری بگیری ... الان نور زرد چراغ ها تو این سرعت شاتر کاملا عکس رو زرد کرده .. نظر خودت چیه ؟
Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
کاملا درسته اما به سرعت خیلی پایین و دیافراگم خیلی بازش هم باید توجه کردنوشته اصلی توسط kamikam
(البته اینو هم باید بگم که وقتی این عکس رو گرفتم که تازه دوربین رو خریده بودم و زیاد مسلط نبودم بهش)
تا دو سه روز دیگه دارم میرم شمال امیدوارم که بتونم عکسای بهتری بگیرم
با تشکر موفق و پیروز باشید
ویرایش توسط asa_59a : Wednesday 16 November 2005 در ساعت 10:57
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
انعکاس روی آب هستش ..... البته فکر کنم اگه کمتر نور میدادم و دیاف رو میبستم نتیجه کار بهتر می شد درسته؟نوشته اصلی توسط tonino_baliardo
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
فكر كنم به خاطر همين دلايلي كه گفتيد من نتونستم جنس سطح رو تشخيص بدم..اگه كمتر نور ميداديد فكر كنم موجهاي ريزي هم پديد ميوممد كه قشنگ ميشد!
البته عکسهای بهتری هم گرفتم اما بدلیل اینکه عکس خانوادگیهست از ارائه اون معذورم اما میتونم کراپ کنمنوشته اصلی توسط tonino_baliardo
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
البته عکسهای بهتری هم گرفتم اما بدلیل اینکه عکس خانوادگی هست از ارائه اون معذورم اما میتونم کراپ کنمنوشته اصلی توسط tonino_baliardo
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5