[در مجموع چهل و پنج دقیقه نوردهی حاصل از ترکیب نود عکس که هرکدام با زمان نوردهی سی ثانیه با حساسیت هشتصد و فاصله کانونی هجده میلیمتر بر روی دوربین کراپدار و با عدد دیافراگم چهار ثبت شدهاند، می باشد]
[در مجموع چهل و پنج دقیقه نوردهی حاصل از ترکیب نود عکس که هرکدام با زمان نوردهی سی ثانیه با حساسیت هشتصد و فاصله کانونی هجده میلیمتر بر روی دوربین کراپدار و با عدد دیافراگم چهار ثبت شدهاند، می باشد]
سعيد يادگاري
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
سلام
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
کاروانسرایی مخروب ر استان سمنان
عکس حاصل نور دهی کل 4110 ثانیه و در واقع متشکل از ترکیب 137 عکس مجزا با این مشخصات: نوع دوربین : Canon 450D * شاتر : 30 ثانیه * دیافراگم : F3.5 * ایزو: ISO:400 * لنز Canon 15-85mm * فوکال 15mm ، ترکیب شده با نرم افزار Startrails.
عكس بسيار خوب و هيجان انگيزي است: تركيب كلي عكس + تركيب رنگي عكس+ جهت حركت رد ستارگان+ تركيب روشنايي و تاريكي مناسب عكس + وجود المانهاي زيباي زميني و نورهاي مربوط به آن آبادي
ديدن اين عكسها باعث مي شود كه فكر كنيم موقع تهيه اين نوع عكسها، ديگر يك رد ساده حركت ستارگان كافي نيست٠ يا به عبارت ديگر ديدن اين عكسها باعث مي شود به يك سطح بالاتر فكر كنيم٠
سلام
ممنون آقای دکتر،نظر شما باعث دلگرمی است.بیاد شبهای خوبی که افتخار همراهی شما و دیگر دوستان عزیز را در مشهد داشتم.
در خصوص قسمت بلد شده هم اتفاقا در صحبتهایی که با دوستان داریم همیشه تاکید میکنم که فقط داشتن یک رد ستارگان در بهترین شرایط ثبت و ویرایش هم خروجی خاصی نخواهد داشت چون هر کسی در هر جایی دیگری همین عکس را بگیرید خروجی متفاوت نخواهد بود و بقیه عناصر تشکیل دهنده تصویر از خود رد ستاره ها و حتما تعداد ستاره ها مهم تر است.
دوست عزیز فکر میکنم عکس شما ترکیبی بوده و احتمالا دو فریمی که با هم ترکیب کرده اید هیچ ربطی به هم ندارند(از نظر فوکال لنت) و جسارتا به نظر من به بدترین وجه ممکن دو فریم را ترکیب کرده اید.
در فوکال 15مم هیچ وقت ستاره ها انقدر بزرگ نخواهند بود.(حتی در 85 مم هم ستاره ها انقدر بزرگ نیستند +)
در این عکس هم مثل عکس قبلی ستاره ها فکوس نیستند.ستاره قطبی هم فکر کنم در آسمان بالاتر باشد.
ترکیب بندی عکس هم خوب نیست.سهم زمین خیلی کم درنظر گرفته شده است.خط روشنی که پایین کادر هست هم مناسب نیست.
پ ن: البته شاید اشتباه کنم و این عدم تناسب به خاطر فکوس نبودن آسمان باشد که البته در آن صورت انتظار میرفت خود کاروانسرا هم با توجه به فاصله ای که دارد مثل ستاره ها خارج از فکوس می بود.
سلام جناب مبین
از نقدی که فرمودین خیلی متشکرم.
در مورد خط روشن پایین کادر باید بگم که این عکس در زمستان ثبت شده و خطوط روشن برف روی زمین هستند. مقدار برف در کادر اصلی خیلی بیشتر بود که مجبور شدم کمی از سهم زمین رو کراپ کنم...
در مورد فوکوس نبودن ستاره ها هم باید خدمت شما عرض کنم که فوکوس روی دیواره کاروانسرا متمرکز شده بود.
باز هم از نقدی که کردین متشکرم...
شاد زی مهر افزون